BEAVATKOZÁSOK

Hüvelyfiatalítás Femilézerrel - INTIMLIFT

Intim-rejuvenáció, hüvely-revitalizálás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hüvelyfiatalítás Femilézerrel - INTIMLIFT    1.kep

Intimlift - hüvelyfiatalítás szükségessége válhat az alábbi esetekben:1. Hüvelysorvadás
Különböző életkorban számos nőt érint. Összefügghet a menopauzával, szüléssel, életmódhoz kötődő hormonális változással, testsúly problémákkal és más egészségügyi problémákkal. A hüvelyatrófia a szervezet ösztrogén termelésének csökkenése következtében kialakuló elvékonyodás, kiszáradás, illetve mindezek következtében kialakuló hüvelyfal gyulladás. Ez az elváltozás bármilyen életkorban kialakulhat.
Hüvelyatrófiával járó ösztrogén csökkenés okai:
- periomenopauza (a menopauzát megelőző években)
- menopauza
- sebészi menopauza (mindkét petefészek eltávolítását követően)
- kismedencei daganat kezelésre alkalmazott radiológiai besugárzás
- kemoterápiás kezelés

2. Fájdalmas közösülés (dyspareunia)
A hüvelysorvadással együtt járó állapot, tünet. Számos nő szenved ettől a problémától, különösen menopauzában és szülést követően.

3. Visszatérő hüvelyi és húgyúti fertőzések
Ezek a fertőzések bármely életkorban előfordulhatnak. A húgyúti fertőzések vizelésközben égő érzéssel, fájdalommal, illetve gyakori vizelési ingerrel járnak általában. A hüvelyi fertőzések tünete lehet a viszketés, az égő érzés, és a folyás. Ha a gyulladás tartósan fennáll, vagy visszatér, ha a hüvely pH-ja nő, és ezzel elősegíti a kórokozók fennmaradását, amely elősegíti a hüvelysorvadást.

4. Inkontinencia a hüvelyfal gyengesége miatt
A húgyhólyag-tartó izom és az elülső hüvelyfal gyengesége a húgyhólyag alátámasztásának csökkenését eredményezi, ami állandó vizelési ingerhez vagy váratlan, hirtelen vizeletürítéshez vezethet. A húgyvezeték elmozdulása terhességben, szülést követően, vagy menopauzában szintén inkontinenciához vezethet.
Hüvelyfiatalítás Femilézerrel - INTIMLIFT    2.kep

Intimlift- hüvelyfiatalítás célja és hasznaA hüvelyi szövetek minőségének és rugalmasságának javulása, a hüvely vérellátásának fokozódása, a hüvelyfal feszességének növekedése, valamint az öregedő, sérült, irritált szövetek megfiatalítása.
A Femilézeres kezelés segíti a hüvely pH normalizálódását (normál pH: 3,8-4,5 között) és csökkenti a visszatérőt fertőzéseket az esetek legtöbbjében. A fiziológiás hüvelyi környezet visszaállítása és a megjavult szövetminőség biztosítja a normál hüvely váladék termelődését, megszüntetve ezzel a fájdalmas közösülést.

Femilézer - frakcionált CO2 lézer kezelés közben
Femilézer - frakcionált CO2 lézer kezelés közben

Intimlift/Femilézer hüvelyfiatalító folyamataAz Intimlift során a Femilézer optikai szerkezete a lézersugarat apró pontokra bontja szét, melyeket impulzusokban a hüvely belső falára összpontosít. Egy-egy lézerimpulzus, un. frakció kevesebb mint egytized másodpercig tart csupán. A hüvely hámfelületére jutó lézerimpulzusok termikus energiája az érintkezési pontban mikron méretű szúrt csatornákat hoz létre. Egy-egy lyuk átmérője körülbelül az emberi hajszál átmérőjének felel meg. A lézersugár a pontok közti területet is felmelegíti és ezzel a kötőszövet sejtjeit elasztin és kollagén képzésére serkenti. Az Intimlift hatására a hüvely falán egészséges hám- és elasztikus kötőszövet keletkezik. Javul a hüvelyi hám vérellátása, a szövetek tónusa fokozódik, a hüvely falának rugalmassága nő, csökken a száraz hüvely fájdalma, javul a szexuális és vizelési funkció.

Hüvelyfiatalítás egyéb lézeres technológiái- Intim rejuvenáció Aphrodite lézerrel / Dr. Kriston Renáta, Hattyú Klinika
- Hüvelyszűkítés IntimaLase- zel / prof. Dr. Ács Nándor; prof. Dr. Bánhidi Ferenc/ Femmed
- Kisajkak fiatalítása fájdalommentesen, lézeres eljárással/ prof. Dr. Ács Nándor; prof. Dr. Bánhidi Ferenc/ Femmed
- Inkontinencia megoldása műtét nélkül IncontiLase lézerterápiával/ prof. Dr. Ács Nándor; prof. Dr. Bánhidi Ferenc/ Femmed


TELJES IntimLift az Alfa-Medben!Ez év szeptemberétől már TELJES IntimLift is megvalósítható az Alfa-Medben, ahol a hüvelyrejuvenáló lézeres kezelés kiegészítésre kerül a KIS- és a NAGYAJKAK carboxyterápiás bőrfeszesítésével. Így

megfiatalodhat az INTIM régió kívülről és belülről

is egy ülésben!
A Femilézerrel (speciális frakcionált széndioxid lézer) végzett hüvelyfiatalítás (intim-rejuvenáció), melyet már több éve világszerte sikeresen alkalmaznak.

Magyarországon elsőként az Alfa-Med klinikán (Dr. Kolat Zsuzsanna) érhető el az Intimlift. A kezelés kevés kockázatot hordoz magában, gyakorlatilag fájdalommentes. A beavatkozást követően nincs gyógyulási idő.

Fontos tudni, hogy bár a legtöbb nő igen, de mégsem mindenki alkalmas az Intimliftre. Ezért a kezelés előtt minden páciensnek részt kell vennie egy konzultáción, amely alapján eldöntjük az alkalmasságot. Bár az Intimlift eljárás a fiziológiás hormonpótláshoz hasonló hüvelyi regenerációs eredményt biztosít, néhány páciensnek az összes helyi tünetének megszüntetéséhez további gyógyszeres vagy sebészi kezelésre lehet szüksége.

A hüvelyfiatalító Intimlift kezelést jelenleg a társadalom biztosítás nem fedezi.
Az Intimlift ára a kezelési tervben javasolt kezelések számától függ:
1 alkalom 150.000 Ft

A 3 alkalmas bérletvásárlás esetén 50.000 Ft engedmény(fizetési könnyítés: 1.+2. kezelés egyben fizetendő: 300.000 Ft, majd a 3. kezelés csupán 100.000 Ft) + AJÁNDÉK kis- és nagyajak fiatalítás carboxyterápiával az 1. és a 3. Intimlift kezelés alkalmával (2 alkalom AJÁNDÉK kezelés értéke: 100.000 Ft) Előzetes bejelentkezéssel és kuponletöltés szükséges az összesen 150.000 Ft engedmény igénybevételéhez OKTÓBER 30-ig! Kuponletöltés ITT!


Időtartam:Az Intimlift kezelés kb. 15 percet, előkészülettel együtt 30 percet vesz igénybe. A kielégítő és tartós eredmény érdekében általában 3 kezelés javasolt.
Mellékhatás, szövődmény:A páciens a Femilézer kezelés alatt enyhe, de a legtöbb nő számára fájdalmatlan vibrációt érez a hüvelycsatornában.
Ellenjavallat, kockázat:Aktív kismedencei HPV fertőzés, gonorrhoea vagy trichomonas fertőzés, pozitív citológiai eredmény (P3 vagy P3 felett)
Gyógyulás:A femilézeres hüvelyfiatalítás után a nők folytathatják a normál napi tevékenységüket, azonban az intenzív testmozgás és forró fürdő nem javasolt, valamint a beavatkozást követően 1 hétig a hüvelyi közösülés kerülendő.
Eredmény:A legtöbb páciens már az első Intimlift alkalom után jelentős javulásról számol be, azonban javasolt a következő Femilézer-kezelések felvétele, hogy biztosítsuk a leghatékonyabb és legtartósabb hüvelyfiatalító eredményt.
Az intimlift eredménye nagyon jó, azonban az eredményesség mértéke páciensenként különbözhet. A kezelt tünetek többsége a menopauzával összefüggésben a lecsökkent hormonszint következtében lép fel, ezért ha továbbra is fennáll az ösztrogén hiánya, úgy néhány tünet visszatérhetnek. Orvosi javaslatra páciensek ismételt Intimlift kezelésben részesülhetnek.
Ellátás:A femilézer behelyezését megelőzően steril gézt helyezünk a hüvelybe, hogy azt minél jobban kiszárítsuk- ez egy kissé kényelmetlen része a kezelésnek. Ezt követően a femilézer szondát/ aplikátort a hüvely csatornába vezetjük. Az Intimlift befejeztével az aplikátort eltávolítjuk a hüvelyből, majd hidratáló, nyugtató krémet helyeznek be.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hüvelyfiatalítás Femilézerrel - INTIMLIFT
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink