BEAVATKOZÁSOK

Heges bőr kezelése

Hegkorrekció, heges bőrfelület egyneművé tétele, hegek megszüntetése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tág pólusú, heges bőrfelület kezelése frakcionált lézerrel
Tág pólusú, heges bőrfelület kezelése frakcionált lézerrel

HegkorrekcióA balesetek, műtétek, illetve az aknés gyulladás következtében kialakult változatos hegek esztétikai megjelenésének javítása a legutóbbi időkig megoldhatatlannak tűnt. Az elmúlt évek pulzáló festéklézerrel szerzett tapasztalatai alapján megállapíthatjuk, hogy a besüppedt, vagy kiemelkedő, vörös, vagy halvány vörös színű, szabályos műtéti, vagy szabálytalan baleseti hegek egyaránt javulnak a kezelés hatására.
Számos kombinált módszert is alkalmazunk, így a lézeres kezeléssel együtt a heg alapjának átmetszését, vagy annak injekciós kezelését is elvégezzük, amennyiben a heg típusa alapján szükségesnek ítéljük. A bevált módszerek mellett újabban ígéretesnek tűnik a frakcionált lézerek alkalmazása.

Hegeltávolítás kombinált, non-ablatív lézeres kezelésselLegalkalmasabb az 585 nm-es festéklézer és az 1064 nm-es Nd:YAG lézer kombinációja, mely nem sérti meg a bőrfelületet, ugyanakkor a kötőszövet (dermisz) ereiben elnyelődve megszünttei a heges bőrfelszín egyenetlenségeit, nagymértékben növeli a kollagén és rugalmas rosthálózat mennyiségét, valamint fokozza a sejtaktivitást a kezelés után akár négy hónapon keresztül. A kezelések minimális kellemetlenséggel járnak, apróbb bevérzések kialakulhatnak, de ezek sminkkel palástolhatóak. Nagyon hatékony a kéttípusú lézer kombinatív, szinergikus alkalmazása egy készülékben, hiszen ilyenkor kisebb energiákkal érhetünk el jobb eredményeket a heges bőr kezelésénél.
Akne eredetű heges bőr fényterápiás kezelése/ BBL
Akne eredetű heges bőr fényterápiás kezelése/ BBL

Heges bőr ablatív lézeres kezeléseEz az eljárás tulajdonképpen egy bőrhámlasztás, melynél a cél az epidermisz teljes megújítása, egyneművé tétele, valamint a dermisz kollagén hálózatának feszesítése. Erre a CO2 és az Er:YAG lézer a legalkalmasabb. Utóbbival egyenletesebben, kevesebb kellemetlenséggel és kevesebb szövődménnyel végezhető a heges bőr kezelése.

Hegkorrekció ablatív frakcionált lézerrelAz ablatív frakcionált lézer kicsiny, szintén oszlopszerű „lyukakat”, elpárologtatott területeket eredményez. Ezek, mint apró sebek, gyógyulásra ösztöntik a környező ép bőrt, mely új kollagén rostok képződését indítja be. A kis sérülések begyógyulása során a környező bőr kollagén tartalma megújul, a piciny hegek zsugorodnak, így egészében felfrissül a bőr szerkezete és feszesebbé válik. Ma ezen kezelések képezik a bőrfiatalító, ránctalanító és hegeket csökkentő eljárások csúcsát.

Non-ablatív frakcionált lézertechnológia a legújabb megoldás hegek eltüntetéséreA frakcionált kezeléseknél a lézernyaláb a kezelendő területet nem egybefüggően, hanem apró pixelekhez hasonlóan fedi le. A komolyabb eszközöknél az egymással közvetlenül nem kapcsolódó kis területek mérete, egymástól való távolsága és a beavatkozás mélysége széles határok közt változtatható. A non-ablatív frakcionált lézernyaláb nem a bőr egészét, hanem annak csak egy apró részletet, un. tűszerű oszlopokat hoz létre sűrűn egymás mellett, amely koagulált szöveti oszlopokat eredményez, a bőrfelület megsértése nélkül. A koagulált szövetrészek – melyek felforrósított oszlopocskák formájában kicsapódott fehérjéket jelentenek – stimulálják a szövetrétegek kicserélődését. A folyamat lassú, de a bőrmegújulási képessége révén a szövetek a kezelt vastagságban újsejtekkel telítődnek. A regeneráció kiterjed a heges bőrfelszín egészére, a kezelés hatására a heges kráterek eltűnnek, a bőr simább és feszesebb lesz.

Fényterápia az aknés hegek megszüntetéséreA BBL széles spektrumú kék fénye kifejezet hatással van aknés gyulladásért felelős kórokozókra, hatékonyan elpusztítja azokat, mialatt a teljes bőrfelszín rejuveálja, tehát megújítja. A BBL kezelés után a bőr láthatóan simább és egyenletesebb lesz, sőt a gyulladásos eredetű barna pigmentfoltok is eltünnek.© 2010 szepsegbroker.hu | Heges bőr kezelése
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink