BEAVATKOZÁSOK

Győzelem a gravitáció és a kor felett: mikrofókuszált ultrahangos kezelés és Radiesse térfogatpótlás kombinálása

HIFU és Radiesse térfogatpótlás, ráncfeltöltése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Győzelem a gravitáció és a kor felett: mikrofókuszált ultrahangos kezelés és Radiesse térfogatpótlás kombinálása 1.kep
A kor előrehaladtával a gravitáció, valamint a bőr szerkezetében bekövetkező változásokon túl csökken a kollagén rostjaink mennyisége is: fokozódik a lebontásuk és lelassul a termelésük. Ennek következtében a bőrünk rugalmassága csökken, arcunk elveszíti fiatalos volumenét, tónusát. Ezek a változások eredményezik a ráncok megjelenését arcunkon és a kontúrvesztést. Ilyenkor nem mindig jelent megoldást egyetlen ránc feltöltése passzív térfogatpótló anyaggal.
Győzelem a gravitáció és a kor felett: mikrofókuszált ultrahangos kezelés és Radiesse térfogatpótlás kombinálása 2.kep

Kezelés menete: 1. HIFU/ Mikrofókuszált ultrahang kezelésA kezelés kezdetén a mikrofókuszált ultrahangos eljárás során három rétegben kezelve hozzuk létre az arc bőrének komplex, hosszú távú megújulását.
4,5 mm mélységben, a SMAS rétegben a bőr zsírrétege alatt haladó izmokat borító 0,4-0,5 mm vastagságú hártyát érjük el, amely kollagén és elasztikus rostokkal dúsan átszőtt, így az arc tartóstruktúrájának fontos része. Ezek a rostok kifejezetten gyorsan és tartósan reagálnak a hőalapú kezelésre, így az arckontúrt tudjuk határozottabbá tenni.
3 mm mélységben kezelve a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rendszerre tudunk hatni, melynek regenerációja kifejezett liftinghatást eredményez.
Az elasztikus rostszerkezet újjáépítését 1,5 mm mélyen tudjuk elvégezni, melynek eredményeként a bőrfelszín finomabbá, sugárzóan üdévé válik, a ráncok mélysége lényegesen csökken.
Radiesse eredményessége nasolabiális és szájzug régió kezelésénél/Merz Aesthetic
Radiesse eredményessége nasolabiális és szájzug régió kezelésénél/Merz Aesthetic

2. Radiesse térfogatpótlásA regeneráló arcemelő beavatkozás mellett azonban valódi volumenre is szükség van ahhoz, hogy arcunk visszanyerje a fiatalosságra oly jellemző csúcsára állított háromszög formáját és ellenálljon a gravitáció hatásának.
Radiesse eredményessége nasolabiális ráncok esetében /Merz Aesthetic
Radiesse eredményessége nasolabiális ráncok esetében /Merz AestheticEzt az eredményt azok a dermális töltőanyagok tudják biztosítani, melyek stimulálják a természetes kollagén-termelést is, így biztosítva a hatékony és tartós volumennövekedést. A Radiesse töltőanyag térfogatnövelő hatását két tényező biztosítja: a kalcium mikroszemcsék gél-mátrixa kitölti a térfogathiányokat és ezzel egy azonnali emelőhatást és volument biztosít, ugyanakkor ezek a mikroszemcsék jelentősen stimulálják a saját természetes kollagén termelést is, amely a hosszú távú hatást alapozza meg.
A két beavatkozás kombinálásával arcunk természetes fiatalossága éveken keresztül ragyogni fog.© 2010 szepsegbroker.hu | Győzelem a gravitáció és a kor felett: mikrofókuszált ultrahangos kezelés és Radiesse térfogatpótlás kombinálása
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink