BEAVATKOZÁSOK

Hyaluronsavas ráncfeltöltés szúrás és fájdalom nélkül

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ultrahang, vagy tű nélküli mezoterápia segítségével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hyaluronsavas ráncfeltöltés szúrás és fájdalom nélkül 1.kep
A hyaluronsav egyedülálló tulajdonsága, hogy tömegének 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítja az őt magába foglaló szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát. Sajnos szervezetünk hyaluronsav termelődése már a húszas életévekben lassulni kezd. A bőr vízmegkötő képessége a 30-as évek után rohamosan csökken, így a „szomjazó” kötőszövet vitamin és tápanyagellátása is mérséklődik, ami pedig fokozza a szabadgyök-képződés. Mindezek együttes hatására az öregedés látványosan beindul, a bőr ráncosodni kezd, teltsége, eszessége, rugalmassága csökken, a felületi ráncok száma megnő, majd mélységük fokozódik.

Helyes és tudatos életmóddal, sok folyadék fogyasztásával, plusz minőségi hidratáló otthoni krémekkel valóban lassítható ez a folyamat, de a gyors és látványos eredményre csak a megemelt hyaluronsav tartalmú anyagok megfelelő bőrmélységbe való bejuttatása mellett számíthatunk.

Mivel a hyaluronsav egy nagymolekulasúlyú fehérje építő-elem, ilyen formában nem tud áthatolni a bőr védelmi barrierjén. Az epidermis alatti dermis (kötőszöveti rész) rétegébe tű nélküli eljárással (elektroporézis) csakis kisebb, módosított molekulaformában juttatható be. A nano méretű un. nano-hyaluronsav molekulák már képesek a bőr mélyebb rétegéibe behatolni erre alkalmas ultrahang készülék segítségével is.
Az ultrahangos eljárás egy helyi, dinamikus mikromasszázs, amely során magas frekvencián ultrahanghullámok terjednek tova a kezelt területen igen nagy sebességgel Az ultrahang segítségével a hyaluronsav gyorsabban és a megfelelő mélységbe képes bejut, ahol elősegíti a bőrfelület hidratáltságát. Sőt, az ultrahang mikromasszás fokozza a bejutott hyaluronsav kötődését a kollagén és elatisztin rostokhoz, elősegítve ezzel a kötőszövet rugalmas és térhálós szerkezetének kialakulását.

A hyaluronsav ultrahangos, vagy tű nélküli mezoterápiás (elektroporézis) kombinációja igen hatékony kozmetológia eljárásnak tűnik, amelyet a kezelt vendégek pozitív visszajelzéséi igazolnak. Már egy kezelés látványos bőr, ill. arcfiatalítást eredményez: a kisebb ráncok eltűnnek, a mélyebbek elsimulnak, az arc teltebb és feszesebb lesz. A vendég elégedetten térhet haza, sőt, több hétig magabiztosan jelenhet meg a társaságban a feszesebb, teltebb, megfiatalodott arcbőrével tündökölve.

Időtartam:40 perc-60/ alkalom. A kezelést érdemes hetente-10 naponta megismételni, 3-4 alkalommal, a tartós eredmény érdekében. Havonta egy fenntartó kezelést érdemes végeztetni.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs, nem kell számolni vele.
Ellenjavallat, kockázat:Egyedi érzékenység az alkalmazott hatóanyagra (hyaluronsav-nanogél)
Ellenjavallat: Lázas állapot, herpesz a kezelendő területen.
Gyógyulás:Nincs gyógyulási idő, a mindennapi tevékenység a kezelés után azonnal folytatható.
Eredmény:Az apróbb ráncok eltűnnek, a mélyebbek feltöltődnek. Látványosan megújul, feszesebbé válik a bőr. A hatóanyagoknak köszönhetően pedig hosszú távon láthatóan javul a bőr szerkezete, a bőr feszes lesz, feltöltődik, kisimul, a színe üdévé, egyenletessé válik.


© 2010 szepsegbroker.hu | Hyaluronsavas ráncfeltöltés szúrás és fájdalom nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink