BEAVATKOZÁSOK

KISAJKAK fiatalítása fájdalommentesen, lézeres eljárással

Kisajak-fiatalítás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


KISAJKAK fiatalítása fájdalommentesen, lézeres eljárással 1.kep

Kisajkak anatómia és esztétikai elváltozásaAz életkor előrehaladtával, a női hormon szintjének csökkenése következtében a kisajkak és a hüvelybemenet hámja veszít rugalmasságából, petyhüdtebbé válhat és elszíneződések jelenhetnek meg rajta. Sok nőt ezt rendkívül zavart, amelyek eddig nem voltak kezelhetők.
KISAJKAK fiatalítása fájdalommentesen, lézeres eljárással 2.kep

Kisajkak fiatalítása lézerrelA Fotona Er:YAG non-ablatív lézerkészülékének 2940 nm hullámhosszú lézersugara a szabadalmaztatott "SMOOTH" mód technológiájával lehetővé teszi a hüvelybemenet és a kisajkak hámjának felfrissítését, megfiatalítását. A kezelés hatására a kisajkak szövetei visszanyerik rugalmasságukat, vérellátásuk jelentősen javul, az elvékonyodott, elszíneződött felszín pedig visszanyeri rózsaszínes árnyalatát és bársonyosságát.
E látható esztétikai és érezhető anatómiai, funkcionális változások a kisajkakon jelentősen hozzájárulhatnak a kezelt nők önbecsülésének javításához.

Női intim régió fiatalítása Fotona/ Er:YAG lézerrelAz 50 éves Fotona cég a világon elsőként alkalmazta az Er:YAG kezelést a nőgyógyászatban, amellyel új korszakot nyitott meg a nők számára. A cég a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a legmegfelelőbb eljárást dolgozzák ki a fájdalommentes és hatékony női intim kezelések érdekében.

Klinikailag bizonyított eredmények a Fotona Er:Yag intim kezeléseinélSzámos klinikai tanulmány is alátámasztja, hogy az IntimaLaseTM a hüvelyszűkítő és az IncontiLaseTM stressz inkontinencia kezelései kiváló eredményeket biztosítottak a páciensek számára.
KISAJKAK fiatalítása fájdalommentesen, lézeres eljárással 3.kep
A Fotona Er:Yag intim-lézeres eljárásainak lényege, hogy
- a

metszés nélküli,
- fájdalommentes kezelés
- egyszerűen és gyorsan, nagyobb előkészületek nélkül elvégezhetőek.A szabadalmaztatott lézeres technikával elkerülhetők a nemkívánatos mellékhatások és kontraindikációk, amelyek egy műtét (szikés metszés) esetén mindig fennállnak. A tanulmányok
-

szűkebb hüvelyről,


-

jelentősen javuló szexuális élményekről


- és a páciens

kifejezett életminőségbeli javulásáról

számolnak be.
Az

IntimaLaseTM

eljárást igénybevevő páciensek
-

97%-a elégedett volt a hüvelyszűkítő hatásával

,
- míg az

IncontiLaseTM

esetében a páciensek

94%-a jelentős javulásról számolt be a stressz inkontinenciájuk kapcsán.Teljes hüvelyfiatalítás során mindkét eljárás a hüvelyszűkítő IntimaLaseTM + a stressz inkontinencia kezelésére alkalmas IncontiLaseTM egyszerre elvégezhető (2 alkalom szükséges). Így a komplex hatásnak köszönhetően a hüvely és a hólyagfunkciók visszanyerik fiatalkori állapotukat, elfeledve az inkontinenciás panaszokat, és megteremtve az anatómiai és funkcionális feltételeit a teljesebb, kielégítőbb szexuális életnek.

Árak:
- Kisajkak fiatalítása: 290.000 Ft
- IntimaLaseTM hüvelyszűkítő lézeres kezelés (2 alkalom) : 450.000 Ft
- IncontiLaseTM inkontinencia lézeres kezelés (2 alkalom) : 450.000 Ft
- IntimaLaseTM hüvelyszűkítő + IncontiLaseTM inkontinencia lézeres kezelések (2 alkalom) : 780.000 Ft

Lásd fent aktuális ENGEDMÉNYES ajánlatunkat!

Időtartam:Kisajkak fiatalítása csupán 10-15 percet vesz igénybe.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs, a lézeres eljárás elvégezhető, amennyiben a páciens igazolni tudja az 1 éven belüli NEGATÍV hüvely citológiai vizsgálat eredményét (PAP-teszt).


© 2010 szepsegbroker.hu | KISAJKAK fiatalítása fájdalommentesen, lézeres eljárással
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink