BEAVATKOZÁSOK

Kényeztető, tápláló Bio-arckezelések/ JASMIN Organics

Kényeztető kezelések JASMIN ORGANICS termék családdal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Kényeztető, tápláló Bio-arckezelések/ JASMIN Organics 1.kep

Jasmin Aromatique AlapkezelésA kezelést az Arctisztító tejjel és a Bőrmegújító arcradírral végzett letisztítással kezdjük. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, így a hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni és lehetővé válik a bőrlégzés is. Regeneráló hatóanyagú, Bőrmegújító masszázsolajjal végzett arc- és dekoltázs masszázs követi a letisztítást. Ezután keringésjavító és magas ásványi anyag tartalmú Revitalizáló pakolást teszünk fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A pakolás hatóideje alatt fejmasszázzsal járulunk hozzá a teljesebb ellazuláshoz. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelő permettel. A permet hidratál, lehetővé teszi a krém optimális felszívódását, a krém pedig egész napos védelmet nyújt a bőr számára.

Minden bőrtípusra ajánlott.
Jasmin Alapkezelés 60 perc/ 8.900, - Ft

Jasmin Aromatique Tisztító Arc KezelésLeírás: A kezelést az Arctisztító tejjel és a Bőrmegújító arcradírral végzett tisztítással kezdjük. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, így a hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni és lehetővé válik a bőrlégzés is. Regeneráló hatóanyagú, Bőrmegújító masszázsolajjal végzett arc- és dekoltázs masszázs követi a letisztítást, gőzöléssel egybekötve. Miután a bőr felpuhul, eltávolítjuk a mitesszereket. VIO-val fertőtlenítünk és stimuláljuk a bőr regenerációs folyamatait. Ezután keringésjavító és magas ásványi anyag tartalmú Revitalizáló agyagpakolást teszünk fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A pakolás hatóideje alatt fejmasszázzsal járulunk hozzá a teljesebb ellazuláshoz. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelő permettel. A permet hidratál, lehetővé teszi a krém optimális felszívódását, a krém pedig egész napos védelmet nyújt a bőr számára.

Ajánlott: minden bőrtípusra, havonta egyszer, vagy évszakváltások előtt
Jasmin Aromatique Tisztító Arc Kezelés 90 perc/ 11.9000 Ft

Jasmin Aromatique Tápláló KezelésA kezelést az Arctisztító tejjel és a Bőrmegújító arcradírral végzett tisztítással kezdjük. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, így a hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni, és lehetővé válik a bőrlégzés is. Regeneráló hatóanyagú, Bőrmegújító masszázsolajjal végzett arc- és dekoltázs masszázs követi a tisztítást. Ezt követően a hidratáló hatóanyag tartalmú Eco-cellulose maszk kerül az arcra, melynek hatóideje alatt fej, kéz-és karmasszázst végzünk. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelő permettel. A permet hidratál, lehetővé teszi a krém optimális felszívódását, a krém pedig egész napos védelmet nyújt a bőr számára

Minden bőrtípusra, különösen a dehidratált bőrre javasolt.
Jasmin Tápláló arckezelés 60 perc/ 10.900, - Ft

Jasmin Aromatique Vitalizáló Tisztító AlapkezelésLeírás: A kezelést az Arctisztító tejjel és a Bőrmegújító arcradírral végzett tisztítással kezdjük. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, így a hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni és lehetővé válik a bőrlégzés is. Regeneráló hatóanyagú, bőrmegújító masszázsolajjal végzett arc- és dekoltázs masszázs követi a tisztítást. Ezután keringésjavító és magas ásványi anyag tartalmú Revitalizáló pakolást teszünk fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A pakolás hatóideje alatt fejmasszázzsal járulunk hozzá a teljesebb ellazuláshoz. Ezt követően speciális hidratáló hatóanyag tartalmú Eco-cellulose maszk kerül az arcra, melynek hatóideje alatt kéz-és karmasszázst végzünk. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelő permettel. A permet hidratál, lehetővé teszi a krém optimális felszívódását, a krém pedig egész napos védelmet nyújt a bőr számára.

Különösen rossz keringésű, fakó, dehidratált bőrre ajánlott.
Jasmin Vitalizáló Alapkezelés 100 perc/ 12.900. – Ft

Jasmin Aromatique Feszesítő Tisztító KezelésA kezelést az Arctisztító tejjel és a Bőrmegújító arcradírral végzett tisztítással kezdjük. A radír eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, így a hatóanyagok könnyebben fel tudnak szívódni és lehetővé válik a bőrlégzés is. Regeneráló hatóanyagú, Bőrmegújító masszázsolajjal végzett arc- és dekoltázs masszázs követi a letisztítást, gőzöléssel egybekötve. Miután a bőr felpuhul, eltávolítjuk a mitesszereket. VIO-val fertőtlenítünk és stimuláljuk a bőr regenerációs folyamatait. Ezután keringésjavító és magas ásványi anyag tartalmú Revitalizáló agyagpakolást teszünk fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére. A pakolás hatóideje alatt fejmasszázzsal járulunk hozzá a teljesebb ellazuláshoz. Ezt követi az ultrahangos kezelés , melyet feszesítő,hidratáló , anti ageing szérum géllel végzünk. Az ultrahang segítségével bejuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe a hatóanyagokat(pacsuli,kamilla,narancs, tömjén)mely ott célzottan fejti ki hatását. A kezelés lezárásaként feltesszük az arckrémet az arc, a nyak és a dekoltázs területére a bőrtípusnak megfelelő permettel. A permet hidratál, lehetővé teszi a krém optimális felszívódását, a krém pedig egész napos védelmet nyújt a bőr számára.

Minden bőrtípusra, különösen érett , dehidratált bőrre havonta egyszer, vagy évszakváltások előtt
Jasmin Aromatique Feszesítő Tisztító Kezelés 120 perc/ 13.900 Ft© 2010 szepsegbroker.hu | Kényeztető, tápláló Bio-arckezelések/ JASMIN Organics
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink