BEAVATKOZÁSOK

INSUMED testsúlycsökkentő táplálkozási program

Elhízás elleni speciális gyógyhatású, inzulinszintszabályozó tápszerek


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


INSUMED testsúlycsökkentő táplálkozási program 1.kep

Insumed táplálkozási programA hosszútávú, egészséges testsúly csökkentésnek 3 célja van:

  • célirányos zsírleépítés
  • hiánybetegségek megelőzése és az izomzat megőrzése
  • egészséges, jó ízű ételek fogyasztása Az INSUmed németországi vállalkozás neve az inzulin és medicin szavakból lett összeállítva. A cég tevékenységének előterében az elhízás és szövődményeinek megelőzése áll. E tevékenység támogatására Az INSUmed orvosok által kidolgozott táplálkozási program gyakorlati megvalósítása több éve sikeresen folyik.


Hasi elhízás és következményeiAnnak ellenére, hogy számos

klinikai vizsgálat összefüggést talált a hasi elhízás (megnövekedett haskörfogat)

és az

inzulinrezisztencia (IR)

között, ezt még mindig nagyrészt esztétikai problémaként kezelik mind a betegek és néhány szakterület orvosai is. Korábban úgy tekintettek a hasi elhízásra, mint az öregedési folyamatok elkerülhetetlen, természetes következményére, most viszont úgy kell gondolnunk rá, mint egy riasztó jelre, egy jéghegyre, melynek csúcsa kiemelkedik a víz alól, de alatta sokkal nagyobb probléma rejtőzik.

INSUMED testsúlycsökkentő táplálkozási program 2.kep
Szinte naponta újabb és újabb fogyókúra csodákról szerezhetünk tudomást, melyek az egyetlen és biztos módszert ígérik a legrövidebb időn belül felesleges kilóik leadására. A különböző fogyókúrák és gyors-fogyókúrák hatását ismerve egy eredményesnek látszó hirtelen fogyás nem hozza meg az elvárható „valóságosan hosszan tartó ” kisebb testsúlyt.

Biológiai okok miatt egészséges fogyás esetén 10 kg testzsír lefogyásához 10 hétre van szükség. 1 kg testzsír energia értéke 7000 kcal. Annak érdekében, hogy 1 kg testsúly csökkenést elérjünk, 7000 kcal energiát testmozgással kell felhasználnunk, vagy ennyivel kevesebb fűtőértékű táplálékot kell elfogyasztanunk. A gyors testsúlycsökkenés mindig a szervezet vízháztartásbeli változásaira, és az izomszövet leépülésére vezethető vissza.


A BIA-mérés eredménye megmutatja, hogy mennyi a szervezet:
- zsírtartalma,
- zsírmentes állománya,
- izomállománya,
- sejtközötti állománya,
- a szervezet teljes folyadéktartalma,
- a sejten belüli folyadéktartalma,
- a sejten kívüli folyadéktartalma,
- a szervezet alapanyagcseréje.

A mérési eredményből megtudhatjuk, hogy a szervezetben egészséges vagy kóros a zsír–izom–víz egymáshoz viszonyított aránya.

INSUMED orvosa a BIA-mérés eredménye alapján tud Önnek személyre szóló tanácsokat adni a táplálkozásával és az életmódjával kapcsolatban.

INSUMED testsúlycsökkentő táplálkozási program 3.kep

INSUmed táplálkozási tanácsadásAz INSUmed táplálkozási tanácsadás lehetővé teszi a célzott zsírfogyást, károsodás nélkül megtartva az életfontosságú izomszövet állományt. A táplálkozási szokások lassú és hatásos megváltoztatása lehetővé teszi, hogy végre elérjük a régen áhított célt: a megálmodott, egészséges testsúlyt tartani tudjuk. A program során ismételt Bioelektronikus impendancia analízis segítségével követjük a test zsír-víz összetétel változását. Az egészséges táplálkozás változatos és ízletes. Nem szükséges bizonyos táplálkozási örömökről alapvetően lemondani, sokkal fontosabb megtanulni az ellenőrzött tudatos evést, melynek keretében ezen élvezeteknek helye van, és az éhséget is kizárja. A táplálkozási tanácsadás során az Ön gondozói, segítői a legjobban kiképzett orvosok és ápolók, akik ennek a fogyókúra rendszernek a specialistái, ismerik a táplálkozástudomány legújabb eredményeit, és ezeket megosztják Önnel.INSUMED fogyasztás és az aktív sport látványos eredménye 2 hónap alatt
INSUMED fogyasztás és az aktív sport látványos eredménye 2 hónap alatt

Speciális – elhízás ellen gyógyászati célra szánt – INSUMED tápszerekA táplálkozási tanácsadás során speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket fognak fogyasztani az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére.

Túlsúlyban szenvedők speciális – a kezelőorvos által megállapított – étrenddel történő kezelése során, a tápszerrel készített táplálék elősegíti a hiánybetegségek kialakulásának megelőzését. A készítmény tápanyag összetétele következtében inzulint alig igénylő módon vesz részt az anyagcserében, így hozzájárul az elhízást gyakran kísérő magas inzulinszint mérsékléséhez, és az inzulinrezisztencia elkerüléséhez.

  • Trinknahrung natur ízű tápszer por
  • Trinknahrung plusz vanilia ízű tápszer por
  • INSUdiabet Trinknahrung tápszer por: az édesítőszert tartalmazó INSUdiabet Trinknahrung tápszer porból készült táplálék, alkalmazható cukorbetegek speciális
  • étrendjének kiegészítésére.
  • Burgonyaleves por
  • Zöldségleves por
  • Kínai tésztaleves por

Nagyon fontos, hogy ezen termékeket a használati utasítás pontos betartása alapján fogyasszák. Az orvos utasítása és ellenőrzése nélkül a speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket nem fogyaszthatják!

Időtartam:kúraszerű kezelés első napján 3-4x Trinknahrung intenzív zsírégetés időszaka 3 étkezés: 2x Trinknahrung, 1x szénhidrát gazdag főétkezés testsúly stabilizálása 3 főétkezés Kockázati tényezők:Nagyon fontos, hogy ezen termékeket a használati utasítás pontos betartása alapján fogyasszák. Az orvos utasítása és ellenőrzése nélkül a speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket nem fogyaszthatják!
Mellékhatás, szövődmény:nem figyeltek meg
Ellenjavallat, kockázat:Nagyon fontos, hogy ezen termékeket a használati utasítás pontos betartása alapján fogyasszák.

Az orvos utasítása és ellenőrzése nélkül ezek a speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek nem fogyaszthatóak!
Eredmény:A program betartásával néhány hónapot követően jelentős testsúlycsökkenés érhető el, BIA méréssel objektivizálhatóan a szervezet zsírállományának csökkenése révén. Az elért testsúly a program befejeztével is könnyen fenntartható.


© 2010 szepsegbroker.hu | INSUMED testsúlycsökkentő táplálkozási program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink