BEAVATKOZÁSOK

Hajhullás kezelése a Hattyú Klinikán

Mezoterápia, PRP kezelés, Carboxyterápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hajhullás kezelése a Hattyú Klinikán 1.kep

Mi állhat a hajhullás hátterében?Kóros hajhullásra - mely felmérések szerint minden 10. nőt érint - akkor kell gondolnunk, ha a megszokottól jelentősebb hajhullást tapasztalunk hosszabb időn keresztül. Ilyenkor nem csak a haj mennyisége, de a minősége is megváltozhat: fénytelenné, töredezetté válik, enyhébb fizikai hatásra is eltávolítható a hajas fejbőrből.
Ha a hajápolásra gondosabban ügyelünk, kozmetikumokat is váltunk, a tüneteink mégsem enyhülnek, érdemes szakorvoshoz fordulni, hisz a hajhullás, mint tünet hátterében meghúzódó ok kiderítésére gyakran csak orvos segítségével kerülhet sor. Az egyszerűnek vélt hajhullás hátterében gyakran komoly betegségek is állhatnak: foltos hajhullást eredményezhet krónikus gégészeti, fogászati, nőgyógyászati, urológiai, gasztroenterológiai gyulladás, míg diffúz hajhullást eredményezhet vírusfertőzés, gyógyszer-mellékhatás, hiányállapotok, pajzsmirigybetegség, vérszegénység.
Az egyszerűnek vélt hajhullás hátterében gyakran komoly betegségek is állhatnak
Az egyszerűnek vélt hajhullás hátterében gyakran komoly betegségek is állhatnak

Milyen beavatkozások segíthetnek hajhullás estén?Mezoterápia

A hajhullás kezelésének egyik módszere a mezoterápia. Ez egy több évtizedre visszatekintő, gyors, fájdalmatlan kozmetológiai eljárás. A kezelés során speciális vitaminokat, aminosavakat és cinket, sziliciumot, aktív tripeptideketminoxidilt juttatunk mikroinjekciózással a hajas fejbőrbe, a szőrtüszőkhöz. A problémától függően speciálisan összeállított koktél segítségével a szőrtüszőkre és a hajas fejbőr mikrokeringésére hatva kezelhető a hajas fejbőr korpásodása, zsírosodása, a hajszálak megerősödnek, fényesebbé válnak, csökken a hajhullás, néhány hét múlva új hajszálak jelennek meg. A diffúz hajhulláson túl a foltokban jelentkező, illetve a férfias típusú hajhullás is sikeresen kezelhető a 2 hetente 4-5 alkalommal végzett kezeléssorozat révén. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a módszer sikerességét nagyban befolyásolja, hogy mióta áll fenn a probléma, illetve milyen ok húzódik meg a hátterében.

PRP kezelés (saját-vér terápia)Számos vizsgálat és a tapasztalatok is igazolják, hogy a különböző típusú hajhullások esetén jól bevethető új kezelési lehetőség a saját-vér terápia (PRP) is. A vérlemezkékben gazdag, koncentrált plazma tartalmaz olyan növekedési faktorokat (PDGF, VEGF) és más bioaktívfehérjéket is, amelyek beindítják azokat a természetes folyamatokat, amelyek eredményeként a kötőszöveti sejtek megújulnak, felgyorsul a sebgyógyulás és a szöveti regeneráció. A hajnövekedése és minőségi változása a terápia bevezetését követő 12 hét után várható, a végeredmény a kezelést követően 9 hónappal alakul ki. A kezelés jól tolerálható, komolyabb mellékhatással nem kell számolnunk.

CarboxykezelésAzok számára, akik a „természetesebb” megoldások irányában nyitottak, különösen ígéretes megoldást jelent a carboxyterápia oxigén-infúzióval kombinálva. Nem csak bőrfiatalítás tekintetében egyedülálló a hatása, de sokrétű alkalmazási lehetőségei révén bevethető az alakformálásban és a hajproblémák gyógyításában is.
A kezelés során vékony tűk segítségével, ellenőrzött körülmények között, meghatározott pontokban CO2-t injektálunk a bőr meghatározott rétegébe, amely kifejezett mikrokeringés-élénkítő hatása mellett jótékonyan befolyásolja a kollagéntermelést és a sejtmegújulás folyamatát. Ezt követően már tűk nélkül, egy speciális technológia segítségével, bőrkárosodás nélkül tudjuk bejuttatni a 98%-os tisztaságú oxigénmolekulákat a bőrbe, amely tovább fokozza a kötőszövet szerkezeti stabilitását és az érképződést. A természetes gázokkal végzett regenerációs kezelés egy olyan természetes gyógymód, amely mentes mindennemű kockázattól és mellékhatástól. Önmagában is alkalmazható eljárás, de nagyon jól kombinálható egyéb kezeléssel is.

Hattyú Klinika/ Dr. Kriston Renáta

Időtartam:A választott kezeléstől függően egyénileg változó.
Mellékhatás, szövődmény:Komolyabb mellékhatással egyik beavatkozás esetében sem kell számolni.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hajhullás kezelése a Hattyú Klinikán
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink