BEAVATKOZÁSOK

Intim rejuvenáció

Intim régió megújulása Aphrodite lézer segítségével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Kriston Renáta • bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász és anti-aging specialista
    Kedvezmény: Ingyenes konzultáció június 30-ig!

Intim rejuvenáció 1.kep

Az Intim Rejuvenáció igényéneA mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlét szinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. A külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés - mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze - egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során.

2015 ESZTÉTIKAI TRENDJE az intim terület fiatalítása/ Dr. Kriston Renáta beszámolója
Napi Doktor/ Rtl Klub videó
A hüvelyszárazság csökkenésével a házasélet is javul
A hüvelyszárazság csökkenésével a házasélet is javul
Amikor egy hölgy magabiztosan ki tudja jelenteni:„Jól érzem magam a bőrömben!”, ahhoz a harmonikus megjelenésen és a testi-lelki egészségen túl, egy harmadik - külső szemlélő számára nem is szembeötlő – terület: az intim régió működésének egyensúlya, esztétikus volta is szükséges. Korábban talán nem volt illő ezzel a területtel kapcsolatos panaszokról említést tenni, ez viszont nem jelentette azt, hogy ilyen panaszok nem léteztek! Sőt! Azon páciensek számára, akiknek ilyen jellegű problémával kellett együtt élniük – legyen ez akár esztétikai jellegű gond, vagy akár egészségüket érintő probléma – lényeges életminőség romlást eredményezett a panasz megléte és orvosolhatóságának hiánya.
Teljesen érthető, ha egy magával szemben igényes hölgy ezen terület számára zavaró esztétikai eltéréseit szeretné korrigáltatni, de az sem egyedülálló, hogy ezen esztétikainak vélt eltérések, nevezetesen a vaginalis terület megereszkedése egészségügyi problémák alapját adják.

Az arc feszesítésénél, revitalizálásánál már bevált, de a hüvely sajátos anatómiai viszonyához és miliőjéhez alkalmazkodó lézeres eljárások nemcsak a terület esztétikai eltéréseit képesek kezelni, hanem megoldást nyújtanak számos egészségügyi probléma esetén is.
Az Aphrodite lézeres kezelés bársonyosan puhává varázsolja a hüvely nyálkahártya felszínét
Az Aphrodite lézeres kezelés bársonyosan puhává varázsolja a hüvely nyálkahártya felszínét
A kor előrehaladtával számos változás következik be az intim régióban - érintve a kis-és nagyajkakat, a hüvely és a húgycső szöveteit. A genetikai adottságokon túl ezen változások egy része az ösztrogénszint csökkenésére, más részük az izomzat és a nyálkahártya korral összefüggő változásaira vezethető vissza. A folyamatot akár jelentős szubjektív panaszok is kísérhetik: égő érzés, viszketés, irritáció jelentkezhet, fájdalmassá válhat az intim együttlét és akár vizelet-, vagy széklettartási panaszok is felléphetnek.
A változások következtében a hüvely szárazzá válik, megváltozik a pH-ja, érzékenyebb lesz és gyakoribbá válnak a fertőzések, melynek lehetőségét a mikrosérülésekre való fogékonyság még inkább fokozza.

A hüvely tónusa, rugalmassága is csökken az izomzat gyengülése és a kötőszöveti változások miatt, a fala pedig elvékonyodik. Ez a méh egyre fokozódó pozícióvesztését, lesüllyedését eredményezheti. Ez igen kellemetlen szubjektív panaszokkal járhat együtt: vizelet-és székletürítési zavarok, kellemetlen teltség-érzet jelentkezhet és a szexuális élet minőségét is befolyásolja. A folyamat a minimális pozícióvesztéstől egészen a méh- és hüvely teljes előeséséig is fokozódhat.
A hormonhiány és a szerkezeti elváltozások miatt a méh kisebbé válik és a hüvely bemenete is szűkül, amely a szárazságon és a kialakuló gyulladáson túl az intim együttlétek során fájdalmat okozhat.
Nagyon gyakori, hogy ezek a változások, valamint a medencefenék izomzatának gyengülése a húgycső helyzetének megváltozását, gyengülését eredményezi, amely vizelettartási zavarhoz vezet.


Intim rejuvenáció folyamata Aphrodite lézerrel
Intim rejuvenáció folyamata Aphrodite lézerrelIntim régió megújulásaA világon már nagy népszerűségnek örvendő Aphrodite lézerrel végzett intim rejuvenáció hazánkban először a Hattyú Anti-aging Klinikán érhető el. A beavatkozás fájdalmatlan, műtétmentes eljárás, amely a hüvely szövetét rugalmasabbá, tónusosabbá alakítja, vérellátását fokozza, ezáltal a hüvely feszesebbé válik, pH-ja az ideális tartományba kerül.
A kezelést minden esetben orvosi konzultáció és nőgyógyászati vizsgálat előzi megmelynek során döntünk arról, hogy páciensünk alkalmas-e a kezelésre.


Intim rejuvenáció Aphrodite lézerrelA CO2 lézer sugarai apró pontokban hatolnak be a hüvely falába kontrollált, meghatározott mélységig terjedő mikrosérüléseket okozva. Ennek talaján egy olyan regenerációs folyamat veszi kezdetét, amely fokozza az elasztikus és kollagénrostok termelődését és élénkíti a keringést, vitalizálva és erősítve a szöveteket és bársonyosan puhává téve a megújult nyálkahártya-felszínt.
A kezelés során sebészi beavatkozás nélkül, egy egyszerű, gyors és fájdalommentes eljárással orvosolhatjuk a szülést követően, vagy a kor előrehaladtával jelentkező szerkezeti változásokat és a talajukon kialakuló szubjektív panaszokat, egészségügyi gondokat.

Intim rejuvenáció előnyei:Sebészet nélküli eljárás (nincs vérzés)
Nincs szükség altatásra és fájdalomcsillapításra
Egyszerű és gyors eljárás (kevesebb mint 10 perc)
Nincs felépülési idő

Milyen eredmények várhatók az Aphrodite lézerrel történt intim rejuvenáció során?A kezelés eredményeként a hüvely tónusosabbá, feszesebbé válik, a szárazsága mérséklődik, csökken a fertőzések kockázata és jelentősen javulnak a vizelettartási panaszok.
A páciensek már az első kezelést követően általában panaszaik jelentős javulásáról számolnak be, de az optimális eredmény eléréséhez általában a kezelés háromszor történő megismétlése javasolt.

Általában felépülési idővel nem kell számolnunk, pusztán a kezelést követő 1 hétben kell arra ügyelnünk, hogy ne vegyünk túl sokáig tartó, melegvizes fürdőt, a fizikai terhelést mérsékeljük és tartózkodjunk az intim együttléttől ez idő alatt.

Az anti-aging medicina az intim rejuvenációs eljárásokkal olyan esztétikai és egyben egészségügyi problémák megoldására nyújt lehetőséget, melyek orvoslásával pácienseink életminősége jelentősen javul, szexuális életük kiegyensúlyozottabbá válik.

Időtartam:Általában 20 perc elegendő.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs.
Ellenjavallat, kockázat:Az intim rejuvenációt minden esetben orvosi konzultáció és nőgyógyászati vizsgálat előzi meg!
Gyógyulás:Felépülési idővel nem kell számolni, a melegvizes fürdő és az intim együttlét 1 hétig nem javasolt.
Eredmény:A hüvely tónusosabbá, feszesebbé válik, a szárazsága mérséklődik, csökken a fertőzések kockázata és jelentősen javulnak a vizelettartási panaszok. Az Aphrodite lézeres kezelés élénkíti a keringést, vitalizálva és erősítve a szöveteket és bársonyosan puhává téve a megújult nyálkahártya-felszínt. A hüvelyszárazság mérséklődésével a házasélet jelentősen javul.
Érzéstelenítés:Nem szükséges.
Ellátás:Nem szükséges.


© 2010 szepsegbroker.hu | Intim rejuvenáció
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink