BEAVATKOZÁSOK

LIPOLITE™ a formás popo titka

Zsírleszívás előtti alakformálás bőrfeszesítéssel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Az esztétikai orvoslás valódi újdonsága érkezett meg hazánkba 2009 februárjában, mégpedig a lézer-lipolízis technikával működő LipoLite™ készülék. Lézer-támogatott „testszobrásznak” is nevezik a Syneron™ legújabb fejlesztését, a LipoLite™-ot, amely képes elérni a műtéti zsírleszívás eredményességét. Tehát ebben az esetben nem kell az altatás veszélyeitől, vagy a zsírembóliától és az erős vakuum-vongálás miatti fájdalomtól, duzzanattól tartani. A LipoLite™ lipolízise egy minimál invazív (kis sebészeti) beavatkozás, amely során csupán néhány mm-es bemetszést ejtenek a bőrfelületen, majd bevezetik a lézerfejes (1064nm Nd:YAG) néhány mm vastag kanült. A zsíroldást nem mechanikai erővel és vákuummal éri el a készülék, hanem kétféle más forrású energia-behatással:
Photo-mechanikus destrukcióval:

LipoLite™- képes igen rövid fény-impulzusok kibocsájtására ( <150 µsec) kis energiával ( <250 mJ), amely hatására rezgésbe jön a környező zsírszövet, s megbontva azok sejtmembránját, a zsírsejtek szétesnek.

Photo-thermikus destrukcióval:

A LipoLite™- magasabb impulzusú (>750 µsec) és nagyobb energia (> 800 mJ) leadására, amely termikus hőt generálva (60° C) elfolyósítja a zsírsejteket. A LipoLite™ lézer-lipolízis technológiával minimális a zúzódás és a bevérzés a kezelt területen, hisz a lézerenergia hőhatására a szöveti vér koagulálódik, a zsírsejtek szétesnek, s elpárolognak, majd a keletkezett szövettörmeléket a felfokozott nyirokkeringés elszállítja.
A kontrollált lézer-lipolízis képes fokozni a környező kötőszövet kollagén és elasztin termelődését, ezáltal nem csak testet formál, hanem a kezelés során fiatalítja is a bőrt. Az igen vékony kanül finom, flexibilisen pulzáló lézerfeje képes olyan helyeken is zsírbontásra, ahol eddig a zsírleszívás nehézkes vagy kivitelezhetetlen volt: arc, nyak, karok, térd, hát, vagy a köldök körül, a comb belső oldala, esetleg a fenék vékonyabb zsírrétege. A LipoLite™ lézer-lipolízis nem alkalmas 2-3l zsír leszívására, inkább a fent említett kisebb régiók vékonyabb zsírrétegének(kb. 0,2-0,7 dl zsírt) eltávolítására javallt módszer ez. A LipoLite™ kezelés után gyorsabb és kellemesebb a gyógyulás folyamata, hisz a műtéti megterhelés és az utófájdalom minimális, valamint a rugalmas (szorító) ruhadarab viselésétől is el lehet tekinteni. Ez a legújabb típusú zsírbontó, ill. alakformáló eljárás csakis plasztikai sebész (sebész) vezetése alatt végezhető!

Lipolite/ lézer-lipolízis Ára: 90 000 Ft / kistenyérnyi rész= 6.5x6.5 kockányi terület
Engedményes ajánlatot lásd alább!

LipoLite Video bemutatója:


Időtartam:Előkészülettel együtt 60-70 perc.
Mellékhatás, szövődmény:Minimális utófájdalom, esetleg bőrmelegség a kezelés helyén.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikált vérzékenység, súlyos érrendszeri, keringési betegség, illetve a helyi érzéstelenítőkkel szembeni érzékenység
Gyógyulás:Néhány nap alatt a helyi nyomásérzékenység megszűnik, normális sebgyógyulás esetén a kis heg 2-3 hét alatt begyógyul. Gyors, fájdalmatlan gyógyulási folyamat, szorító ruhadarab viselése nélkül!
Eredmény:A LipoLite beavatkozás után azonnali zsírréteg csökkenés, majd néhány hét alatt feszesebb, rugalmasabb bőrfelület kialakulása észlelhető
Érzéstelenítés:Helyi, lokál-anesztézia. Nem igényel altatást!
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | LIPOLITE™ a formás popo titka
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink