BEAVATKOZÁSOK

Holt tengeri testkezelések

Vérkeringést serkentő iszappakolás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Holt tengeri testkezelések 1.kep
A Mer & Vert ( Tenger és Természet ) testkezelő termékcsalád a legeredményesebb Spa-technikákat és hatóanyagokat biztosítja. Hatása a Holt-tenger vizének és iszapjának, valamint a speciálisan összeválogatott aroma olajok kombinációján alapul. A termékcsalád hatásmechanizmusa a test természetes működésére épül. A GIGI Mer & Vert Spa kezelése olyan élményt nyújt mindenkinek, mely során megszabadulhat a mindennapos feszültségektől, a test felfrissül, ellazul, átformálódik, megfiatalodik és ragyog a szépségtől!

Mer & Vert ’ illatos ’ spa kezelése kókusz –vanília illattal
Intenzív hatású, illatos só peeling, mely célja az elhalt hámsejtek eltávolítása. Mélyen tisztítja a bőrt, a vérkeringés serkentésével elősegíti a hámsejtek regenerációját. Bársonyossá és élettelivé varázsolja a testet.

45 perces kényeztetés: 7.000, -Ft

Ásványi anyag - pótló testkezelés Holt – tengeri iszappal
A Föld legmélyebb pontjáról, a Holt – tengerből kinyert különleges gyógyító-, ásványi összetételű természetes anyag, A benne található ásványok ellazítják, tisztítják a testet, a bőr felfrissül, keringése felgyorsul, a sejtek újjászületnek.
45 perces testkezelés: 8.000, - Ft

Lehetőség van a két testkezelés kombinációjára is, amely 90 percet vesz igénybe: 14.000, - Ft© 2010 szepsegbroker.hu | Holt tengeri testkezelések
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink