BEAVATKOZÁSOK

HydraFacial - arcfiatalítás és arctisztítás nem csak Hollywood sztárjainak

HydraFacial - Egészséges bőr egy életen át; Hollywoodi sztárok kedvenc arcfiatalító eljárása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


HydraFacial nemzetközi nagydíjai
HydraFacial nemzetközi nagydíjai
Már Budapesten is elérhető a hollywoodi sztárok által igen kedvelt fájdalom és szúrás mentes orvos-esztétikai megoldás, a HydraFacialt.

A Hydrafacial technológiájának tökéletességét számos nemzetközi nagydíj bizonyítja:
1. American Spa Professional Choice Awards / 2011
2. The Award Night For Your Industry Aesthetic / 2011
3. LNE & SPA'S BEST / Best Equipment/ 2011-2012
4. LNE & SPA'S BEST /Best Antioxidant/ 2013-2014
4. Best Medical SPA/ 2014. Tampa by Magazin's
HydraFacial nemzetközi nagydíjai 2.
HydraFacial nemzetközi nagydíjai 2.

HydraFacial, mint speciális hydrodermabrázióA HydraFacial TM a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydrafacial az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a arctisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez, így tisztább, szebb, teltebb bőrt eredményez fájdalmatlanul, kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül. A HydraFacial remekül helyettesítheti a kozmetikákban megszokott gőzölés utáni kellemetlen és olykor fájdalmas tisztítási technikát, a kéz általi mittiszer-nyomkodást vagy a tűs komedófeltárást is.

HydraFacial fun sztárcsapat: Mattew Mc Conaghey; Beyoncé; Paris Hilton; Cameron Diaz
HydraFacial fun sztárcsapat: Mattew Mc Conaghey; Beyoncé; Paris Hilton; Cameron Diaz

Hollywoodi sztárok, akik a HydraFacial-t használják:Mattew Mc Conaghey; Beyoncé; Paris Hilton; Cameron Diaz

HydraFacial arctisztító és arcfiatalító technológiájaA HydraFacial kezelés az egyedülálló Vortex TM technológiát alkalmazza: a speciális kezelőfejen keresztül spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár pontosan szabályozott vákuum segítségével, fokozott intenzitással távolítja el az elhalt hámszövetet, szennyeződést, tisztítja ki a pórusokat. Az alkalmazott folyadék, majd a kíméletes hámlasztás céljával nyomás alatt bejutattatott glikolsav és szalicilsav speciális keveréke minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé. A megtisztított felszínen szintén nyomás alatt alkalmazott kollagén indukáló glykopeptid komponenseket, hyalorunsavat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó hatóanyag feltölti a ráncokat, táplálja és nyugtatja a bőrt, így eredményez egyedülállóan tiszta és telt bőrérzetet.

HydraFacial technológia
HydraFacial technológia
A HydraFacial eljárás javítja a bőr tónusát, kisímítja a finom vonalakat, ráncokat, hatékonyan húzza össze a pórusokat, valamint hatékonyan halványítja a bőrfelszíni egyenetlen pigmentációkat, foltokat. A HydraFacial alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy öregedő bőrt, illetve a zsírosabb, problémás, gyulladt bőrfelszínt is.

A HydraFacial TM férfiak és hölgyek részére egyaránt ajánlott. Az egyénre szabott kezelés lehetővé teszi, hogy minden életkorban alkalmazzuk az eljárást, akár fiatalabb, problémás bőrről van szó, akár az idősebb, tónustalanabb bőr karbantartása a cél.

Ismerkedjen meg a HydraFacial kezeléssel a videóbemutó segítségével:


HydrFacial a pigmentfoltok és az aknés, gyulladásos bőrreEgy kezelés is hatékony és látványos bőrtisztulást tesz lehetővé, 7-10 napos időközönként több kezelést alkalmazva a pigmentációs és az aknés, gyulladásos elváltozások is látványosan javulnak.
A kezelés hatékonyságát és biztonságosságát tudományos vizsgálatok támasztják alá. Független kutatások alapján a HydraFacial az IPL technológiájú kezeléseknél hatékonyabban, de sokkal kíméletesebben, természetesebben fejti ki bőrmegújító, rejuvenáló hatását.


Milyen orvos-esztétikai módszerekkel kombinálható a Hydrafacial eljárás?A HydraFacial TM bőrfelszíni megújító technikája kiválóan kombinálható a bőr mélyebb rétegeire ható, nem invazív (un. szike mentes) kollagén indukciós eljárásokkal, például: rádiófrekvenciás kezelésekkel (venus Legacy arckezelő), HIFU-val; ELOS-szal, vagy bio-szálas megoldásokkal, orvosi mezoterápiával és/vagy híaluronsavas volumenpótlással, stb.
Pigemnfoltos, fáradt, ráncos 40+ arcbőr HydraFacial kezelés előtt és a 4. jezelés után
Pigemnfoltos, fáradt, ráncos 40+ arcbőr HydraFacial kezelés előtt és a 4. jezelés után

A HydraFacial kezelés menete:1. TISZTÍTÁS, FERTŐTLENÍTÉS, HIDRODERMABRÁZIÓ- A bőr HydraFacial lemosó termékekkel történő megtisztítása után a speciális, vákuummal működő kezelőfejét az arcbőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó spirálisan ható folyadéksugárral teljes bőrfelszíni letisztítást végzünk.
A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

2. KÍMÉLŐ PEELING- Második lépésben, szintén vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően választhatjuk: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést a bőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést tapasztalhat a páciens.

3. MÉLYTISZTÍTÁS, GYULLADÁSCSÖKKENTÉS- Harmadik lépésben a szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, így eltávolíthatók a gyullladásos képletek, aknék, mitesszerek az arcbőrről.

4. BŐRTÁPLÁLÓ HATÓANYAGOK BEJUTTATÁSA- Az eljárás negyedik lépésében a megnyitott pórusokon keresztül juttatunk vissza hatóanyagokat: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidáns vitaminokat. A teljesen megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, a bőr kitelődik, egyedülállóan puha és sima tapintatú lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.Időtartam:A kezelés kb. 50 percet vesz igénybe.
Mivel egy kezelés is látványos hatással jár, és nincs gyógyulási ideje, az eljárás alkalmazható akkor is, ha egy fontos esemény előtt áll, és jól szeretné magát érezni a bőrében vagy érezni szeretné a makulátlanul tiszta arcbőr érzését. Bőrfelszíni problémák esetén 7-10 naponként 4-5 kezelést alkalmazva tartós tónusfokozó, pigmentáció halványító, gyulladáscsökkentő hatás érhető el.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikációk: bőrfelszíni sebek, fekélyek, herpeszes erupciók az arcon, zajló aktív gyulladás, súlyos fokú cukorbetegség, pace-maker használata
Gyógyulás:A kezelés után kifejezetten javasolt a HydraFacial otthoni termékcsalád alkalmazása: a kezelés után a bőr igényli a táplálást és a fényvédelmet. A HydraFacial krémek bőrtípustól függően adhatók, nagy koncentrációban tartalmaznak hyalorunsavat, kollagén indukáló glikopeptideket, fényvédő hatásúak.
Ellátás:A kezelés érzéstelenítést nem igényel.
A kezelést férfiak és nők egyaránt igénybevehetik, korosztálytól függetlenül.


© 2010 szepsegbroker.hu | HydraFacial - arcfiatalítás és arctisztítás nem csak Hollywood sztárjainak
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink