BEAVATKOZÁSOK

LDM SONOSKIN- cellulit eltávolítására és alakformálásra

Helyi dinamikus mikromasszázs, változó frekvenciás ultrahang, zsírleszívás előtt és utáni kezelésre, a hasbőr feszesítésére szülés után


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mit jelent az LDM?

Az LDM - lokális (helyi) dinamikus mikromasszázs - olyan új kezelési módszer, mely minőségében különbözik a többi masszázsmódszerektől. Az LDM- technológiával speciális ultrahanghullámok kerülnek alkalmazásra, melyek frekvenciái nagy sebességgel változnak. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el. E technológiában az ultrahang-frekvenciák nagy sebességgel (100 és 1000 alkalom másodpercenként) váltakoznak. Ennek során a szövetben a nyomásfokozatok lüktető váltakozása jön létre, egyazon intenzitás mellett. Ez a szövet mikromasszázsának új módját eredményezi, ami a hagyományos ultrahang alkalmazásban nem létezik. Az ultrahanghullámok által a szövetben váltakozó módon lép fel túlnyomás és alacsonynyomás. Az ultrahang frekvenciát ugyanazon intenzitás mellett 1 MHz-ről 3 MHz-re, vagy 3 MHz-ről 10 MHz-re módosítju, amely lehetőséget kínál az ultrahang mikromasszázs hatásainak dinamikus modulálására.

A nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámok az LDM technológia segítségével felerősítve elősegítik a jobb vízeloszlást, valamint serkentik a kollagén- és elasztintermelést. Ezen túlmenően megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket. Az LDM technológia rendelkezik néhány jól dokumentált, sejtekre kifejtett hatással, többek között olyanokkal, mint a sejtosztódás stimulációja, a proteinszintézis elősegítése és a membránszerkezetek módosítása, funkcióinak és áteresztőképességének megváltoztatása.

Milyen előnyöket kínál a 10 MHz frekvencia alkalmazása?

A kozmetikában 1 Mhz és 3 MHz frekvenciájú ultrahanghullámot alkalmaznak, amelyek 5 cm ill. 1 cm mélységben hatolnak be a testbe, aminek köszönhetően túlnyomórészt nem a bőrben, hanem jelentősen mélyebben nyelődnek el. Az LDM - SONOSKIN ezen felül még 10 MHz frekvenciájú ultrahanghullámot is képes sugározni, amely kb. 0,3 cm-es behatolási mélységgel majdnem kizárólag a bőrben nyelődik el. Ez jelentős előnyt kínál kozmetikai és bőrgyógyászati alkalmazás esetén.

Melyek az LDM SONOSKIN felhasználási területei?

Az LDM-technológia az erős mikromasszázs hatásával plusz mechanikus erőket von be, melyek a molekulák közötti keresztkötéseket még erősebben rezegtetik a kollagén molekulákban, és azokat szét is szakíthatják. Ebből adódik az erősebb feszesítő hatása az LDM technológiájának a hagyományos ultrahanghatáshoz képest. A technológia alkalmazása 10 MHz frekvenciás kombinációval azt eredményezi, hogy ezek az erők sokkal inkább a bőrben koncentrálódnak.

Az LDM-technológia testkezelésekre is alkalmas:

  • Szülés, fogyás utáni bőrfeszesítésre - a kollagén-szerveződések javítása által a sejten kívüli terek bővítése.
  • A kötőszövet stimulációja - a makrofágok úgynevezett fibroblaszt-stimuláló képességének fokozása 3 MHz frekvenciájú ultrahanggal. Egyidejűleg az 1 MHz-es frekvencia jobban képes stimulálni e faktor hatását. Csak a két különböző frekvencia kombinációja egy kezelésen belül tudja mindkét folyamatot optimálisan irányítani.
  • Hegek, striák eltüntetése - a kollagénháló-szerkezet módosításával a mikrokeringés és az anyagcsere javítása.
  • Cellulit, cellulitisz megszüntetésére - a kötőszövet-szerkezetek javítása által a diffúziós folyamatok gyorsítása, az anyagcsere megfelelő fokozásával a zsírszövetekben.
  • Zsírleszívás elő- és utókezelésére is alkalmas bőrfeszesítő és alakformáló eljárás

valamint


Ki alkalmas az LDM - SONOSKIN-nel történő kezelésre?

Minden ember, akinél nem merülnek fel ellenjavallatok az ultrahang terápiával szemben, alkalmas az LDM - SONOSKIN-nel történő kezelésekre. Rákos megbetegedésben szenvedő vagy pacemakerrel rendelkező személyek egyáltalán nem vehetnek részt kezeléseken, kozmetikai alkalmazások esetén csak sérülésmentes bőr kezelhető. A módszer minden korcsoport és bőrtípus esetében alkalmazható.

Mi az LDM - SONOSKIN kezelések menete?

Az LDM - SONOSKIN-nel végzett kezelés teljes mértékben automatizált. A készülék folyamatosan információkat szolgáltat arra vonatkozóan, hogy mely helyeken milyen kezelőfejjel kell dolgozni.

Az LDM - SONOSKIN rendszeres önellenőrzéseket végez a lehetséges hibák azonnali kiküszöbölésére. A készülékben és a kezelőfejekben található számos biztonsági berendezés gondoskodik róla, hogy a kezelések az ön, valamint kozmetikusa számára biztonságosak és sikeresek legyenek.

Az LDM- SONOSKIN kezeléseket a Wellmed Studióban Moncz Henriette szakmai vezetője végzi.

Időtartam:20-30 perc/ kezelés, amelyet hetente 1-2 alkalommal 4-6 héten át érdemes végezni a látványos hatáshoz.
Mellékhatás, szövődmény:Mivel a bőr receptorok nem tudják követni az ultrahanghullám erős és gyors rezgését, így a kezelés alatt legfeljebb langyos meleget érezhet.
Ellenjavallat, kockázat:Az LDM - SONOSKIN-nel alkalmazott ultrahang hullámokat már több éve alkalmazza az orvostudomány és a kozmetika, és ez alatt biztonságosnak bizonyultak. Az LDM - technológia még nagyobb biztonságot nyújt, mivel a gyors frekvenciaváltás kiküszöböli az álló ultrahang hullámok létrejöttét a testben. Az LDM - SONOSKIN rendszeres önellenőrzéseket végez a lehetséges hibák azonnali kiküszöbölésére. A készülékben és a kezelőfejekben található számos biztonsági berendezés gondoskodik róla, hogy a kezelések az ön, valamint kozmetikusa számára biztonságosak és sikeresek legyenek.
Eredmény:Már egyszeri alkalommal is jó eredmények érhetők el az LDM - SONOSKIN-nel? 10 MHz-es frekvencia alkalmazása esetén egyes eredmények (pl. bőrfeszesség fokozódása) gyakran mindjárt az első kezelést követően megfigyelhetőek. Ezért egyes LDM - SONOSKIN kezelések normál kozmetikai kezelési programba is beilleszthetőek. Hosszan fennmaradó hatások eléréséhez mindenesetre rendszeres kezelésekre van szükség hetente 1-2 alkalommal 4-6 héten át. Ezek a kezelések a bőr megjelenésének jelentős és hosszú időn át fennmaradó javulását eredményezik, amely még hónapokkal a kezelés időszakát követően is tovább javul.


© 2010 szepsegbroker.hu | LDM SONOSKIN- cellulit eltávolítására és alakformálásra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink