BEAVATKOZÁSOK

Kombinált arcfeszesítő és ránckezelő program (ReFirm + Hyaluronsav)
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Szabó Judit Anna • Anti-Aging és Dermaspecialista szakgyógyszerész / szabo.judit@szepsegbroker.hu; Tel: 06309856602
    Kedvezmény: 30% engedmény AUGUSZTUS 31-ig! (teljes arc 40.000 Ft helyett CSAK 28.000 Ft, arc+nyak: 50.000 Ft helyett 35.000 Ft; arc+nyak+dekoltázs: 60.000 Ft helyett 42.000 Ft/ alkalom- min. 3 db ajánlott 3 hetente)
  2. Moncz Henriette WELLMED Medical & Beauty Spa • A Wellmed Medical & Beauty Spa alapító tagja és vezető kozmetikusa
    Kedvezmény: 30% engedmény AUGUSZTUS 31-ig! (teljes arc 40.000 Ft helyett CSAK 28.000 Ft, arc+nyak: 50.000 Ft helyett 35.000 Ft; arc+nyak+dekoltázs: 60.000 Ft helyett 42.000 Ft/ alkalom- min. 3 db ajánlott 3 hetente)

3 ReFirm arcfeszesítő kezelés eredményessége
3 ReFirm arcfeszesítő kezelés eredményessége
Nagy népszerűségnek örvend a Magyarországon először a Wellmed Studio által alkalmazott, ReFirm® kombinált arcfeszesítő program. A petyhüdt, vízhiányos arcbőrön csodákat tud tenni már 1 kezelés is.

Az arcfeszesítő program lépései:1. A ReFirme® ELOS kezelési technológia a rádiófrekvencia (RF) és az infravörös energia (IR) kombinációját alkalmazza arcfeszesítés, bőrfiatalítás céljából. Az infravörös fény hőhatására a kollagén állomány szövettani javulása látható, és a rádiofrekvenciás hatás által az elasztin rostok rugalmassága növekszik és így szilárdítja, tonizálja és feszesíti a rugalmasságát veszített bőrt.

2. Speciális ultrahang berendezés segítségével bejuttatunk egy nanotechnológiával előállított hyaluronsav nanogél koncentrátumot
ReFirm kezelés előtt és közvetlenül utána
ReFirm kezelés előtt és közvetlenül utána
eltérően egy nanotechnológiával előállított mikromolekulájú gél, amely méreténél fogva képes átjutni a bőr barrier rétegén a mélyebb rétegekbe is. A hyaluronsav a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezáltal teltebb lesz a kötőszövet, a bőrfelszín pedig homogénné, ragyogóvá válik.

A hyaluronsav napjaink anti-aging csodaszere, amely önmagában, vagy kombinálva ultrahangos és rádiofrekvenciás eljárással biztos hatást érhetünk el a bőrfiatalítás terén.
Kombinált arcfeszesítő és ránckezelő program (ReFirm + Hyaluronsav) 3.kep
Az összetett technológiát és a legkedveltebb anti-aging hatóanyagot tartalmazó arcfeszesítő program eredménye azonnal észrevehető, de kúraszerűen alkalmazva a bőr visszanyeri régi struktúráját, a barázdák elhalványodnak és feszesebb, rugalmasabb lesz tőle az arcbőr.

A ReFirme® arcfeszesítő program nyáron is elvégezhető esztétikai kezelés.

Az arcfeszesítő program egyszeri alkalommal is látványos eredményt nyújt, de kúraszerű alkalmazása során a bőr tartósan éveket fiatalodik.
Javasolt kezelés szám: 1-4 alkalom (2-3 hetente).
A kombinált arcfeszesítő és ránckezelő program alapára: 50.000 Ft
De nézze meg alább az aktuális szépség kupon ajánlatunkat!

A CBS5 News híradása a Youtube-on:

© 2010 szepsegbroker.hu | Kombinált arcfeszesítő és ránckezelő program (ReFirm + Hyaluronsav)
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink