BEAVATKOZÁSOK

Intenzív arclifting- Expressions arckezelés

Piroche Cosmetiques-Természetes, intenzív arcfiatalító kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Intenzív arclifting- Expressions arckezelés 1.kep
Piroche Cosmetiques - Az egészség kozmetikája -

A kizárólag aktív, természetes összetevőkből készült olajok, ill. kozmetikumok, és egy egyedülálló kezelési metódus alkalmazásával, arckozmetikán túl, az összes szervre kiterjedő megelőző és öngyógyító folyamatot indítunk meg a szervezetben.

Az Expressions arclifting kezelésekkel hosszútávon növelhető nem csak a arcbőr szépsége, hanem az életerő, és a szervezet egészségre való törekvése is.

A Piroche kozmetikusai egy magas szintű oktatás után, biztonsággal tudják eldönteni, hogy a kezelések során milyen belső segítséget kell adni a szervezetnek. A hagyományos kínai gyógynövényekből nyert ismeretek, szigorú sorrendben és adagolásban alkalmazott alapanyagok gyógyító tulajdonságai mellett, a kezelési technikák, a meridiánok és az akkupunktúrás pontok ismerete egységében teremti meg a test, a lélek, és a külvilág közötti harmóniát.

Természetes lifting, intenzív kezelés-

A Piroche Cosmetiques a mimikai ráncok csökkentése céljából fejlesztette ki az expression kezeléseket. Természetes aktív anyagai, az Acmella oleracea, ami a kozmetikai iparban egy forradalmi felfedezés, az epidermis felületi mikrostrukturáját javítja, ezáltal kisimítja, és feszesíti a bőrt, és egy friss fiatalos képet ad. Ezen egyedi formula az Acmella oleracea, a szőlőmag, Aloé és az E vitamin keveréke, amely véd a szabad radikálisok ellen, és azonnal látható hatást fejt ki a finom ráncok ellen.

Kezelés menete:

  1. Hátzóna kezelés A hát két oldalára kétféle bioaroma olajat teszünk, és a hátgerinc két oldalán található akkupresszúrás pontokat nagyon kellemes nyirokmasszázs alkalmazásával kezeljük. Hatása: bioenergetikai egyensúlyt állítunk azáltal, hogy a szerveket a különböző pontokon keresztül stimulálva beindítjuk a méregtelenítés folyamatát.
  2. Ezután térünk rá az arc kezelésére, ami letisztítással és peelingel /arcradír/ kezdődik. Ezekután mélykötőszöveti nyirok-drenázzsal alaposan salaktalanítjuk a szöveteket, aminek hatásaként megindul az anyagcsere az arcbőr különböző rétegeiben. A magas hatóanyagú szérumok alkalmazásával arcbőr tisztább és tónusosabb lesz, majd megindulnak a regeneráló folyamatok a mélyebb rétegekben is.
  3. Elektrostimuláció következik az arc akkupunktúrás pontjain keresztül. Hatása: az arc pontjait elektromosan stimulálva a szervekre hatunk, aminek eredményeképpen optimális működésre serkentjük a szervezetet. Másodlagos hatásként az arc köztösódik az elasztin és a kollagén rostok képződése, így az arcbőr feszesednek, a arclifting hatás szembetűnő lesz.
  4. A hagyományos arcmasszázs helyett többnyire arc- shiatsut alkalmazunk, amely keleti technikával történő arcmasszázst jelent, ami hat az idegrendszerre és a bőrre is.

Ezzel az intenzív arclifting kezeléssel a bőr azonnal láthatóan kisimul, a sejtanyagcsere élénkítő hatására, a stressz okozta feszültség, azonnal eltűnik.

Ha speciális kezelésre van szükség, pl. erősen pattanásos bőr vagy ráncosodó bőr esetén, a belső folyamatok rendezése mellett külső lokális beavatkozásra is szükség lehet, ami a legújabb lézeres technológia alkalmazásával biztonságos, és látványos eredményt érhetünk el, drasztikus beavatkozás nélkül. A soft-lézer és a rádiofrekvencia kombinációjával működő ELOS – technológiával sikeresen kezelhetőek az aknés, rozáceás, heges, ráncosodott, ill. petyhüdt arcbőrök is. Mivel a lézeres beavatkozással az irha és a bőralja rétegeit célozzuk meg, a bőr megújulása következtében egészségesebb bőrképet kapunk a kezelések folyamán. A lézeres kezelések a problémás bőrre, valamint a bőrfiatalítás korunk legmodernebb és leghatásosabb beavatkozása a plasztikai műtétek előtt.

Időtartam:Expressions arclifting 90 percet vesz igénybe
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:Az Expressions arclifting egy intenzív ránctalanító kezelés, amellyel a bőr azonnal láthatóan kisimul, s a sejtanyagcsere-élénkítés hatásra a stressz okozta feszültség eltűnik az arcunkról.


© 2010 szepsegbroker.hu | Intenzív arclifting- Expressions arckezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink