BEAVATKOZÁSOK

Hajkondicionáló meleg-köd eljárás

Micro mist/- K-mist/ micro-köd hajhidratáló eljárás; Extra száraz haj szalonkezelése micro-köd terápiával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hajkondicionáló meleg-köd eljárás  1.kep
A meleg-köd (K-mist;Micro Mist) egy innovatív hajkondicionáló kezelés, amely segítségével a hajszálak szerkezetébe beépíthetővé válik nagyobb mennyiségű tápláló hatóanyag és a szükséges vízmennyiség. Ezt a speciális eljárást csak szalonokban lehet elérni.

A meleg köd eljárás, mint a neve is sugallja, ködszerű párásítást jelent, amelyet a K-mist készülék generál ultrahang segítségével. A ködszerű mikro vízcseppek sokkal kisebbek és könnyebbek, mint a gőz, ezért a ködszemcsék képesek áthatolni a hajszál védőburkán a haj mélyebb rétegébe. Így a hajszálak könnyen feltöltődhetnek vízzel. Az eljárás másik előnye, hogy a készülék kontrollált és alacsonyabb hőmérsékleten képes előállítani a mikro-ködöt, mint egyébként a gőz keletkezéséhez szükséges 100 fok. A kellemesen elviselhető keringő hő nem csak a vendég számára teszi élvezetessé és biztonságossá a kezelést, hanem egyenletes termikus hőt biztosít arra, hogy a hajra előzetesen felvitt tápláló hajpakolás bejuthasson a hajszálak középső rétegébe. Végül a Micro Mist fejlett és egyedi hűtési rendszerének köszönhetően a kezelés végén elősegíti a haj kutikula záródását, hogy a felszívódott hatóanyag és vízmennyiség a hajszárítás forró levegőjének hatására ne távozzon el, hanem tartósan, akár több héten keresztül is hidratáltan tartsa a hajszálakat. Tehát ez a speciális hűtési rendszer biztosítja a meleg köd hajhidratálás fixálását.

A hajkondicionáló kezelés hajmosással kezdődik, majd a hajszálak aktuális állapotának megfelelő tápláló hajpakolás felhelyezésével folytatódik. Ezután a fodrász a fejre igazítja a készüléket és beállítja a szükséges kezelési hőmérsékletet és időintervallumot (8-12 perc).

K-mist hajhidratáló kezelés ára: 4.500 Ft

Időtartam:hajmosással és szárítással együtt 50-60 perc
Eredmény:egészséges, puha tapintatú, hidratált hatású, fiatalosan csillogó hajkorona akár 2-3 hétig!


© 2010 szepsegbroker.hu | Hajkondicionáló meleg-köd eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink