BEAVATKOZÁSOK

Green Peel, a gyógynövényes mélyhámlasztás

Problémás bőr kezelése: akne, pattanás, bőrhibák, hegek, pigmentfoltok eltüntetése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Green Peel, a gyógynövényes mélyhámlasztás 1.kep
A Green Peel kezelés bőrgyógyászok és kozmetikusok több éves kutatómunkájának köszönhetően már 50 éves múltra tekint vissza. Azóta a nagysikert aratott Green Peel mélyhámlasztás eljárást már több mint 60 országában alkalmazzák.

A Green Peel gyógynövényes mélyhámlasztás javasolt a következő bőrproblémák esetén:
- megszürkült, megvastagodott, ráncos, dohányos bőr
- öregedő, sűrűn ráncos bőr
- napfénykárosodott, pigmentfoltos, májfoltos bőr
- zsíros, tágpórusú, pattanásos bőr (akne)
- aknes hegek
- cellulitos, striás bőr

A Green Peel kezelés menete:

1. Első lépséként egy speciális gyógynövénykeveréket masszírozunk be a bőrbe, a finom növényi szemcséknek köszönhetően az elhalt hámsejtek eltávolíthatók az arcbőrről, amely elindítja a sejtújraképződés, a bőrregenerálódás folyamatát. Majd egy intenzívebb masszírozás következik, amely során vérbővé válik a bőrfelület, ami által fokozódik az anyagcsere és beindulnak a bőr méregtelenítő funkciói. Ugyanakkor a felvitt Green Peel természetes hatóanyagai - vitaminok, fitohormonok, enzimek juthatnak be a bőr mélyebben fekvő tápláló rétegébe. a bőrA bemasszírozás napján a bőr enyhén piros lehet, mint napozást követően.
A bőrpír már másnapra elmúlik, a 3-4. napon a „régi bőr” szépen, egyenletesen, fájdalommentesen leválik. Ezt az 1-2 napot érdemes otthon tölteni, mert amikor hámlik a bőr, nem igazán esztétikus, olyan, mint mikor a leégett bőrünk lehámlik. Viszont az eredmény a látványosan megújult, frissebb, egyenletesebb, szebb bőr.
Gyógynövényes mélyhámlasztás eredményessége aknés bőr esetén
Gyógynövényes mélyhámlasztás eredményessége aknés bőr esetén
2. Második lépésben az első mélyhámlasztásos kezelést követő 5-6. napon történik az utókezelés, amikor az addigra különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt hatóanyagokkal látjuk el. A kozmetikában való Green Peel kezelést követően otthoni ápoláshoz szükséges krém is része a kezelésnek, annak ára bele van építve a teljes gyógynövényes mélyhámlasztás költéségébe.

A bőrének állapotától függően és a látványos hatás érdekében kúraszerűen 4 hetente szükséges megismételni a Green Peel kezeléssort.
Green Peel mélyhámlasztás heges bőr esetén
Green Peel mélyhámlasztás heges bőr esetén
A Green Peel gyógynövényes mélyhámlasztás hatására a kollagénrostok újraképződnek, a bőr feszesedik, a ráncok kisimulnak, a hegek mélysége csökken. A bőr akár 10 évet is fiatalodhat a kezeléssor hatására.

Időtartam:2-2,5 óra, attól függően, hogy mennyire kell a bőrt kitisztítani és regenerálni. Amennyiben szükséges, 4 hetente javasolt a kúrát x- szer megismételni. Kérdezze kozmetikusunkat!
Mellékhatás, szövődmény:Érzékenyebb bőrűeknél kicsit kellemetlen égető érzés, ami pár óra alatt megszűnik.
Ellenjavallat, kockázat:minden bőrbetegség, baktérium okozta fertőzés
- allergiás, vagy nagyon érzékeny bőr
- vékony, áttetsző bőr, rozacea egyes formái és rozaceához hasonló dermatózis
- minden akut bőrelváltozás orvosi vizsgálata javasolt
Gyógyulás:Az 5 napos kúra idejére otthoni ápoláshoz szükséges krémet adunk, és megfelelő instrukciókkal látjuk el a vendéget az otthoni teendőkről. Általában az 5. napra lehámlik a régi bőr, és a sokkal egyenletesebb, szép bőr válik láthatóvá. Ezután kerül sor az utókezelésre, mert a bőr most szivacsként szívja magába a gazdag hatóanyagokat, mellyel ellátjuk a bőrt. Ha esetlegesen a méregtelenítés során pattanás alakult ki, ezt is szakszerűen ellátjuk. Az utókezelés is kb. 2 órát vesz igénybe. A leglátványosabb kezelés, ami a legrövidebb idő alatt hoz eredményt.

Eredmény:Az „új bőr” nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. A foltok halványodnak, a ráncok, hegek mélysége csökken. Súlyos bőrproblémáknál leghamarabb 4 hét múlva ismételhető a Green Peel kezelés.
Ellátás:Kozmetikában, majd otthoni kezelés 100 %-ban gyógynövény összetételű, német termékcsaláddal történik.


© 2010 szepsegbroker.hu | Green Peel, a gyógynövényes mélyhámlasztás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink