BEAVATKOZÁSOK

INSUMED - az orvosi fogyókúrás program

Egészséges fogyás orvosi kontrollal; Fehérje diéta


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


INSUMED - az orvosi fogyókúrás program 1.kep

Túlsúly kialakulása , elhízás folyamata - a BMI nem ad valós képetA plusz kilók nemcsak a külső megjelenésünket torzítja el, hanem egészségi állapotunkat is. Az elhízás oka az esetek többségében igazán egyszerű: a bevitt ételek mennyisége és így az energiatartalma is lényegesen magasabb, mint amennyire a szervezetnek szüksége lenne. A felesleges tápanyagot zsír formájában raktározza a szervezet, amely folyamatot fokozza a stresszes és mozgáshiányos életmód. .
Az egész testre kiterjedő súlyfelesleg, vagy a nők esetében a csípőre, fenékre (körte-szerű hízás), inkább esztétikai problémákat okoz, addig a hasi elhízás nagyobb egészségügyi kockázatot jelent, még akkor is, ha a BMI nem lépi át az elhízottságot jelző küszöbszámot, a 30-at.

Túlsúly miatt kialakuló betegségekJelentős hasi felesleggel rendelkező nők és férfiak esetében (alma- alak/ zsigeri elhízás) gyakrabban lépnek fel metabolikus betegségek, mint pl. cukorbetegség, szív-érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, vagy bizonyos rosszindulatú daganatok. Míg a fájdalmas ízületi és mozgásszervi elváltozások nem csak az elhízott személyeknél, hanem már a 10 kg felesleggel rendelkezőeknél (BMI 25-29,5 között) is kialakulhatnak.
INSUMED - az orvosi fogyókúrás program 2.kep

Fogyókúrák hibáiA szélsőséges, megvonásos, éhezésen, alapuló diétába fogunk, akkor jelentős veszteséget szenved el fehérje- és sejtállományunkból (pl. kollagén, izom), sőt, gyakran alakul ki hiánybetegség (ásványi-, nyomelemek, vitaminok) is ilyenkor. Nem is beszélve a fogyókúra utáni jo-jo effektusról, hisz az éhezést a szervezet vészreakcióként éli meg, az anyagcseréje lelassul, immunitása csökken, majd a kúra végén a bevitt táplálék szénhidrát- és zsírtartalmát egyből a raktárak felé irányítja.
INSUMED - az orvosi fogyókúrás program 3.kep

Az INSUMED - orvosi fogyókúra elméleteAz egyénre szabott, testsúlyt és az inzulinszintet is normalizáló, megfelelő összetételű diéta beállítását érdemes orvosra vagy gyógyszerészre bíznia.
A zsír kalóriaértéke magas, lebontásához sok időre van szükség. Ahhoz, hogy a zsírraktárakat sikerüljön csökkenteni, megfelelő anyagcsere helyzetet kell teremteni. Az orvosi fogyókúra programunk, az úgynevezett BIA mérés segítségével, végigköveti a fogyókúra idején a páciensek testforma változását.
INSUMED - az orvosi fogyókúrás program 4.kep

INSUMED/ BIA mérésAz INSUMED tanácsadó orvosok egy speciális, rendkívül érzékeny és ezért nagyon pontosan dolgozó orvosi műszert, az un. BIA eszközt (Bio Impedancia Analysis) használják a test analíziséhez. A BIA méréshez körülbelül 5 percre le kell feküdni egy ágyra. Ez idő alatt kiegyenlítődnek a szervezetünk vízterei a fej és a láb között. A kéz- és a lábfejre két-két elektródát ragaszt az orvos, amelyeket mérőkábelek segítségével összeköt a műszerrel. A néhány pillanat múlva érzékelt elektromos jeleket a számítógépes program értelmezhető adatokká alakítja.

Mi derül ki az INSUMED/ BIA mérés során?A BIA-mérés eredménye megmutatja, hogy mennyi a szervezet zsírtartalma, zsírmentes állománya, izomállománya, sejtközötti állománya, a szervezet teljes folyadéktartalma, a sejten belüli folyadéktartalma, a sejten kívüli folyadéktartalma, a szervezet alapanyagcseréje. A mérési eredményből megtudhatjuk, hogy a szervezetben egészséges vagy kóros a zsír–izom–víz egymáshoz viszonyított aránya.

Az INSUMED orvosi fogyókúra személyre szabott beállításaAz orvos a BIA-mérés eredménye alapján tud személyre szóló tanácsokat adni a táplálkozással és az életmódjával kapcsolatban. Megadja, hogy milyen határok között fogyaszthatja a kedvenc ételeit, mit kell elhagynia, és kb. mennyi kalóriát kell bevinni a főétkezés során és melyik INSUMED gyógytápszert, illetve abból mennyit kell fogyasztania a kitűzött cél érdekében.

Az orvosi fogyókúrás program által javasolt speciális összetételű INSUMED táplálék és a folyamatos pszichés vezetés, szakmai konzultációs lehetőségek és BIA mérések formában biztosítja a célirányos zsírfogyást az izomzat megtartása mellett.

Aki egészségesen akar lefogyni, annak egészségesen kell ennie. Ha orvosi és fitnesz edző felügyelet mellett, éhezés nélkül, a jojó-effektust kizárva szeretne lefogyni, jelentkezzen nálunk!

Dr. Szabó Judit Anna
szakgyógyszerész/ Telefon: +36 30 985 6602

ENGEDMÉNYES AJÁNLAT ITT!Időtartam:1. konzultáció BIA méréssel, állapotfelméréssel és táplálkozási -életmód tanácsadással 1-1,5 óra; További konzultáció és kontroll BIA mérés 2 hetente fél óra


© 2010 szepsegbroker.hu | INSUMED - az orvosi fogyókúrás program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink