BEAVATKOZÁSOK

Hydrobalance terápia
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Hydrobalance terápia látványos eredménye az arcon és az ajkakon / Dr. Brandl Beatrix
Hydrobalance terápia látványos eredménye az arcon és az ajkakon / Dr. Brandl Beatrix
A Hydrobalance terápia során apró, vékony tűvel, előre megtervezett pontokon, felszívódó, hosszantartó hatású, speciális ránctalanító, vitalizáló anyagot juttatunk a bőrfelszín alá, mikroinjekciós vagy dermarolleres technikával.

A Hydrobalance terápia helyreállítja a fakó, folyadékhiányos, fénykárosodott bőr vízháztartását, így hatásos a ráncok ellen, bársonyossá, fiatalosan rugalmassá varázsolja a bőrt, sőt dermarolleres kezeléssel kiegészítve az aknés hegek ellen is nagyon eredményes terápia. A javasolt, 3 egymást követő kezelés után még a legproblémásabb, ráncos bőr is sima és üde lesz.

Időtartam:Érzéstelenítéssel együtt kb. 50 percet vesz igénybe.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Gyógyulás:A Hydrobalance terápia új megoldást kínál az érzékeny bőrű páciensek számára is. Az apró tűszúrások csak minimális nyomot hagynak a bőrön, ami rövid idő alatt el is tűnik, így a beavatkozás akár egy ebédszünetben is elvégezhető.
Eredmény:A Hydrobalance terápiát követően az arc, a kézfej, a nyak és a dekoltázs bőre is láthatóan fiatalabb, ránctalanabb és élettelibb lesz. Igaz, az eredmény már az első kezelés után látható, mégis kúraszerűen, 20 nap különbséggel, három egymást követő alkalommal szükséges megismételni ahhoz, hogy az elért eredmény egy éven át tartós maradjon.
Érzéstelenítés:A Hydrobalance terápia során a bőr alapos tisztítása és fertőtlenítése után a kezelendő felületre érzéstelenítő krémet visznek fel.
Ellátás:ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Hydrobalance terápia
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink