BEAVATKOZÁSOK

Intim régió esztétikai fiatalítása carboxyterápiával

Kis- és nagyajkak fiatalítása, rejuvenálása carboxyterápiával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Intim régió esztétikai fiatalítása carboxyterápiával 1.kep

Intim régió fiatalítása, esztétikai megjelenésének javításaNapjainkban egyre népszerűbbé válik az intim régió fiatalítása.
Míg korábban csak plasztikai műtéti eljárással lehetett javítani az intim régió meglazult szövetein, a hüvely funkcionális működésén, ma már számos biztonságosabb és hatékonyabb orvos-esztétikai megoldások állnak rendelkezésünkre az intim fiatalságunk megőrzésére.

A intim régió esztétikai fiatalítása magában foglalja a szeméremtest/ szeméremdomb, a nagyajkak, a kisajkak, a hüvelybemenet, valamint a gát rejuvenálását. Az innovatív nem műtéti, de orvos-esztétikai megoldások közé tartoznak a lézeres, rádiófrekveciás és a legújabb carboxyterápiás megoldások. Ezeket az új technológiákat kombináltan is lehet alkalmazni a látványosabb és a gyorsabb eredményt érdekében.
Az intim fiatalítás során nem csupán a női intim régió szem elől fedett részeiben, vagyis a hüvely és környéki szövetek funkcionális helyreállítását érhetjük el, hanem a jól látható külső szeméremtest esztétikai megjelenésében is pozitív változás érhető elő 1-2 kezelés után.
Intim régió esztétikai fiatalítása carboxyterápiával 2.kep

Carboxyterápia - az intim régió esztétikai megoldásaA külső szeméremtest, a nagyajkak és a kisajkak fiatalos formáját és teltségét lehet elérni a kollagén-indukciós hatású carboxyterápiával.

A carboxyterápiás kezelés során igen vékony mikrotűk és a speciális készülék segítségével meghatározott és szabályozott mennyiségű széndioxidot injektálunk a bőr meghatározott rétegébe, amely a kifejezett mikrokeringés-élénkítő hatása mellett jótékonyan befolyásolja a fibroblasztokat is, így a kollagén-termelést és a sejtmegújulás folyamatát is beindítja. A néhány perces kezelés után már azonnal észlelhető a nagyajkak teltségének fokozódása, a kisajkak egyenetlenségei kisimulnak, majd fokozatosan beinduló kollagén képződés az egész intim régió bőrterületén.

Az intim-carboxyterápiás kezelés kombinálható frakcionált lézeres és intim-rejuvenációval (IntimLift) a kisajak és a hüvely területén.

Időtartam:A kb. 5-8 perces kezelést 1-2 alkalommal érdemes elvégezni. A két kezelés között érdemes 3-4 hete kihagyni.
Eredmény:A kezelés után azonnal észlelhető a gáti, intim terület teltsége, bőrképletek feszessége a szöveti oxigenizáció élénkülésével, majd a kollagén képződés beindulásával fokozatos feszesség, teltség lesz tapasztalható a kezelt intim területen.
Érzéstelenítés:A kezelés előtt fél órára érzéstelenítő krémet alkalmazunk, hogy az amúgy érzékeny területen a beavatkozás fájdalommentes legyen. Szövődménnyel nem kell számolni.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Intim régió esztétikai fiatalítása carboxyterápiával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink