BEAVATKOZÁSOK

Mellnagyobbítás SILIMED polyuretán bevonatú mellimplantátummal

SILIMED mellimplantátum 10 éves cseregaranciával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mellnagyobbítás SILIMED polyuretán bevonatú mellimplantátummal  1.kep
A mellnagyobbítás egyik sarkalatos pontja a megfelelő méretű, formájú és minőségű implantátum kiválasztása. A legtöbb plasztikai sebész ezért különös gondot fordít e paraméterek kiválasztására és ajánlására, de a döntés mégis a páciensek kezében van, hogy melyik méretű és minőségű implantátumot ültethetik be számára a mellnagyobbítás során.

Ezért is érdemes részletesen tájékozottnak lennie a mellimplantátumok felől!
Mellnagyobbítás SILIMED polyuretán bevonatú mellimplantátummal  2.kep
Az elmúlt húsz év során végzett tudományos kutatások eredményei igazolják, hogy a tokzsugorodás kialakulásának esélye a polyuretán bevonattal ellátott SILIMED mellimplantátumok esetében minimális, egyes vizsgálatok esetében a kialakulás gyakorisága 1 % körüli* volt (tíz éves időtartamot figyelembe véve) ellenben más implantátum típusoknál, ahol ez a szövődmény akár 50%-ban is előfordulhat**.

A SILIMED polyuretán habbevonatú és biodesign gél tartalmú mellimplantátumokról ITT tájékozódhat részletesebben!


Összehasonlító mellplasztikai tanulmányok alapján a Polyuretán implantátumok beültetése esetén tokzsugorodás, vagyis kapszuláris kontraktúra gyakorlatilag nem fordul elő, szemben más mellimplantátum típusoknál, ahol ez a szövődmény akár 50%-ban is előfordulhat.

A Polyuretán mellimplantátumok használata esetén a SILIMED a beültetést követő 10 éven belül - ingyen - csere garanciát biztosít tokzsugorosodás előfordulása esetén.

Most 2013 december 31-ig
10% ENGEDMÉNYÉNNYEL***
rendelheti meg a SILIMED polyuretán mellimplantátumokat a plasztikai sebészével előzetesen egyeztetett méretekben!Töltsön le Szépség Kupont az engedmény érvényesítéséhez alább!

***A 10% engedmény 1/pár polyuretán implantátumra vonatkozik, amely 2013 december 31-ig történő megrendelés és kifiztés esetén érvényesíthető a Hender-medical Kft. SILIMED implantátumok kizárólagos forgalmazójánál.
© 2010 szepsegbroker.hu | Mellnagyobbítás SILIMED polyuretán bevonatú mellimplantátummal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink