BEAVATKOZÁSOK

Hüvelyszűkítés műtét nélkül, IntimaLase-zel

Hüvely-revitalizálás, hüvelyfiatalítás fájdalom nélküli, lézeres hüvelyszűkítés, IntimaLase TM


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hüvelyszűkítés műtét nélkül, IntimaLase-zel 1.kep

Legújabb orvos-esztétikai vívmány a nőgyógyászat szolgálatábanA műtét nélküli orvosi technológiák legújabb vívmánya a hüvelyszűkítésre alkalmas IntimaLase, mely hatékonyságának és biztonságosságának köszönhetően világszabadalommal is rendelkezik. A nem-műtéti (minimálisan invazív) fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézerterápia szinte fájdalommentes.

Az IintimaLase indikációja:Az IntimaLase indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma (hüvelytágulás, hüvely rugalmasságának és feszességének csökkenése), melyet a hüvely optimális szöveti szerkezetének elvesztése eredményez. Ez az állapot általában szülést követően, de igen gyakran szülésen át nem esett hölgyeknél is előfordulhat az évek előrehaladtával. A hüvely veszít rugalmasságából, kitágul, amely vizelettartási problémát okozhat, és a szexuális életünkre is negatív hatással lehet; örömtelen együttlétek, kellemetlen hüvelyszárazság, elégedetlen partner és kielégületlenség. Mindezek negatív hatással vannak a nők önbecsülésére, és nem teszik lehetővé, hogy teljes életet éljenek.

Az IntimaLase-ről részletesen hallhatunk Prof. Dr. Ács Nándortól - lásd alábbi videót!Hüvelyszűkítés műtét nélkül, IntimaLase-zel 2.kep

A hüvelyszűkítő IntimaLase klinikai bizonyítékai:A legutóbbi tudományos eredmények egyértelműen kimutatták az IntimaLase hüvelyszűkítő hatásának köszönhetően a szexuális élményre és az orgazmusra gyakorolt pozitív hatását:
• a

páciensek 97%-a értékelte a hüvelyszűkítés hatását határozottan pozitívnakA klinikai eredmények alapján igazolható, hogy az IntimaLase hüvelyszűkítő kezelés egy gyorsan és egyszerűen elvégezhető műtét nélkül (nem-invazív) hatásos eljárás, mellyel elkerülhetők a műtéti nemkívánatos mellékhatások (vérzés, fájdalom, szövetösszenövések, funkciókiesés, stb.) és kontraindikációk.

A hüvelyszűkítő Er: YAG lézeres beavatkozás 20-25 percet vesz csupán igénybe, és az eljárás metszésmentes, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Két kezelés között 2-4 hét kihagyás javasolt. Nem igényel speciális előkészületeket vagy utókezelést. A páciens az IntimaLase hüvelyszűkítő kezelés után azonnal visszatérhet a normális napi aktivitásához. Szexuális élet, ülőfürdő a kezelés után 3-7 napig nem javasolt.
Hüvelyszűkítés műtét nélkül, IntimaLase-zel 3.kep

Hogyan működik az IntimaLase?A FOTONA cég Er:YAG non-ablatív készülékének 2940 nm hullámhosszon működő lézersugara a szabadalmaztatott "SMOOTHTM" technológiával termikus hatást fejt ki a hüvelyfal szöveteire. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist a hüvelyhámban és a kollagén dús medencei kötőszövetben.
A kollagén rostok újrarendeződése és újraképződése a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal a hüvely visszafiatalodását eredményezi.


Az IntimaLase technológia videó bemutatója:Az IntimaLase előnyei:• Biztonságos, gyors, fájdalommentes hüvelyszűkítő eljárás – altatás nélkül
• A beavatkozás 15 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.
• Nincs szükség altatásra, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.
• A hüvelyszűkítő beavatkozás után rövid idővel pedig már élvezhető újra a szexuális élet.
• Már két lézeres kezelés elegendő a probléma megoldására.

Hüvelyszűkítő IntimaLase beavatkozás (2 alkalom) ÁRA: 450.000 Ft
Az ár tartalmazza a citológia szűrés díját is (25.000 Ft)!

Aktuális ajánlatot lásd fent, középen!


Időtartam:A hüvelyszűkítő Er: YAG lézeres beavatkozás 15 percet vesz csupán igénybe, és az eljárás metszésmentes, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes.
Ellenjavallat, kockázat:NINCS, a hüvelyszűkítő lézeres eljárás elvégezhető, mennyiben a páciens rendelkezik 1 éven belüli negatív citológiai vizsgálattal (az 1 éven belüli nőgyógyászati rákszűrés/ PAP-teszt eredményét kell magával hoznia). A lézersugarak elől teljesen takarva marad a méhszáj, a lézersugarak csakis a hüvely falára vetülhetnek.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hüvelyszűkítés műtét nélkül, IntimaLase-zel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink