BEAVATKOZÁSOK

Kozmetikai facelifting kezelés

Ránctalanítás az arcizom feszesítésével, az arcizom tónusának javítása által, gépi arcizomtorna gyors eredménnyel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Kozmetikai facelifting kezelés 1.kep
Az egyéni genetikai sajátosságok miatt ápolt bőrön is kialakulhatnak zavaró ráncok.
Számukra nyújt segítséget a kozmetikai "facelifting" kezelés. Az arc öregedését a víz- és a zsírhiányon kívül az igen vékony mimikai izmok túlzott megterhelése is okozza. Nem véletlen, hogy általában az első ráncok a szem körül alakulnak ki. Először az apró szarkalábak jelennek meg, majd a szemöldök közötti hosszanti és a homlok vízszintes ráncai, az orr ajak barázda rajzolata is kialakul. A bőr rugalmassága, tónusa csökken, a meglévő ráncok mélysége nő és továbbiak is láthatóvá válnak. Azonban ebbe a leépülő folyamatba már be tudunk avatkozni.

Meg lehet előzni, lassítani, de akár vissza is fordíthatjuk a ráncok kialakulását és a bőr tónusának csökkenését. A kezelés egy speciális arcizomtornával kezdődik. Az izmokat meghatározott sorrendben, ideig, kellemes mértékben masszírozzuk és mozgatjuk egy erre speciálisan kifejlesztett készülék segítségével (Jamutron Multimed I .). Az elektromos kezelőfej által keltett masszázs impulzusok erősségét a vendég határozza meg azáltal, hogy jelzi a számára még kellemes, de érezhető masszázs hatást. Az egyedi arcizomvastagság és arcaszimmetria alapján mozgatja a kozmetikus a kezelőfejet. Mivel az egyénileg végzett arcizomtorna során az izom gyorsan fárad, és a 4.-5. gyakorlatot már nem ugyanazzal az intenzitással tudjuk azt végezni, így a hatást csak igen lassan, több hónapos rendszeres tornával lehet elérni. Míg a gépi kezelésnél nincs szó kifáradásról, hisz a beállított izom-összehúzódást kiváltó erősség az optimális hatás kifejtéséig biztosítható. A kozmetikai „facelifting”kezelés után épp ezért arcizomlázra sem kell számítanunk.

A folyamatos és irányított arcizomfeszülések hatásra a szövetek anyagcseréje javul, több oxigén jut el a bőrsejtekhez. A feszesítés hatására a bőr rugalmassá válik, tónusa, turgora jelentősen javul, a ráncok a kiemelkednek mélységükből, az arc "megemelődik", az arc bőre kisimul és visszanyeri eredeti kontúrját. A kezelés már első alkalommal látványos eredményt hoz.
Az izomfeszesítő ránctalanító kezeléssel az arc aszimmetriája is csökkenthető. Az arc tartóizmainak szimmetrikus mozgatása a legfontosabb, de a szem és száj körkörös izomzat feszülésével is sokat formálódhat, fiatalodhat arc. Tehát egy 70 éves hölgy vonalszerű száját ismét teltebbé lehet tenni és a szem körüli bemélyedés is csökkenthető.
A gravitáció ellen az egyetlen fegyverünk a mozgás, de bizonyos izmokat túlmozgatunk és így keletkeznek a mimikai ráncok. A tartóizmokat pedig nem tudjuk úgy mozgatni, hogy ne okozzunk mimikai ráncokat magunknak. Az izomfeszesítő ránctalanító technikával ez lehetséges.

Időtartam: Egy alakalom általában 60 percet vesz igénybe, megosztva a két arc fél között. A kozmetikus ott dolgoztatja az arcizmokat, ahol erre nagyobb szükség van. 10-es kúraajánlott, heti 2 vagy 3 alkalommal, ha a vendég visszajár felidéző kezelésre havonta egyszer akkor 2 év után sincs szükség megismételni a 10-es kúrát. Azoknál a vendégeknél, akik nem járnak vissza fenntartó kezelésre kb. 2 év alatt lazul vissza az arcuk az eredeti állapotba.
Alsó korhatár nincs megadva, akár 20 éves korban is végezhető. Ebben az esetben megelőzésről van szó. Eredményeként egy nagyon pihent arcot kapunk. Felső korhatárnál csak a kezelések mennyiségét kell emelni. 60 év után legalább 20 alkalommal kell kalkulálni a látványos ránctalanításhoz.

© 2010 szepsegbroker.hu | Kozmetikai facelifting kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink