BEAVATKOZÁSOK

Metabolic Balance - orvosi táplálkozási program

Orvosi diéta, anyagcsere-program a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozási rend kialakításáért


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Metabolic Balance - orvosi táplálkozási program 1.kep
Magyarországon a lakosság harmada túlsúlyos és másik harmada elhízott. Annak ellenére, hogy az ország egyre lejjebb csúszik a nemzetek versenyében, magyarul szegényebbek vagyunk (2009 augusztus), mégis a súlyunk állandóan növekszik.
Vajon miért van ez? Miért nem vagyunk képesek a túlsúlyunktól megszabadulni?
A So Easy blokkban leítrak ismeretesek. A stressz, a táplálékunk méreg-, manipulált géntartalma, saját tudatlanságunk, lustaságunk, kitartás hiányunk. Ezek mind hozzájárulnak súlyunk növekedéséhez.

De hogyan tudjuk ezt a tendenciát megváltoztatni?

Például a Metabolic Blance® táplálkozási, anyagcsere programmal.
Mit is jelent ez?
Metabolic Balance - orvosi táplálkozási program 2.kep
A vérből meghatározott összetevők meghatározásán alapul, melyet a rendszert kidolgozó német orvos csoport kap meg kiértékelésre. Majd egyénre szabott diéta tervet készít, melyet egy szigorú minimum 2 hetes (de akár 2-3 hónapos) diéta során be kell tartani. A kúrát, élettani tövények adta előírások szerint kell elvégezni. Például napi háromszor kell étkezni, de minden étkezés között legalább 5 órának kell eltelnie, sok (2-3 liter) vizet kell meginni, egyszerre csak egy féle fehérjét szabad fogyasztanunk, stb.

A kúra mindenkinek úgy van beállítva, hogy hetente 2-3 kg-t fogyjon, mert így a szervezet nem éhezik és így a kúra után nem indul be a yo-yo effektus.
A diéta alkalmas fogyasztásra, de egyszerűen csak a táplálkozás beállítására azonos súlyban, illetve akár hízásra is, ha erre igény van (anorexia nervosa).

Azoknál, akik rendszeresen gyógyszert szednek (magas vérnyomás, cukorbetegség, stb) diéta alatt és után a fogyás mellett a beszedett gyógyszerek mennyisége csökkenhető, mert az alapbetegség is javul, gyógyul.
Metabolic Balance - orvosi táplálkozási program 3.kep
A Metabolic Balance® egy olyan összetett anyagcsere program, melynek keretében egy egészségesés és kiegyensúlyozott táplálkozási rendre történő átállás révén egészségünket javítjuk, illetve testsúlyunkat beszabályozhatjuk. A Metabolic Balance® nagy sikere azon alapszik, hogy a Metabolic Balance® minden részvevőjét, a program egész ideje alatt, legyen az egyénileg vagy csoportosan kizárólag szakképesített, különleges kiképzésben részesített orvosok, gyógyászok, illetve táplálkozási szakértők látják el. A Metabolic Balance® alapja az Ön személyes táplálkozási terve. Olyan számítógépes programon alapszik, amelyet orvosok, és táplálkozástani tudósok és számítógépes szakemberek együttesen fejlesztettek ki. Ez a program minden részvevő részére egy, a saját laborvizsgálati eredményein, illetve saját adatain nyugvó, 4 fázisban végrehajtandó, táplálkozási tervet állít fel, amely garantáltan sikerhez vezet.

Ajánlott minden alakformáló kozmetológiai és plasztika beavatkozás előtt és után.

Gyógyulás:A rendszeres gyógyszert szedőknek (magas vérnyomás, cukorbetegség, stb) diéta alatt és után a gyógyszerek mennyiségét csökkenteni kell, mert az alapbetegség is javul, gyógyul.


© 2010 szepsegbroker.hu | Metabolic Balance - orvosi táplálkozási program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink