BEAVATKOZÁSOK

Hasi zsírfelesleg eltávolítása műtét nélkül

Body Shaping program (meridián diagnosztika, meridián kezelés, Shaper kezeléssor)


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Talán a leggyakoribb gond, hogy bármilyen fogyókúrás technikát is kipróbálunk és kemény edzésprogramba kezdünk, a has körüli zsírpárnácska nem akar eltűnni. Ha ez nem párosul a hasbőr kóros megnyúlásával (pl. szülés után, jelentős fogyás után), akkor nem ajánlott a plasztikai sebészhez rohanni. Érdemesebb előbb alternatív megoldásokat kipróbálni.

A számos kozmetológiai kezelések mindegyike helyi kezelési technikákon alapszik. Tartós és látványosabb eredményre akkor számíthat, ha a probléma gyökerét is megtalálja, és a mechanikai (gépi) kezelést kiegészíti egy oki terápiával.

Holland kutató csoport speciális meridián diagnosztikai és kezelési eljárást dolgozott ki ennek érdekében. Először egy számítógépes rendszeren keresztül felmérik a szervezet aktuális állapotát. A kézen és a lábon lévő meridián kivezető akupunktúrás pontjaira helyezett elektródák segítségével 3-szor felveszik az impulzusokat, amelyet a számítógépes program segítségével diagramm formájában láthatóvá tesznek. Ezzel objektív képet alkot a szervezet jelenlegi kondíciójáról, energiaáramlásairól, esetleges energiablokádjairól. Természetesen a mérések mellett nagyon fontos az orvosnak a szerepe, aki a pulzus- és arcdiagnosztikával pontosítja a számítógépes program eredményét. Ezek összevetéséből látja az orvos, hogy honnan indul az eltérés. Érdekes, hogy leggyakrabban mentális és lelki okok játszanak szerepet az elhízás és a lokális zsír lerakódás kialakulásában. Tehát képet kaphatunk az oki tényezőkről, amely ismeretében személyre szabott kezelést, életmódbeli változtatást, edzésprogramot ajánlhat a szakember, valamint kiegészíthető helyi kezeléssel is. A meridián diagnosztikát, 3 meridián kezelést és a Shaper készülékkel végzett helyi kezeléssort a Body Shaping program tartalmazza, amellyel tartós és látványos eredményt érhető el. További részleteket itt talál!

A Body Shaping programot

(meridián diagnosztika, 3x meridián kezelés, Shaper kezeléssor) a Wellmed szakemberei végzik. Céljuk, hogy természetes módon indítsák el a súlyvesztés folyamatát és a szervezetet visszaállítsa eredeti egyensúlyára. A több ezer éves múltra visszatekintő keleti orvostudomány bevonásával, a meridián kezelésekkel befolyásolni lehet a szervezet működését. Bioaroma olajok használatával és a kezelési metódussal beindítanak egy folyamatot a szervezetben, és ezután lehet külsőleg is küzdeni a zsírpárnák ellen. A programban természetesen a mozgás is szerepel, a felmérések eredményétől függően a személyi edzők individuálisan készítik el a mozgásprogramot.

Ajánlott szakemberünk: Moncz Henriette / Wellmed Bp, Rózsakert

Időtartam:Kezelésenként kb. 20-80 perc, a kezelendő terület nagyságától függően. A VelaSmooth készülékkel 6-10 alkalom hozza meg a várt hatást. A Body Saping program meridian kezelés időtartamát egyénre szabottan határozzák meg. A koncepcióban résztvevők természetesen nem várhatják az azonnali fogyást, hisz a szervezetnek egy új állapothoz kell alkalmazkodni. A drasztikus beavatkozás nélküli „álomfogyásra” időt kell szánni. Az első hónapban már megindul a fogyás, és a súlyfelesleg mértékétől függően, 1-6 hónapig tart ez a folyamat. Ez idő alatt a páciens folyamatos kontroll alatt áll a kezelő szakemberek és a személyi trénerek által. Az aktív, kétoldalú kommunikáció elengedhetetlen.
Mellékhatás, szövődmény:A Shaper kezelések után helyi bőrpír, esetleg izomláz érzése a kezelést követő napon
Ellenjavallat, kockázat:nincs
Gyógyulás:A kezeléssorozat alatt ajánlott sok folyadékot fogyasztani, esetleg tisztítókúrát erre az időszakra tenni. Gyorsabb és látványosabb eredményre számíthat
Eredmény:Már 1 héttel az első kezelést követően látható. A Shaper-rel kezelt terület térfogatbeli és körfogatbeli csökkenése cm-ekben mérhető. A zsíreltávolítási folyamat hossza változó. Minden páciens „zsírproblémája” egyéni, de az eredmény cm-ekben lesz mérhető. Az eredményhez nem csak a kilóktól való megszabadulás tartozik hozzá, hanem a belsőleg ható meridián kezeléseknek köszönhetően a szervezet biokémiai, és bioenergetikai folyamatai is realizálódnak ami kihat az egész test folyamatára, és az egyensúlyi eltérések /pl, allergiás folyamatok, különböző betegségek kialakulása, a haj, bőr kóros elváltozása, stb. / egy öngyógyuló folyamat következtében visszaállnak az egészséges állapotra. A Body Shaping program garantált eredményt képes felmutatni mind a kilók tekintetében, mind az egyenletes, feszes bőrfelület kialakításában, elkerülve a szervezet túlzott megterhelését vagy veszélyeztetését.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hasi zsírfelesleg eltávolítása műtét nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink