BEAVATKOZÁSOK

FRAKULA terápia: arcfiatalítás a Drakula és a Frakcionált lézerkezelés kombinációjával

PRP/ Drakula terápia és a Frakcionált lézerkezelés hatékony orvos-esztétikai megoldása arcfiatalításra


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


FRAKULA terápia: arcfiatalítás a Drakula és a Frakcionált lézerkezelés kombinációjával 1.kep
A bőrmegújítás egyik legújabb és leghatékonyabb formája a frakcionált szén-dioxod lézer kezelés, amely a bőrfelület egyenetlenségeinek korrigálására, a ráncok kisimítására és a bőrhibák eltüntetésére alkalmazható igen látványos eredménnyel. A lézersugarak mélyebben hatolnak a bőrbe, mint bármely vegyi anyag és egyaránt kezelik a bőr felső és mélyebb rétegeit. Műtét és hosszas lábadozási idő nélkül üdévé, fiatalossá varázsolják a fakó, petyhüdt bőrt.

Milyen esetekben javasolt a Frakula kezelés?A kezelés eredményesen alkalmazható mélyebb ráncok, szarus szemölcsök, pigmentfoltok kezelésére, pattanásból visszamaradt mélyebb aknés hegek kezelésére, kéz és dekoltázs bőrének fiatalítására, napsütés által károsodott bőr regenerálására.

Mikorra várható a Frakula kezelés eredménye?A kezelés már az első alkalom után is látványos eredményt hoz, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legjobb eredmény eléréséhez 3 alkalom szükséges. Az ismétlések száma a páciens bőrének állagától, életmódjától és bőrápolási szokásaitól függ.
Nyugat Európából már hozzánk is elért egy másik népszerű eljárás a Drakula terápia. A közhiedelemmel ellentétben a páciens arca nem vöröslik vértől a kezelés során, hiszen az eljáráshoz a kezelt vérből a kinyert, sárgás színű plazmát használjuk fel, ez kerül visszafecskendezésre a kijelölt területen. Az egész nem jár több tortúrával, mint egy átlagos vérvétel. És különösen fontos tényező, hogy a kezelés során csak természetes anyagot használunk fel, a páciens saját vérét!

Hogyan történik a Frakula kezelés?A vérvétel során kinyert vért egy centrifugán kezeljük. Ennek során nyerjük ki a felhasználandó szérumot a teljes vérből (PRP). Amikor a visszafecskendezett vérlemezkék aktiválódnak a szervezetben, akkor gyógyító fehérjéket, úgynevezett növekedési faktorokat bocsájtanak ki. Ezeknek a növekedési faktoroknak egy sor feladatuk van. Az egyik legjelentősebb, hogy képesek gyorsítani a szövetek regenerálódását és a sebgyógyulást. Ezt a tulajdonságát egyébként a traumatológia már régóta használja.

A szépségipari felhasználás akkor kezdődött, amikor felfedezték, hogy a sajátvér (Drakula, trombocitákban gazdag vérplazma terápia, PRP/ Plateled Rich Plasma) terápia nagyon intenzív bőrfiatalító hatással bír. A kezelést követően nő a bőrréteg vastagsága, rugalmassága, a kollagén mennyisége. A ráncok kisimulnak, csökkennek a bőrhibák, a bőr megemelkedik, élettel telivé válik.

Különösen látványos a kezelés a homlok, az arc, a nyak, a dekoltázs, a kezek, a térd és a könyök területeken, amikor a bőr újjáélesztése, hegek (beleértve akne hegek) és striák eltüntetése a cél.
A kezeléssel párhuzamosan más beavatkozások is végezhetők, például ráncfeltöltés, botox kezelés, de a leglátványosabb eredmény a Fraxel lézer kezelés és a Drakula terápia kombinálásával érhető el. A két kezelés egyidejű alkalmazásával felerősödnek azok jótékony hatásai.

Ez a kombinált kezelés FRAKULA néven CSAK az Alfa-Med Klinikán/ Dr. Kolat Zsuzsannánál ÁPRILIS 30-ig BEVEZETŐ ÁRON a teljes arckezelés 1. alkalommal 50.000 Ft árengedménnyel! érhető el.

FRAKULA terápia alapárai:
Kézfejek: 120.000 Ft
Teljes arckezelés: 200.000 Ft
Teljes arc+nyak: 250.000 Ft
Teljes arc+nyak+dekoltázs: 320.000 FtIdőtartam:Egy Frakula terápia kb. 60 percet vesz igénybe a bőrelőkészítéssel együtt. 3-4 hetes időszakok kihagyásával 3-szor érdemes megismételni a Frakula kezelést.
Eredmény:A frakula kezelést követően a bőrmegújító eredmény már 3-4 héten belül látszik, és ugyan három kezelés javasolt, de egy kezelés is látványos eredményt hoz.


© 2010 szepsegbroker.hu | FRAKULA terápia: arcfiatalítás a Drakula és a Frakcionált lézerkezelés kombinációjával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink