BEAVATKOZÁSOK

Mellbimbó plasztika

Mellbimbó kisebbítés, mellbimbó korrekciója


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A mellbimbók nem túl ritka fejlődési rendellenessége a számfeletti bimbók, míg ennél gyakoribb a befordult bimbók. Ez utóbbiak nem csak esztétikai problémát okoznak, hanem a szülést követő szoptatást teljes mértékben megakadályozhatják. Tehát korrekciójuk egészségügyi jelentőséggel is jár. A plasztikai műtét előtt azonban érdemes megpróbálkozni a patikákban elérhető mellszívóval, amelyek a helyesen beállított vákuum erősséggel (amíg nem fáj) és a türelmes ismétlésekkel 6-8 hónap alatt kiemelhetőek a mellbimbók. Amennyiben ez mégsem járna eredménnyel, műtéti úton gyorsan és könnyedén korrigálható ez az elváltozás.

Időtartam:20-20 perc
Mellékhatás, szövődmény:Mivel ez is sebészeti beavatkozásnak számít, így általános helyi reakcióként fájdalomra, bőrpírra, enyhe szöveti duzzanatra lehet számítani, amely néhány napon belül teljesen megszűnik. Azonban a dohányosoknál lassabb a sebgyógyulás, és a hegek kiszélesedhetnek.
Ellenjavallat, kockázat:Súlyosabb gyulladás, ami időben felismerve antibiotikumokkal kezelehető. Az átmeneti érzéskiesés ritka (3-4%), és csak az esetek 1%-ban fordulhat elő, hogy tartós marad.
Gyógyulás:A varratszedésre a műtét után 9-12 nap eltével kerülhet sor. A kötést eddig érdemes fenntartani. Addig ügyelni kell, hogy a kötést ne érje víz, illetve a sebet védjék a mechanikai ütéstől, vagy tartós nyomástól (pl. biztonsági öv).
Eredmény:Már a műtét után is észlelhető a jelentős változás, amely végleges. A hegek elvékonyodnak, majd szinte láthatatlanná válnak.
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítés
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Mellbimbó plasztika
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. kriszti0916   Március 22, 2010
Nekem a mellbimbómat vették le.Van lehetőség új mellbimbóra?
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink