BEAVATKOZÁSOK

Hullámmasszázs

Speciális hullámok segítségével végzett gépi masszázs eljárás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hullámmasszázs 1.kep
A szervezetünkben felszaporodó salakanyagok eltávolítását a nyirokrendszer végzi. Elégtelen működése következtében a végtagokon és a törzsön víz, valamint nyiroknedv halmozódhat fel, amely az érintett területeken rontja a sejtek oxigén és tápanyagellátását, valamint negatívan befolyásolja a bennük zajló biokémiai folyamatokat. Ezek a változások deformált körfogat növekedést, a bőr minőségének romlását, valamint cellulitisz tüneteinek megjelenését eredményezik az érintett területen.

A hullámmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását.

A hullámmasszázs során a következő hatásokat váltjuk ki:- élénkíthetjük a nyirok-és vérkeringést
- javíthatjuk a bőr minőségét
- csökkenthetjük a cellulitisz tüneteit
- oldhatjuk a "nehéz-láb" érzését

A kezelés menete:A kezelést egy derékig érő csizma segítségével végezzük, mely a lábfejektől a hasig felfelé irányuló, hullámszerű masszázst végez. A hullámok, melyeket cellák programozott felpumpálásával és leengedésével keltünk, periodikusán követik egymást.

A hullámmasszázs önmagában alkalmas ödémás tünetek csökkentésére, de alakformáló kezeléseinkkel is kombináljuk azok hatékonyságának növelésére, hiszen így még intenzívebbé tudjuk tenni az adott területen felszabadított zsírok és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő elszállítását.

Alkalmanként: 5.500.- /40 perc


Időtartam:Egy hullámmasszázs kezelés 20-30 percet vesz igénybe, azonban 10 alkalom szükséges a látványos és tartós hatáshoz.
Ellenjavallat, kockázat:A hullámmasszázst nem javasoljuk a kezelést szív-és érrendszeri betegségben szenvedő pácienseinknek, valamint, visszérbetegség, láz és aktív fertőző betegségek esetén.© 2010 szepsegbroker.hu | Hullámmasszázs
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink