BEAVATKOZÁSOK

Liposonic Ultra zsírbontó kezelés

Zsírszövet csökkentése a legmodernebb HIFU technológiával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Liposonic Ultra zsírbontó kezelés  1.kep

Orvosi zsírbontás műtét nélkülA legtöbb plasztikai sebész úgy gondolta, kizárólag zsírleszívással lehet eredményes és tartós alakformálást elérni. Ez a tézisük megdőlni látszik, hisz Amerikában már számos sebész szakorvos használ új technológiát, mellyel ugyancsak hatásos zsírbontó eredményeket lehet elérni diéta és lábadozási idő nélkül.
Az új Liposonic technológiának köszönhetően a luxus szintű alakformálás elérhetővé vált egy jóval szélesebb fogyasztói réteg számára, és ez a korszakalkotó eljárás most Magyarországon is igénybe vehető a RevitalMed-ben.
Liposonic Ultra zsírbontó kezelés  2.kep

Zsírbontás, alakformálás a legmodernebb HIFU technológiával


Hogyan működik a Liposonic Ultra?

A zsírbontás során a készülék kezelőfejét magasan fókuszált ultrahang hagyja el, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek kiürüléséhez vezet (HIFU technológia). A kezelési területen a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet, létrehozva ezáltal egy egységes, 576 pontból álló mátrix rácsot. A rácsszerkezet alapját követve a zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, eliminálódni a zsírsejtek.
Liposonic Ultra zsírbontó kezelés  3.kep

Miben különbözik a Liposonic Ultra más ultrahangos zsírbontó kezelésektől?A zsírbontásra alkalmas fókuszált energia a Liposonic eljárás esetében sokkal magasabb, mint más HIFU gépeknél, akár a 75 Joule/cm2-t is elérheti. A pásztázó kezelőfej, a rendkívül sok pont, a magas energia és a precíz mélység-célzás (8 illetve 13 mm mélyen) drasztikus eredményeket produkál egy nagyon gyors kezeléssel.

Mit történik a zsírszövetben a Liposonic Ultra gép működése során?A fókuszált ultrahang okozta hő és mechanikai vibráció hatására a zsírsejtek roncsolódnak, majd elhalnak. A zsírsejtek elhalása olyan kémiai ingereket vagy kemotaktikus faktorokat bocsájtanak ki, amik egy enyhe szöveti gyulladást indukálnak. Ezek hatására hatására a makrofágok és a falósejtek elszállítják a sejteken kívülre került zsírt és sejttörmeléket. A végeredmény a bőr alatti zsírszövet redukciója a környező szövetek károsítása nélkül.
Egy kezelés után 8-12 hétig zajlik a folyamatos zsírbontás a szervezeten belül, így a hatása nem azonnal látható.
Egy klinikai tanulmány eredménye alapján a kezelést követő 18. hétben az adott mélységben kezelt zsír sejtek 95%-a eltűnt.
A kezelést követő 4. hónapban a páciens elégedettség 80%.

Miben tér el a Liposonic Ultra gép a HIFU Arcfiatalító gépektől?- Sokkal nagyobb energiákkal ( 2 Joule-hoz képest 70 Joule/cm2) dolgozik
- Sokkal mélyebb fókuszálással
- Nagyobb TCP-kkel
- Sűrűbb ponttávolságokkal dolgozik. (HIFU lövés=25 pont, Liposonic lövés= 576 pont)
liposonix zsírleszívás

A hagyományos arckezelésre kifejlesztett HIFU gépekkel lehetetlen ekkora energiát, és ekkora lövéssűrűséget elérni, így ekkora károsodást sem tudnak okozni a zsírszövetben. Végre megérkezett az a technológia, mely képe látványos eredményeket hozni egyetlen kezeléssel.
A technológia orvosi szaktudást igényel, aki megállapítja a helyes kezelési mélységet és a kezelési energiaszinteket. A Liposonic Ultra gép precízen és pontosan hozza létre a megfelelő szöveti mélységben a koagulációs pontokat, ezért a megfelelő paraméterekkel rendelkező HIFU-gép alkalmazása és a szakképzett orvos elengedhetetlenek a hatékony zsírbontó kezeléshez.

Időtartam:A kezelendő terület nagyságától függően 20-60 perc.


© 2010 szepsegbroker.hu | Liposonic Ultra zsírbontó kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink