BEAVATKOZÁSOK

MESOTEROLLER

Száraz mezoterápia; Dermaroller+mezoterápiás hatóanyag (Dermis System) bejuttatása=Kollagén indukciós terápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


MESOTEROLLER 1.kep
A tűs mezoterápiánál kisebb szúrt csatornákat hoz létre igen kicsi, de akár több száz, apró (0,5-1mm) tűkkel felszerelt mini-henger.
Apró tűszúrások hatására olyan biológiai aktivátorok termelődnek, amelyek elősegítik a bőr megfiatalodását a keratinociták (szarusejtek) és fibroblasztok (kötőszöveti sejtek) aktiválásán keresztül. A folyamat során fokozódik a bőr normális kollagén-termelése. A mesterségesen előidézett sebzés beindítja a sebgyógyulási mechanizmust, és a gyógyulási fázisában keletkező rostok hatására a dermis (bőr mély rétege) átalakul, következésképpen a ráncok elsimulnak (=Dermarollel eljárás).
Ezt a felépítő folyamatot fokozza, illetve támogatja a rollerezés után közvetlenül a bőrre helyezhető Dermis System hatóanyagok (=ezt a kezelési lépést nevezzük virtuális mezoterápiának). A hatóanyag bőrbe juttatása után erősen nyugtató pakolást helyezünk fel.

A Mesoteroller alkalmazását követő hetekben a III. típusú kollagén helyét átveszi az I. típusú, ennek eredményeképpen a rostok erősebbek és rugalmasabbak lesznek, és a kollagén háló elaszticitása (rugalmassága) fokozódik. A bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának bekapcsolásával megindul egy lassú, természetes átalakulás, a kollagén termelődés 300-400%-al fokozódik.
MESOTEROLLER 2.kep

A MESOTEROLLER előnyei:1. Visszaállítja az egészséges működését
2. Minden bőrtípuson alkalmazható
3. Mellékhatása minimális
4. Nem okoz maradandó nyomot
5. Rövid regenerálódási idő
6. Minimálisan invazív eljárás

Milyen problémák megoldására alkalmas a MESOTEROLLER?1. Kialakult ráncok, öregedő bőr
2. Megereszkedett bőr
3. Dehidratáltság
4. Tág pórusok
5. Striák, terhességi csíkok
7. Szeboreás bőr, aknés hegek
8. Bárányhimlő utáni kis hegek
9. Haj problémák, hajhullás
10. Cellulit helyi kezelése

Időtartam:Egy alkalom kb. 45-60 percet vesz igénybe a bőr előkészítésével és utókezelésével együtt.
Ezt a bőrfiatalító megoldást ősszel, télen és kora tavasszal ajánlott végezni. 6 alkalmas kúrával már látványos eredmény érhető el, de a végleges eredményre néhány hónapot várni kell. Mivel a szervezet öngyógyító képességét hívjuk segítségül. Bizonyos esetekben atrófiás (besüppedő-heges) bőrnél 10-12 kezelés is szükséges lehet. Akár a 6-os kúra után szünetet tartva és a bőr állapotának megfelelő időben egy újabb kúrát alkalmazni.
Gyógyulás:A Mesoteroller alkalmazása előtt közvetlenül nem ajánlom a mikrodermabráziót, inkább 3 nappal korábban, hogy a bőrt ne íritáljuk feleslegesen.
Nagyon fontos, hogy a kezelést követően ne íritáljuk a bőrt és a fényvédelméről mindenképpen gondoskodjunk néhány napig. Természetesen a szoláriumozás TILOS!
Érzéstelenítés:Érzékeny egyének számára van lehetőség érzéstelenítő krémet felheyezni az arc bőrére.


© 2010 szepsegbroker.hu | MESOTEROLLER
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink