BEAVATKOZÁSOK

Happy lift

Azonnali arcemelés bioszálaakkal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Happy lift  1.kep

Happy Lift™ - gyors és tartós hatású bioszálas arcfeszesítésA Happy Lift™ egy minimálisan invazív arcfiatalító beavatkozás, mely a természetes arcvonások drasztikus megváltoztatása nélkül látványosan és tartósan megemelni az arc megereszkedett részeit, vagyis a gravitációs ráncokat.
Mivel az eredmény már a kezelés után azonnal jelentkezik és 2-3 éves hatástartamot ígér, így joggal tekintetjük az arcplasztika alternatív módjának.

Happy lift  2.kep

A Happy Lift™ bioszálak arcfeszesítő technológiájaA Happy Lift™ beavatkozás előtt érzéstelenítik (Lidocain inj) a kezelendő területet, majd apró tüskékkel ellátott hajszálvékony, felszívódó szálakat egy tű segítségével az előre kijelölt bőr alatti kötőszövetbe vezetik. A szálak végének rögzítése és helyreigazítása után a bevezető tűt kihúzzák, a szálak apró tüskéi pedig „esernyő szerűen kinyílnak” és belekapaszkodnak a bőr alatti kötőszövetbe. Így szinte azonnal megemelik, megfeszítik az adott arcterületet. Ez a speciális szál-technika erősebb alátámasztást és tartósabb hatást biztosít. Az erős, de hajszálvékony szálak megemelik a megereszkedett bőrt az arc területén, helyreállítva az arcközép, a szemöldök, az állvonal területét.
Happy Lift 50+ éves hölgynél / Előtte-Utána
Happy Lift 50+ éves hölgynél / Előtte-Utána

Mit lehet tudni a Happy Lift™szálakról?


A beültetett poly-L-tejsav és kaprolacton anti-allergén szálak nem csak mechanikusan emelik meg a megereszkedett bőrt, hanem a kollagén termelést is stimulálják, élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat. Az arckorrekció egy része az eljárást követően azonnal látható, de a teljes végeredmény kialakulásához hetek szükségesek. A szálak 8-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen, a bizonyítottan tartós hatás pedig akár 3 évig is eltarthat.

Kiknek ajánlható a Happy Lift™ eljárás?A Happy Lift™ beavatkozás 30 és 60 év között hölgyeknek és uraknak ajánlott, különösen azoknak, akik szeretnék elkerülni a fájdalmas és hosszan gyógyuló plasztikai beavatkozásokat.


Mely területek kezelhetők a Happy Lift™ szálakkal?- Az arc alsó harmada,
- az arcközép,
- az állvonal,
- a halánték,
- a homlok környéke
- és a szemöldök

Hogyan történik a Happy Lift kezelés?
Tallós Rita beszámol a saját tapasztalatairólA beavatkozást Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász-kozmetológus végezte el a Fehérhajó Revital Centerben.


Happy Lift TM kezelés from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.


A Fehérhajó Revital Center

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?- Vékonyszálas kontúrterápia
- Lézerkezelések
- PRP (Drakula terápia)
- Ránctöltés, térfogatpótlás
- Izomrelaxáló botulinum toxin kezelés
- Hyaluronsavas szemkörnyék revitalizálás


Happy Lift™ alapár: 230.000 Ft-tól/ területenként (függ a kezelendő terület nagyságától és így a felhasználásra kerülő szálak mennyiségétől)

ENGEDMÉNYES AJÁNLATot lásd ITT!


Időtartam:Az előkészületekkel együtt, a kezelendő terület nagyságától függően 40-80 perc.
Egy alkalommal történik ez a fajta beavatkozás. Nagyobb arc és nyak területére kiterjedő beavatkozás esetén több ülésben is elvégezhető a Happy Lift.
Mellékhatás, szövődmény:Gondos előkészítés és a sterilitás szabályainak betartásával, a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. Mivel ez a beavatkozás egy mini-invazív kezelés, tartósabb eredményt hoz magával, de néhány napos felgyógyulási időre azért számítani lehet. Az esetleg előforduló bőrpír, duzzanat, behúzódás, bevérzés max. 10-14 nap alatt teljesen felszívódik.
Ellenjavallat, kockázat:- terhesség vagy szoptatás
- autoimmun betegségek
- kóros hegesedésre való hajlam
- aktív fertőzés a célterületen ( pl. herpesz, gennyes gyulladás)
- általános fertőzések (pl megfázás)
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítő injekció.
Ellátás:Ambulánsan.


© 2010 szepsegbroker.hu | Happy lift
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink