BEAVATKOZÁSOK

Kézfej fiatalítás pulzáló fénykezeléssel

Pigmentfoltok, ráncok eltávolítása a kézfejről


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Pigmentfoltok eltávolítása BBL technológiával
Pigmentfoltok eltávolítása BBL technológiával
A rendszeres arcápolás és az újabbnál-újabb arcfiatalító eljárások kipróbálása után mi nők úgy gondoljuk, hogy már nem kell aggódnunk, hogy leleplezik valós korunkat. Pedig az arc és a dekoltázs bőrén kívül a kézfej is fedetlenül tárul nem csak a kíváncsi szemlélődők elé, hanem az UV sugárzás és egyéb bőrkárosító hatások számára is. Tehát az arcbőr után a kézfej bőre árulkodik a legjobban a valós életkorunkról.

Aggodalomra semmi okunk, hisz a kézfejen kialakuló bőrrendellenességek (leggyakrabban a pigmentfoltok) kezelésére is számos bőrgyógyászati és esztétikai beavatkozás áll ma már rendelkezésünkre.
Kézfej fiatalítás BBL pulzáló fénykezeléssel
Kézfej fiatalítás BBL pulzáló fénykezeléssel
Ezek közül az egyik legújabb non-invazív, azaz nem műtéti eljárás a BBL technológia, amellyel a széles spektrumú nagyenergiájú fénnyel lehetőségünk nyílik finom ráncok, apró arci értágulatok, időskori és napfény hatására kialakult pigmentfoltok eltávolítására.
Az új és innovatív pulzáló fényt alkalmazó BBL készülék (Sciton) a megfelelő hullámhossz és szűrő kiválasztása után számos bőröregedés és a túlzott UV sugárzás következtében kialakuló bőrhiba kezelésére alkalmas. Hatására a pigmentfoltok szinte teljesen eltűnnek és a bőr simább, fiatalosabb és élénkebb lesz.
Kézfej fiatalítás pulzáló fénykezeléssel 3.kep

Mi történik a bőrben a BBL fénykezelés alatt?



A szelektíven leadott fényenergia finoman felmelegíti a kezelni kívánt képleteket, elzárja a bőr kivörösödéséért felelős apró ereket és eltünteti a bőr pigmenthibáiban felhalmozódó felesleges barna pigmentet, a melanint. Az elnyelt hő pedig a kötőszövet sejtjeinek serkentése révén új kollagén képződéséhez vezet.
Kézfej fiatalítás pulzáló fénykezeléssel 4.kep

Milyen problémákra alkalmas még a BBL pulzáló fénykezelés?



A páciensek leggyakrabban a túlzott napfényhatásnak kitett bőrterületeken (arc, dekoltázs, nyak, hát, stb.) kialakuló pigmentált,foltos elváltozások kezelésére alkalmas, melyeket 1-5 kezeléssel (de gyakran megoldható 1 kezelés alkalmával is!) 2-4 hetes időközönként végzett beavatkozással tudunk eltávolítani.

Lent, a csatolt KÉPGALÉRIÁban nagyobb előtte-utána fotókat is találhat!

Időtartam:Általában 1-5 BBL fénykezelés 2-4 hetes időközönként végzett beavatkozással lehet eltávolítani a problémás bőrterületen lévő pigmentfoltokat és apró ráncokat, vagy hajszálereket. Igény szerint 1 alkalommal, nagyobb fényenergia segítségével gyorsan megszüntethetőek az említett bőrprobklémák.

Mellékhatás, szövődmény:Egyéni érzékenység szerint égő érzés előfordulhat a kezelést követően. Enyhe bőrpír előfordulhat, illetve a pigmentált területeken átmeneti sötétedést, ezt követően hámlást, végül a terület fokozatos világosabbá válását észleljük. A kezelés teljesen biztonságos, a páciens szemeit a beavatkozás teljes ideje alatt védőszemüveggel védjük.
Gyógyulás: Mivel a kezelt területen enyhe bőrvörösség alakul ki, ezen bőrfelület gyógyulásának meggyorsításához különböző bőrápoló krémek használatát javasolhatjuk.
Ezen kívül fontos, hogy az érintett bőrfelszín átmenetileg érzékenyebb lesz az ultraibolya sugárzással szemben, ezért bizonyos ideig a direkt napfényhatást kerülni kell! Szabadban való tartózkodáskor magas faktorszámú fényvédő használata és a bőr fedése javasolt.
Mivel nem sebészeti eljárásról van szó, a beavatkozás után make-up használatával a páciensek szokásos tevékenységüket folytathatják.
Eredmény:Az eljárásnak köszönhetően a bőr pigmentációs hibái elhalványulnak,a bőr selymesebbé válik,a ráncok kisimulnak. A beavatkozás eredményessége függ a bőr kezelést megelőző állapotától,a kezelt terület helyétől és a kezelések számától.


© 2010 szepsegbroker.hu | Kézfej fiatalítás pulzáló fénykezeléssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.




Kapcsolódó galériák



Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink