BEAVATKOZÁSOK

Hajhullás elleni fejbőr terápia - KLEANTHOUS

KLEANTHOUS Silia fejbőr terápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hajhullás elleni fejbőr terápia - KLEANTHOUS 1.kep
A KLEANTHOUS Silia fejbőr terápiát hajhullásnál, hajtöredezésnél, gyenge és elvékonyodott hajnál, terhesség utáni hajproblémáknál és rossz keringésű fejbőrnél ajánljuk.

A még jobb és tartósabb eredmény érdekében a sampon kúra mellé alkalmazzuk az ultrahangos fejbőr terápiát, melyet a kiemelt fodrászszalonokban végeznek. A fejbőr terápia támogatja a hajhagymák működését és hajnövekedést, stabilizálja a fejbőr hőmérsékletét, fokozza a hajtüsző tápanyagfelvételét. A fejbőr terápia során KLEANTHOUS szakképzett fodrászai cell supporting molekulákat juttatnak a hajas fejbőrbe, méregtelenítik a fejbőr szöveteit, valamint biorezonancia segítségével kiegyenlítik a fejbőr energetikai diszharmóniáit.
A hajhullás elleni kúra mellé otthon is használjuk a Silia sampont. A különlegesen lágy, kímélő összetételnek köszönhetően a KLEANTHOUS Silia készítmény hosszú távon is alkalmas napi használatra. A fejbőr terápia teljesen fájdalom- és kockázatmentes módszer.

A KLEANTHOUS Silia fejbőr terápia eredménye:


• néhány hét után jelentősen csökken a hajhullás,
• a haj erősebb és ellenállóbb lesz,
• új haj nő ki, ha még a hajhagymák intakt állapotúak

A KLEANTHOUS professzionális termékcsalád cell supporting /c.s.m. molekuláinak kombinációját a fejbőr igényének megfelelően állították össze. Stabilizálja a fejbőr hőmérsékletét és a már nem aktív hajgyökereket újra aktívvá teszi, valamint fokozza a hajtüsző tápanyagfelvételét.

Időtartam:A KLEANTHOUS fejbőr terápia egy kezelési időtartalma kb. 25 perc. Hetente kétszer ismételjük meg a beavatkozást, összesen 6 alkalom ajánlott.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hajhullás elleni fejbőr terápia - KLEANTHOUS
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink