BEAVATKOZÁSOK

M&M kúra managereknek

Méregtelenítés és megújulás kívül-belül, tisztítókúra menedzsereknek


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


M&M kúra managereknek 1.kep

M&M, ami nem hizlal, de egészségesHa nem is a csokis golyócskákról lesz itt szó, de ez az M&M kúra is színes és lehet finom is.

Hisz nem csak rossz ízű löttyökből, vagy drága bio zöldség-gyümölcsökből álló megvonásos tisztítókúrák léteznek, amelyek az ásványi-, nyomelemek és a vitaminok megvonása miatt a hiánybetegségeket, vagy a hirtelen kalóriahiány és a minimális szénhidrát beviteltől hypoglikémiás rosszulléteket, koncentráció zavarokat, szédülést, gyengeséget (sportteljesítmény látványos romlását), a bőr feszességének csökkenését (fehérjebontás miatt) okoznak.
Ráadásul a lelassult anyagcsere miatt jo-jo effektust váltanak ki, így a kúrát követően a zsírraktárak gyors feltöltődését lehet tapasztalni, nem pedig az izomépítés.

Az un. „manager” életmódot folytató személyeket különösen sújtja, szinte ellehetetleníti munkavégzésüket az esszenciális aminosavakban és szénhidrátokban szegény tisztítókúrák,
ugyanis
- Az alapanyagcseréhez szükséges kalória bevitel megvonása a mellékvese kérgére nagy terhet ró, így különösen a stresszes napokon képtelen feladatát maradéktalanul ellátni. A tisztítókúra alatt a stressz-küszöb lecsökkent, a stresszre adott válaszreakciók hevesebbek lesznek, az egyén sokkal jobban elfárad, a környezete pedig értetlenül áll a „főnök” kitörései, inadekvát reakciói és türelmetlensége előtt.
- Az inzulinszint hirtelen leesése hasonló tünetekkel jár együtt, míg az addig nem tapasztalt szédülési rohamok akár életveszélyes szituációkat is előidézhetnek pl. autóvezetés közben. Ha pedig ezeket a hypoglikémiás rohamokat szőlőcukorral kompenzáljuk, akkor az aznapi tisztítókúránkat a sutba dobhatjuk. Nem beszélve arról, hogy az inzulinszint napi ritmusának megzavarása fokozza az inzulinrezisztencia (IR) kialakulását, és a meglévő IR súlyosbodását.
- A nehezen beszerezhető zöldség és gyümölcsök minősége, ásványi-, nyomelem és vitaminszintje nehezen kontrollálható- nem beszélve azok bizonytalan származási helyéről, a talaj nitrát tartalmától, a növényben felhalmozódott növényvédő szerek és az érésüket serkentő kemikáliák minőségétől és mennyiségétől.
- Ha mindezen zöldség-, gyümölcs tartalmú tisztítókúrás alapanyagokat még el is kell otthon készíteni (tisztítani, darabolni, párolni, stb.), majd azokat a meghatározott arányban és időpontokban megenni-inni, az szinte lehetetlenné teszi a manager alkalmazkodását a meetingekhez, üzleti ebédekhez, vacsorákhoz, utazásokhoz.
- A családi ritmustól, étkezési szokásoktól való eltérés extra stressz faktorként jelentkezik az igen aktív életet folytató családanya és családapa életében egyaránt.
M&M kúra managereknek 2.kep
Ha Ön eddig nem tudta beiktatni elfoglalt, un. „manager”, "vállalkozói" életvitelébe a méregtelenítést, a tisztítókúrát, vagy ha eddigi próbálkozásai nem jártak sikerrel, akkor az M&M méregtelenítő és megújulás kúra önnek való!


Mit garantál Önnek az M&M kúra?- Egy biztonságos és egészséges tisztítókúrát.
- Aktuális egészségügyi állapotának legjobban megfelelő méregtelenítést.
- A megszokott életmódjához legjobban illeszkedő megoldásokat.
- Finom ízesítésű, élvezhető táplálékforrásokat, italokat, konkrét recepteket.
- A rosszulléttel, ingerlékenységgel és szédüléssel járó inzulin-ingadozások elkerülését.
- A stresszel, a szellemi és a fizikai megterhelésekkel szembeni ellenállás növekedését, a mellékvesekéreg kiegyensúlyozott működését.
- Jobb immunitást és erőnlétet.
- Mankót a dohányzásról való leszokásban, de mindenképpen segít az alkoholfogyasztás visszaszorításában, és az ezek nélküli egészségesebb, fittebb élet megtapasztalásában.
- Energikusabb, lendületesebb kisugárzást, fiatalosabb, ápoltabb megjelenést! Részletesebb erről alább olvashat
M&M kúra managereknek 3.kep

Külső megújulás az M&M kúra hatásáraA belső tisztulással látványos külső megújulást is ígér a kúra. Hisz a bőr az egész szervezetünk külső tükre, a helyreállított anyagcsere és bélflóra hihetetlen anti-aging hatással bír. De képes egyes bőrproblémák enyhítésére, vagy megoldására is, mint pl. a rosacea, mittiszeres, aknés bőr, atopias dermatitis (bőrgyulladás, bőrszárazság), illetve az esztétikai hibák megszüntetésére is, mint pl. pigmentációs zavarok, szem alatti duzzanat, a szem alatti sötét karikák.
Az esszenciális aminosavak, a kollagén tartalmú összetevők alkalmazásával, valamint a megfelelő mennyiségű alvás és mozgás beiktatásával az arcbőrön is látványos fiatalodás mehet végbe, amelyet egy csodakozmetikum sem tud ilyen rövid idő alatt (2-3 hét) produkálni. Természetesen a beteg, gyorsan öregedő bőr extra törődést igényel, így a mindennapos otthoni bőrápolás is része az M&M kúrának.

A számos elvárásoknak kitett menedzserek és vállalkozók életébe nem könnyű beiktatni egy néhány hetes méregtelenítő tisztítókúrát, hisz az életmódváltással is együtt jár. Ha még nem született meg az igénye egy egészségesebb, jobb életminőségű és hosszabb élethez, akkor ne az M&M kúrát válassza!

Már ezek az „apró bűnözések” is kizárhatják az M&M kúra sikerét:- A dohányzás, alkohol – és/vagy drogfogyasztás (a kúra alatt 1x sem lehet!).
- Cukros italok, édesség és a kenyérfélék (gabonák) rendszeres fogyasztása.
- Plusz étkezés beiktatása, ráevés (pl. késői vacsora)
- Az eddigi étkezési szokások folytatása.
- Az előírt kúrától való gyakori eltérések (pl. másnaponta csak „egy kicsit”)
- Rendszeres éjfél utáni lefekvés, éjszakai „partizás”.

De ha mégis elszánt és nyitott a pozitív egészségügyi változásokra, akkor könnyedén belevághat egy 3-4 hetes kúrába is. Ha türelmetlen, akkor a gyors 4 napos tisztítókúrát is választhatja. Habár azt meg kell jegyeznem, minél rövidebb egy méregtelenítő kúra, annál drasztikusabb megoldásokat, szigorúbb szabályokat kell alkalmaznunk és az eredményük tartóssága nem biztosított. Viszont lehetséges a kúrát beindítani egy gyors tisztítással (pl. egy hosszú hétvégén), majd a mindennapokhoz illeszkedő fenntartó diétát és életmódot beprogramozni.
M&M kúra managereknek 4.kep

M&M kúra beállítása, egyénre szabása1. Állapotfelmérés biofizikai állapotfelmérő eszközzel (EWS/ 240 egészségügyi paramétert mér), Schüssler arcdiagnosztika és életmód felmérő kérdőívvel. Fogyás céljából indított M&M kúra esetén ajánlott a BIA mérést (bio impedancia analysis) is elvégezni.
2. Legutóbbi 1 év vérvizsgálatainak kiértékelése - kérjük, hozza magával!. Amennyiben ezzel nem rendelkezik, úgy a legközelebbi konzultációra ajánlott vérvizsgálatot készíttetni az állapotfelmérés alapján kérdésessé vált paraméterekről.
3. A kúra céljának, időtartamának és fő elemeinek közös meghatározása. A páciens életritmusához és étkezési szokásaihoz legjobban illeszkedő megoldás kiválasztása. Étezési és életmód tanácsadás.
4. Bőrápolási tanácsadás.
5. M&M napló összeállítása a 2.; 3.; 4.; pont alapján.
Az első konzultáció min. 1,5 órát vesz igénybe. Díja: 20.000 Ft (BIA mérés plusz díj ellenében: 6.000 Ft).

6. A kúra kezdését követő 1. hét utáni konzultáció, az állapotváltozást ellenőrző mérések (EWS, BIA), arcdiagnosztika, esetlegesen javasolt plusz vérvizsgálatok kiértékelése, valamint az M&M napló közös elemzése, a további teendő megbeszélése.
A konzultáció díja fél óránként: 7.000 Ft
Van lehetőség telefonos vagy online (Skype, Messenger) konzultációra is, amely átutalással előre fizetendő: 5.000 Ft/ max. fél óra
M&M kúra managereknek 5.kep
Bevezető, AKCIÓS árat lásd jobbra fent!

Szeretettel várom az egészségügyi állapotfelmérésre, majd összeállítom az egyedi, egészséges és biztonságos M&M tisztítókúráját!Dr. Szabó Judit Anna
anti-aging és derma-specialista
szakgyógyszerész
Wellmed Medical & Beauty Spa
1022, Budapest Ribáry utca 11.
Tel: +36 30 985 66 02

juditannadrszabo@gmail.com
© 2010 szepsegbroker.hu | M&M kúra managereknek
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink