BEAVATKOZÁSOK

Konturfáslizás, Universal Contour Wrap, Body Wrapping

Universal Contour Wrap, Mélytengeri iszapkezelés, tekercselés és aromaterápia kombinációja


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Konturfáslizás, Universal Contour Wrap, Body Wrapping 1.kep

Universal Contour Wrap


Az USA-ból származó Kontúrfáslizás (Univerzal Contour Wrap) egy olyan eljárás, amely a test begöngyölését jelenti a teljesen természetes, de speciális összetételű tengeri iszap oldatba beáztatott fáslikkal. Amint a fáslikat felhelyezzük a testre, a hatás egy óriási dunsztkötéshez hasonlítható.

Kontúrfáslizás egy speciális mélytengeri iszappal átitatott fáslizási technika, amely mint óriási "dunsztkötés" a bőr pórusait tágítva elősegíti a toxikus anyagok folyamatos távozását, valamint a lágy kötőszövetet összenyomva, a zsírsejteket simább és szilárdabb izomalapra tömöríti. A bőr és a kötőszövet visszanyeri feszességét és rugalmasságát. Fontos megjegyezni, hogy a módszer hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás.

A Kontúrfáslizás során a testben levő méreganyagok kiszívódnak a pórusokon, a lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek tömörödnek és a bőr így visszanyeri elasztikusságát. A méregtelenítés következtében egy simább és szilárdabb izomalap jön létre a felette fekvő lágy szövet számára. A mélytengeri iszapkezelés azonban nem dehidratáló hatású - a vízveszteség következtében fellépő súlyveszteség minimális, ami azt jelenti, hogy nem fog visszatérni az eredeti mérete egy pohár víz elfogyasztása után.

A Kontúrfáslizást arra tervezték, hogy elsősorban a méreteket csökkentse és nem a súlyt. Meghökkentő és hihetetlen méretcsökkenések fordulhatnak elő már az első kezelés után.

Az urak számára különösen ajánlott, hisz a Kontúrfáslizás egy kényelmes és fájdalmatlan módja a has körfogatának redukálására is.
Konturfáslizás, Universal Contour Wrap, Body Wrapping 2.kep

Mik azok a méreganyagok, és hogyan tud segíteni a Fáslizás?A méreganyagok olyan melléktermékek, amelyek a zsírsejtekben és a szövetek közötti állományokban halmozódnak fel és ott tárolódnak. Ennek oka lehet az életkor, betegségek, gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás és a testmozgás hiánya. A toxinok megjelenésével gátolódik a természetes kollagén és elasztin funkciója, amely a kötoszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotához, és végül a jól ismert cellulitisz, vagyis méreganyagokkal teli zsíros lerakódások kialakulásához vezet. Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet lassú tönkremenetelét és elgyengülését okozza, a létrejött cellulitnak normál étrend és testmozgás segítségével történő megszüntetése rendszerint nem lehetséges. Ennek korrigálásában segít a Fáslizós eljárás. A testben a cellulit fokozatosan hosszú idő alatt alakul ki, így nem is tűnhet el teljesen egyetlen kezelés után, ezért javasoljuk a több alkalmas kezelést, illetve bérleteinket

Body Wrapping Zimt krémmelA Body Wrapping a tekercselés és az aromaterápia kombinációja. A módszer olyan orvosi fizikai terápiából ered, melyet az ödémák kezelésére alkalmaztak
Már az első kezelés után is érezni a ruhaméretnyi csökkenést és a kisebb nyomást a lábak területén. Mint kellemes mellékhatás, úgy jelentkezik a bőr simábbá és feszesebbé válása, a jobb vérkeringés. Az eredmény centiméterekben mérhető.
A kombinált kozmetikai kompressziós kezelés alkalmas arra, hogy az egész testen alkalmazzuk. A bőrre felvitt csodálatos illatú készítmény jellegzetessége a fahéj. Az egész művelet mindössze néhány percet vesz igénybe, majd következik az egy órán át tartó fekvés a feszes bandázsban.
A kezelés célja, hogy serkentse a vérkeringést és a nyirokáramlást.

Body Wrapping Zimt krémmel 60 perc/ 5.000, - Ft / Beauty Palace

Időtartam:Egy alakalom kb. 2 órát vesz igénybe, ajánlott 3-5 kezelést igénybe venni a látványos és tartós eredmény kedvéért.
Gyógyulás:Kezeléshez hozzanak magukkal pólót, és váltás alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetnek, mivel a kezelés alatt viseltek nyirkosak lesznek. Szakembereink meg fogják kérni Önt, hogy töltsön ki egy egészségügyi kérdőívet, majd elkísérik Önt egy különálló helyiségbe, ahol megmérik Önt a test különböző pontjain. Ezeket a kezelések alatt újramérik, hogy nyomon követhessük a kezelés hatásosságát. A kezelés ugyanebben a teremben történik. A fásli feltekerése után felsegítenek Önre egy könnyű vinil ruhát, hogy a test kellemesen meleg maradhasson a fáslik lehűlése után is.


© 2010 szepsegbroker.hu | Konturfáslizás, Universal Contour Wrap, Body Wrapping
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink