BEAVATKOZÁSOK

Lift BTX Delux kezelés és az Oxynergy lift koncepció

Az injekciós botox kezelések egyik leghatékonyabb kozmetikai alternatívája


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Lift BTX Delux kezelés és az Oxynergy lift koncepció 1.kep
A fáradt, ráncos arcbőr számára gyors feltöltődést, bőrfeszesedést, ránckisimítást biztosít ez a kényeztető Oxynergy kezelés.

Lift BTX Delux kezelés meneteA kímélő tisztítást és gyengéd peelinget követően egy tű nélküli, un. elektroporációs mezoterápia követi, amely segítségével a sejtek belsejébe juttatjuk az Oxynergy Repulping szérumot. A bőrtömörséget adó szérum hatására a bőr teltsége azonnal megnő. Az aktív összetevők egyike egy perfluorcarbon, a tudomány által ismert egyik leghatékonyabb oxigénszállító molekula, amely az oxigént a bőr mélyebb rétegeibe szállítva segíti a sejtlégzést és a sejt-anyagcserét, így kedvez a regenerációs és felépítő folyamatoknak.

Az Oxynergy Repulping szérum különböző botox hatásához hasonló, a legújabb generációs molekulákat is tartalmazza. Az egyik ilyen hatóanyag az Argirelin, mely képes felszívódni bőrön keresztül, és látványosan csökkenteni az arc ráncait tűszúrás nélkül is. Az Oxynergy Repulping szérum különböző hatású összetevőinek köszönhetően a Lift BTX Delux kezelés igazán hatékony ránctalanító és öregedésgátló megoldásnak számít.

A Lift BTX Delux kezelés simító és feltöltő hatását speciális lazító arc- és nyakmasszázzsal egészítjük ki. A kezelés egy lágy maszkkal zárul. A másfél órás kezelés alatt az arcbőre megemelkedik, új kontúrt kap és sugárzóan feltöltődik. Ennek köszönhetően Ön gyönyörűen és relaxáltan távozhat.

Az Oxynergy Lift BTX Delux terápia alkalmazását kúraszerűen javasoljuk, legalább havi 1 alkalommal, hogy az eredmény tartós is maradhasson. Ha valaki nagy alkalomra készül, vagy egyszerűen csak gyors változásra vágyik, sokkterápiaként heti 1 kezelést ajánlunk négy héten át, majd havi 1 fenntartó kezelést. Már 1 kezelés is látványos eredményt hoz, de a Lift Btx Delux kezelések ismétlései a hosszantartó hatást fokozzák.

A másfél órás Lift BTX Delux kezelés ára: 13 500 Ft
A kezelés elérhető rövidebb, 1 órás masszázs nélküli verzióban is. Ára: 11 500 Ft

Oxynergy lift koncepcióAz Oxynergy lift koncepció nem kétséges, az egyik legjobb kozmetikai
alternatívája a botoxos tűszúrásnak. Ez a program nem agresszív, a "lifting" tulajdonság segít kisimítani, és a sejtoxigenizáció segítésével feltölteni a ráncokat, a mimikai vonalakat. A Lift BTX Delux kezelést követően otthonra javasoljuk az Oxynergy lift 4 arckrém használatát a tartós hatás érdekében. Hatóanyagai közül kiemelkedik a legújabb generációs botox-hoz hasonló molekula az Argirelin, amelyet maximális koncentrációban kisimítja és feltölti a ráncos területet. Reggel és este ajánlott az alkalmazása.

A látványos és tartós eredmény érdekében intenzív, minimum 5 alkalmas kezelést javaslunk, 10 napos időközönként. Az 5 alkalmas Delux bérlet mellé ( 67 500 Ft) most ajándék 1 órás Oxygen Therapy arckezelést adunk ajándékba. Az ajándék értéke: 9 500 Ft. Az akció 2011 május 30-ig történő bérletvásárlás esetén érvényes. A bérletek érvényessége 90 nap.


Időtartam:Egy Lift BTX Delux kezelés 1,5 órát vesz igénybe, masszázs nélkül kb. 1 órát. A Oxynergy lift koncepció alkalmazását kúraszerűen javasoljuk, legalább havi 1 alkalommal, hogy az eredmény tartós legyen.
Eredmény:A bőre megemelkedik, új kontúrt kap és sugárzóan feltöltődik már egy Lift BTX Delux kezelés hatására is.


© 2010 szepsegbroker.hu | Lift BTX Delux kezelés és az Oxynergy lift koncepció
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink