BEAVATKOZÁSOK

Frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás kezelés legújabb módszere már hazánkban is elérhető- VIVACE

3 orvos-esztétikai eljárás 1 készülékben 1 kezelés során egyszerre


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás kezelés legújabb módszere már hazánkban is elérhető- VIVACE 1.kep

VIVACE, az innovatív orvos-esztétikai megoldásA műtét nélküli eljárások legújabb, innovatív bőrfeszesítő és bőrfiatalítő készüléke, amely hatékonyan és biztonságosan ötvözi a frakcionált lézer, az IPL és a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit a VIVACE.

A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés hatékony és biztonságosan alkalmazható megoldás bőrszíntől függetlenül, az év egészében, akár a nyári hónapokban is.

Frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás kezelés legújabb módszere már hazánkban is elérhető- VIVACE 2.kep

A VIVACE három módszer hatását ötvözi egy kezelésben1. Kollagén indukciós terápia
A bőr középső rétegében mikroszkopikus méretű csatornákon keresztül leadott rádiófrekvenciás impulzusok stimulálják az új kollagén és elasztikus rostok termelődését.

2. Sebgyógyulási folyamat
A tűszúrások minimális felszíni sérülései sebgyógyulási folyamatot indítanak be, ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz. A rádiófrekvenciás energia szabályozza továbbá a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.

3. LED fényterápia
A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát. A kék LED fény pedig a P. acnes baktériumokra hatva javítja az aknés bőr állapotát.


Hogyan alakul ki a VIVACE bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása?

Frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás kezelés legújabb módszere már hazánkban is elérhető- VIVACE 3.kep


Egyszerre kezeli a bőr felső- és középső rétegét olyan módon, hogy a bőrfelszínen minimális sérülést ejtve a hatás a kötőszöveti rétegben teljesedik ki. A kezelőfej egyszerre 36, bipoláris elektródaként működő mikrotűt juttat a bőrbe egyenletes, 0,1 mm-es közökkel, szabályozott mélységben, mely kontrollált rádiófrekvencia-leadást biztosít. A tűk helyzete révén a köztük lévő térben maximális elektromos hőhatás alakul ki. Azon speciális tűkkel, melynek hegyén nincsen szigetelés, a mélyebb rétegek célzott kezelése is hatékonyan valósítható meg.

A VIVACE kezelés eredményeként a bőrfelszín egyenletesebbé válik, csökken a ráncok mélysége, a bőr visszanyeri tömörségét, feszességét.


Frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás kezelés legújabb módszere már hazánkban is elérhető- VIVACE 4.kep

VIVACE alkalmazási lehetőségei:• Arc lifting
• Bőrfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen
• Bőrfeszesítés arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen
• Tág pórusok
• Akne
• Aknés hegek
• Striák kezelése
• Műtéti hegek halványítása

Kiválóan alkalmazható az arc kontúrvesztése esetén, ahol a látványosabb eredmény érdekében a vékonyszálas kontúrterápiával is kombinálhatjuk. Finom volumennövelő hatása révén az arc üdén teltté válik.
Kifejezetten jótékony hatású a problémás bőrre. A pórusok mérete csökken, a korábbi elváltozások hegei mérséklődnek, a faggyútermelés csökken.

Hány éves kortól ajánlott a VIVACE bőrfiatalító kezelés?

- akár 25 éves kor után megelőzés és bőrregenerálás céljából, hisz már elkezdődik bőrregeneráció lelassulása (pl. fibroblasztok, saját hyaluronsav, kollagénrostok képződésének csökkenése) és felgyorsulni a sejthalál/ apoptózis, és más bőrvédő enzimek, rendszerek pusztulása)

Tanulmányozd a VIVACE bőrfeszesítő kezelés menetét

Iszak Eszter

az alábbi videó segítségével.


Vivace mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás arckezelés from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.ALAPÁRAK alkalmanként:teljes arc: 100.000,-Ft
nyak + dekoltázs: 100.000,-Ft
arc+nyak+dekoltázs: 160.000,-Ft
dekoltázs: 80.000,-Ft
nyak: 50.000,-Ft
szemkörnyék: 50.000,-Ft
szájkörnyék: 50.000,-Ft

A látványos és tartós eredmény érdekében 3 alkalmas VIVACE kezelést javaslunk!
ENGEDMÉNYES aktuális csomagajánlatot lásd a leírás elején, jobbra!

Időtartam:Előkészülettel és a kezelendő terület nagyságától függően 1 kezelés kb. 30-60 percet vehet igénybe. Látványos hatása már az első kezelés után jelentkezik, de a hosszan tartó hatás érdekében a kezelés háromszor történő ismétlését javasoljuk.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikációi: terhesség, aktív fertőzés, gyulladás, egyes belgyógyászati kórképek
Gyógyulás:A kezelési fájdalom minimális, és a páciens kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez, esetleg az érzékenyebb területeken néhány napos, utókezelést nem igénylő regenerációs idővel kell számolnunk.
Eredmény:Látványos hatása már az első kezelés után jelentkezik, de a hosszan tartó hatás érdekében a kezelés háromszor történő ismétlését javasoljuk.
Érzéstelenítés:nem igényel
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Frakcionált, mikrotűs, rádiófrekvenciás kezelés legújabb módszere már hazánkban is elérhető- VIVACE
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink