BEAVATKOZÁSOK

Hidroabrázió - a frissítő, kíméletes, ultrahangos bőrtisztítás, bőrcsiszolás, peeling

Pigmentálódás, kipirosodás és a hámlás veszélye nélküli peeling technika, amely nyáron is alkalmazható minden bőrtípusnál, előkészíti a bőrt a hatóanyag mélyebb befogadására


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hidroabrázió - a frissítő, kíméletes, ultrahangos bőrtisztítás, bőrcsiszolás, peeling 1.kep

Miért van szükség igazán hatásos, de kíméletes bőrtisztító módszerre 35 év felett?35 év felett a bőr/ a hám megújulási folyamata lelassul, a bőr felszínén felszaporodik az elhalt szarusejtek száma, ami nem csak fakóvá és élettelenné teszi a bőrfelszínt, hanem megakadályozza a bőrlégzést, leállítja a normális hidratáló faktorok termelődését, de minden egyéb bőrmegújító folyamatot is.
A megvastagodott, elhalt szaruréteg nem csak bőrszárazságot okoz, hanem a bőr ellenálló képességének csökkenése miatt megváltozik a bőrfelszín mikroflórája, biokémiája, pórusainak mérete, a hám-, kötő- és zsírszövet, valamint faggyúmirigyek anyagcseréje.
Emiatt egyrészt a pórusok kitágulnak, a szennyeződés a felszínén sötét komedókat, mitesszereket hoz létre, másrészt a faggyúmirigyek kijáratai elzáródva és a hám mikrobionjának megváltozása miatt a fokozott bőrpírral járó bőrérzékenység általánossá válik, de gyakran megjelenik az olajos vagy a száraz seborrhoea, és az akne is.
A száraz, sérült hámfelszínen könnyen átjutnak az allergének és baktériumok, amelyek szintén rengeteg bőrproblémát okozhatnak. De mindezeket tetézi, hogy a lelassult anyagcsere miatt a kapillárisok sem kapnak elegendő tápanyagot, így azok törékennyé válnak, majd mind ezek következtében kialakulnak bőrpírral és gyulladással járó folyamatok, a dermatitisek, mint pl. a rosace (enyhébb esetben cuperosaea), az ekcéma, stb.
A bőr enzimatikus folyamatainak és sejtjeinek megújulására a legnagyobb csapást az UV sugárzás adja beindítva a kollagén gyilkos folyamatokat és károsítva a sejtek örökítő anyagát (DNS). A pigmentációs folyamatok felfokozódva a sok melanin foltokban felhalmozódik az epidermiszben, és megjelennek a különböző méretű pigmentfoltok, pl. 45 év felett az igen sötét barna színű, kiterjedt méretű májfoltok a halántékon, orcán, orron és/vagy a kézfejen.

Az ultrahangos vizes bőrradírozással, a kíméletes peeling technológiával - Hidroabrázió mindezen problémákat megelőzhetjük és korrigálhatjuk.

Hidroabrázió - a frissítő, kíméletes, ultrahangos bőrtisztítás, bőrcsiszolás, peeling 2.kep

Ultrahangos hidroabrázió működési elveA peeling mechanikai módszerrel történik. A kezelőfej/lapát ultrahangos vibrációja több tízezer rezgést kelt másodpercenként, így az útjába kerülő vizet, híg vizes oldatot (pl. enzimatikus peelt, pl. AHA savat tartalmazó oldatot) elporlasztja. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppekben mikro-robbanások jönnek létre, amely finoman leválasztja, elporlasztja a bőrfelszín elhalt szarulemezkéit, eltávolítja a felületi szennyeződést és kitisztítja a pórusokat.
Ahidroabrázió csak a bőr legfelső, elszarusodott rétegét érinti, ezért irritációt, bőrsérülést NEM OKOZ. A víz porlasztása által hűsíti a bőr felületét (mint pl. nyáron az éttermek teraszán lévő vízpermet gép teszi), míg az ultrahang hullámok kellemes mikro masszázst nyújtanak a bőrnek, fokozva ezzel annak anyagcseréjét, regenerációját.

Egyes hidroabráziós készülékek kiegészülnek egyéb előnyös elektrokozmetikai technológiákkal, mint pl. Inono, azaz iontofotorézissel és EMS-sel, azaz elektromos iomstimulációval (Ion EMS Sonic/ Digital Skin Scrubber).

Az EMS (electo muscular stimulation) technológia elektromos impulzusai izometriás izomösszehúzódást és elernyedést keltenek, amely hatására nem csak az izomerőt növeli meg, hanem fokozza a kezelt terület vér – és nyirokeringését, anyagcseréjét. Ez által gyorsabban elszállítódnak az anyagcseretermékek, a toxinok és a felesleges zsír is, míg az arteriolák által tápanyagban gazdag vér támogathatja a bőr megújulását.

Az Iono/ ION/ ionos hatóanyagbevitel fokozása az ultrahang által biztosított sonoforézissel (akusztikus kavitáció - az ultrahang a gázbuborékokra gyakorolt hatása révén kavitációt hoz létre) megnöveli a hámfelszín permeabilitását, vagyis kinyitja az aquagen csatornákat, amely átjárhatóvá válik a különböző bőrregeneráló, bőrtápláló hatóanyagok számára. A hidroabrázió után az ultrahangos sonoforézis segítségével az egyedi összetételű biostimuláló és bőrtápláló hatóanyagokat tartalmazó oldatokat, szérumokat, géleket, illóolajokat a bőr mélyebb rétegei felé juttatja.
Hidroabrázió - a frissítő, kíméletes, ultrahangos bőrtisztítás, bőrcsiszolás, peeling 3.kep

A 3 technológiát tartalmazó hhidroabráziós bőrtisztítás, peeling előnyei:- gyorsan, alaposan, de mégis kíméletes letisztítja a bőrfelszínt, kitisztítja a pórusokat – a bőr újra üdévé, egészségessé, vitálissá varázsolja
- a gyengéd mechanikai stimulus és az elhalt hámréteg eltávolítás hatására beindul a bőrlégzés, a növekedési és a hidratálási faktorok termelődése, a sejtmegújulás, a sejtanyagcsere felfokozódik- a bőr újra életre kel
- a fibroblasztok kollagén- és elasztin termelődése felfokozódik – bőr rugalmassága nő
- a mikrorezgések által keltett masszázs hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely csökkenti az esetleges szem alatti duzzanatot és elhalványítja a sötét karikákat
- növeli a bőrsejtek áteresztő képességét, így több hatóanyag képes felszívódni az oldatos szérumokból – hatékonyabb kozmetológia kezelés végezhető a hidroabráziós bőrtisztítási módszer után
- az elhalt hámsejtekben felhalmozódott pigmentet (melanin) is képes eltávolítani- a felszínes pigment-problémákat képes enyhíteni, kémiai oldatos peel alkalmazásával növelhető a depigmentáló hatása (azonban AHA peelinges oldatot csak olyankor alkalmazunk, ha a vendég/ páciens a kezelést követően nem napozik min. 2 hétig!)
- az EMS hatására fokozódik az anyagcsere, nő a bőr turgora, feszesedik és teltté válik
- az ionos programmal a bőr mélyebb rétegeibe juttathatjuk be a vízoldékony hatóanyagokat – komplexebb, látványosabb kozmetológiai bőrfiatalító hatás érhető el
- kombinálható a legtöbb esztétikai, kozmetikai kezeléssel
Kiknek és mikor ajánljuk a kíméletes ultrahangos hidradermabráziót?
- nőknek és férfiaknak egyaránt
- érzékeny, kipirosodott, száraz, elvékonyodott, víz- és zsírhiányos bőr esetén
- seborrhoeas, rosaceas, cuperosas bőrre minden korosztálynak
- minden 35 év felettinek ajánlott hetente 1x
- szinte minden kozmetikai és esztétikai kezelés előtt alkalmazható bőrtisztítási módszer
Hidroabrázió - a frissítő, kíméletes, ultrahangos bőrtisztítás, bőrcsiszolás, peeling 4.kep

Kiknek és mikor ajánljuk a kíméletes ultrahangos hidroabráziót?- nőknek és férfiaknak egyaránt
- érzékeny, kipirosodott, száraz, elvékonyodott, víz- és zsírhiányos bőr esetén
- seborrhoeas, rosaceas, cuperosas bőrre minden korosztálynak

- minden 35 év felettinek ajánlott hetente 1x
- szinte minden kozmetikai és esztétikai kezelés előtt alkalmazható bőrtisztítási módszer

Ultrahangos hidroabrázió + biostimuláló peptidmolekulás hatóanyagbevitellel
ÁR
/ alapár/ alkalom: 10.000 Ft
hatóanyag nélküli hidroabrázió: 5.000 Ft

AKCIÓS ár ITT!

Időtartam:az arctejes (esetleg mélytisztító bőrradíros) letisztítás és vízfázisú lemosás után csupán 10 percet vesz igénybe. A kíméletes bőrtisztítás tonizálhatjuk is a bőrt tonikkal, és elkezdődhet a következő hatóanyagos vagy elektrokozmetikai, orvos-esztétikai kezelés
Ellenjavallat, kockázat:Akut, súlyos bőrbetegség, bőrsérülés, vérzés, az arcot érintő rosszindulatú folyamat, arcüreg-gyulladás, magas dózisú szteroid kezelés, fog-implantátum beültetés időszaka és közvetlen utána 1 hónapig nem ajánlott
Eredmény:Azonnali bőrtisztulás, friss, üde, tiszta, egészséges bőrfelület, egyenletesebb bőrszín és bőrfelszín


© 2010 szepsegbroker.hu | Hidroabrázió - a frissítő, kíméletes, ultrahangos bőrtisztítás, bőrcsiszolás, peeling
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink