BEAVATKOZÁSOK

Janssen cosmetics kezelések problémás bőrökre: kombinált bőr, akné, rosacea
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Janssen cosmetics kezelések problémás bőrökre: kombinált bőr, akné, rosacea  1.kep
A Janssen cosmetics termékei a cosmeceutical kozmetikai készítmények közé tartoznak. Ez a fogalom a "cosmetics" (kozmetikumok) és a "pharmaceuticals" (gyógyszerek) kifejezések egyesítése. Az új kifejezés jelentése a szépségápolásban a kozmetika előrelépése a gyógyászat felé. Olyan kozmetikai termékekre használják, amelyek teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait.

A Janssen Cosmetics csúcsminőségű, professzionális termékei egy új globális megközelítést képviselnek a modern bőrápolásban. A termékek rendelkeznek a gyógyszerészeti termékek tisztáságával és hatásosságával, ugyanakkor használatuk ugyanolyan biztonságos, mint a kozmetikai termékeké.
A Janssen Cosmetics termékeket vezető német laboratóriumokban, a legújabb kutatások eredményeit felhasználva fejlesztik és tudomány állása szerint folyamatosan tovább fejlesztik. Több készítmény hatóanyaga világszabadalom, mint például Desaron, Elhilin, Immucell, Hydro Chitosan. A minőség garantált, így a termékek mind a Német Egészségügyi Hatóságok törvényeinek, mind az Európai Unió előírásainak ebből következően a magyar előírásoknak, ezen kívül az Amerikai Egyesült Államok, Japán illetékes szervei szabályzatainak is mindenben megfelelnek.

A termékek többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak. Nem tartalmaznak állati eredetű alapanyagokat, ásványi olaj származékokat, stb., amelyek a bőrt terhelnék. A termékek jó része a test saját védekező és megújuló mechanizmusát segíti elő és támogatja a természetes védekezőképességet. A Janssen Cosmetics valamennyi terméke oly módon ápolja a bőrt, hogy közben nem károsítja a test és a bőr természetes egyensúlyát és védelmét.

Problémás (rosacea, akne) bőr kezelési menete:Minden kezelés előtt pontos diagnózis után dől el, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrödnek.

A kezelés a bőrtípusodnak megfelelő letisztítással és peelingezéssel kezdődik.

- Rosaceas, érzékeny bőr esetén kíméletes hidroabráziót vagy jojobagyöngyös mechanikai peelinget alkalmazok. Tisztító kezelés esetén a leghatékonyabb módszer az enzimes peeling, amely papain és bromelin enzimeket tartalmaz, gyengéden de alaposan eltávolítja az elhalt szarusejteket, és egyben felpuhítja a bőrt, így nincs szükség gőzölésre.
Amennyiben szükséges, a bőr tisztítása következik, kíméletes módon, egyszer használatos eszközökkel.
Fertőtlenítés- teafaolaj, vio- után következhet a megfelelő hatóanyagok bevitele. Ez történhet ultrahanggal vagy tű nélküli mezoterápiával, illetve ezt követően a masszázs során. A Janssen cosmetics kezelésekben minden alapanyag szinergiában működik, azaz egymás hatását kiegészítve,erősítve működnek együtt a legjobb eredményért.

Minden esetben benne van a kezelésben a gépi hatóanyag bevitel és a masszázs, mely nem "a" masszázs krémmel, hanem a bőr kívánalmainak megfelelő hatóanyagot tartalmazó krémmel történik! A fentiek nélkül lehet kellemes a kezelés, de semmiképpen nem hatásos...
A rosaceas, érzékeny bőrű vendégeknél az alkalmazott hatóanyagok között szerepel egy szabadalmaztatott különleges fehérje koncetrátum, emellett makadámia dió olaj és nyugtató panthenol tartalmú masszázs krém. Ha olyan állapotban van a bőröd, hogy a hagyományos masszázs nem alkalmazható, akkor sem kell lemondanod a kezelés kényeztető részéről! Egy különleges legyező ecset masszázsban lesz részed!

- Minden problémás bőrnél fontos az irritáció ellenes, gyulladáscsökkentő gyógynövényes kivonat használata a bőr nyugtatására, a pirosság csökkentésére. Ez mályva, körömvirág és alga kivonatokat tartalmaz.

- Kombinált bőr esetén fontos a faggyúszabályozás, de legalább ilyen fontos a hidratálás, ezért olyan hatóanyag kombinációt alkalmazok, ami mindkét kritériumnak megfelel: vörösalga kivonat, az oliva leveléből kivont oleanol sav, aloe vera kivonat illetve rizskorpa kivonat.

- Az aknes bőröknél is a fenti szempontok szerint kell kezelni, de itt a probléma súlyossága, a gyulladás csökkentés miatt további hatóanyagokra van szükség, mint pl. az orvosi tapló, a szalicilsav.

Végül pakolás és befejező ápolás következik. Az ehhez használt termékek szintén szinergiában dolgoznak az előzőekben használt anyagokkal. Így lesz teljes a kezelés.

Az alapkezelést kiegészíthető luxus algamaszkokkalAz alga maszkok tiszta tengeri forrásból származó, por alakú maszkok, melyeket ott helyben kell kikeverni egy erre a célra kifejlesztett speciális folyadékkel. Azon felül, hogy okkluziós (nyomó) hatásuknál fogva a hatóanyagokat mélyebben juttatják a bőrbe, további hatóanyagokkal kiegészíthetők a problémák még hatékonyabb megoldására. Pl. aloe veras, tengeri iszapos, gojis, olivás, stb. maszkok.

Az otthoni ápolás elengedhetetlen, a kozmetikában végzett kezelések hatása csak így lesz tartós, a várt eredményt így érheted el. Ehhez is kaphatsz segítséget!
Pl. a német Dermateszt minősítés alapján az aknes bőrökre alkalmazott otthoni ápolás során 4 hét használat után a bőr zsírtartalma 18,2 %-kal csökkent.© 2010 szepsegbroker.hu | Janssen cosmetics kezelések problémás bőrökre: kombinált bőr, akné, rosacea
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink