BEAVATKOZÁSOK

Hideg héliumos plazma kezelés

Hatékony, újgenerációs technológia, amely gyengéd a bőrrel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hideg héliumos plazma kezelés 1.kep

Udvaros Dorottya is plazmával fiatalodikUdvaros Dorottya, Kossuth díjas színésznő foglalkozásából és ismertségéből adódóan ugyan nem tudja és nem is szeretné titkolni korát. Bár a szélsőséges változtatásoknak nem híve, hisz abban, hogy bőrünk meghálálja a törődést, így ha lehetősége van szívesen él a legújabb bőrfiatalító lehetőségekkel, amelyeket kedvenc, arcfiatalításban igen tapasztalt bőrgyógyászánál, Dr. Kolat Zsuzsannánál vesz igénybe.

Plazmasugárral gyógyítják a bőrtA plazma a negyedik halmazállapot: ionizált, energia-dús állapotot jelent. A nagy energiájú állapotban levő héliumgázt J-Plazmának nevezzük, ezt rádiófrekvenciás elektróda segítségével hozzuk létre. Az így létrejövő plazmaállapotú sugár különösen pontosan használható a bőr gyógyítására. Sőt, mivel a héliumnak csak két elektronja van, így ennek magasabb energiájú állapota is sokkal alacsonyabb hőmérsékletű (csak 100 Celsius-fokos) ellentétben a sok-elektronos atomokkal, melyek hőmérséklete akár 300 Celsius-fok körül is mozoghat.

A hideg plazmasugár elegendő energiát biztosít a bőr fehérjéinek kicsapódására (koagulálás), mindezt pedig a szomszédos szerkezetek károsítása nélkül teszi. Ezt a folyamatot a tojásfehérje anyagának főzés során megfigyelhető változásához lehetne hasonlítani.

A hideg héliumos plazma-kezelések leginkább abban különböznek a levegős plazmáktól, hogy amíg ez utóbbit csak a szemhéjra és apró ráncok kezelésére használták, addig az új technológiával a test bármely területén látványos eredmények érhetők el, így a szemhéj és arc területén kívül a nyakon, a dekoltázson, hason és a karok bőrén, és ahol laza, tónustalan a bőr.

Kombinálható eljárásformaA plazmalézer ’hidegsége’ a többi lézerhez és hagyományos technológiákhoz képest teszi lehetővé annak a viszonylag alacsony hőmérsékletnek eltalálását és használatát, amivel látványos eredmények érhetők el a mélyebb szövet rétegek sérülése nélkül. Dr. Kolat Zsuzsanna az eljárást az országban egyedülállóan végzi, azonban mivel a kezelés sikere mind az azt végző szakorvos, mind a páciens fegyelmezettségétől is függ, csak kizárólag azoknak ajánlja, akik képesek az utókezelésen is betartani az utasításokat.
Hideg héliumos plazma kezelés 2.kep

A hideg héliumos plazma kezeléssel kombinálható orvos-esztétikai eljárásokCOG, fogazott szálas kontúrterápia


Udvaros Dorottya hideg héliumos plazma kezeléssel fiatalodik

Mellékhatás, szövődmény:A kezelés után pár napig a bőrpír tapasztalható, ödéma alakul ki a kezelt területen, ezért utána vigyázni kell bőrünkre, óvatosnak lenni és fontos a pihenés. Fontos a fegyelmezettség a kezelést követő napokban és hogy milyen krémeket, milyen tempóban használunk.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hideg héliumos plazma kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink