BEAVATKOZÁSOK

MEZOTERÁPIA tűvel és tű nélkül

Mezoterápia tűvel:igen rövid és vékony tűvel, vagy mezoterápiás pisztollyal, tű nélkül: elektroporézissel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 14 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


MEZOTERÁPIA tűvel és tű nélkül 1.kep

Mezoterápia tűvelA mezoterápia voltaképpen egy minimál-invazív eljárás, mely során mikroinjekciózással hyarulonsavat, antioxidánsokat, vitamin-komplexeket és vérkeringést serkentõ anyagokat juttatnak a bõr különbözõ rétegeibe. A mikrosérüléseket (apró tűszúrások) egyszer-használatos fecskendővel és tűvel ellátott automata adagolópisztollyal végzik. A szakember egyéni receptura alapján "mixeli" a különböző hatóanyagokat, amelyek aránya nagyban befolyásolja kezelés hatékonyságát. A mezoterápia alkalmazási helye, mélysége és frekvenciája szintén hatással van a végleges eredményre. Már 3-4 kezelés elég ahhoz, hogy teljesen megújuljon, regenerálódjon a bőr. Leggyakrabban használatos hatóanyagok: hialuronsav, multivitamin komplex , A-vitamin, B-vitamin komplex, C-vitamin, gingko biloba kivonat, centella asiatica kivonat, organikus szilícium, DMAE, stb.

Orvosi mezoterápiaA hámon áthatolva, vékony tűvel mezoterápiás hatóanyagokat és vitaminkoktélt juttatnak a bőr alá. Ez végrehajtható mezoterápiás pisztollyal, vagy dermarollerrel egyaránt.

A tűs orvosi mezoterápia kezelés hatékony megoldás a következő esetekben:
- a bőr feszességének helyreállítására
-barna foltok halványítására
-zsírlerakódások csökkentésére
-megöregedett bőr revitalizálására (rejuvenáció)
- haj növekedésének elősegítésére és hajhullások kezelésére

Az orvosi mezoterápia fent említett széles indikációs körében sikeres eredményeket ért már el Dr. Stehlich Gábor a Mátyásföld Klinikán.
mezoterápiás arcfiatalítás (homlokráncok, orca, nevetőráncok,  gravitációs mélyráncok)
mezoterápiás arcfiatalítás (homlokráncok, orca, nevetőráncok, gravitációs mélyráncok)

Tű nélküli mezoterápia / elektroporézisNéhány éve a kozmetikusok számára nagyobb biztonságot nyújtó mezoterápiás eljárást vezettek be, a TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁT. A hatóanyagok bejuttatását egy speciális készülékkel, un. elektroporátorral lehet elérni. Az elektroporézis során speciális elektromos hullámok megnövelik a bőrsejtek áteresztő képességét, s mind a vizes, mind az olajos fázisban oldodó hatóanyagokat be tudja juttatni a bőr mélyebb rétegébe, a bőraljába.

A mezoterápia a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás az ARCBŐR és a vékonyabb bőrfelületek (nyak, dekoltázs, kézfej)kötőszövetének REGENERÁLÁSÁRA. Azok fénykárosodásainak, kiszáradásának, öregedésének, és egyéb betegségeinek (seborrhea, akne) kezelésére alkalmas eljárás a mezoterápia.
mezoterápiás arcfiatalítás és alakformálás (lipolízis: pl. tokacsinosítás)
mezoterápiás arcfiatalítás és alakformálás (lipolízis: pl. tokacsinosítás)
Azonban a TESTKEZELÉSEKben is két új lehetőséget teremtett a mezoterápia: a zsírszövetbe adott hatóanyagaival jelentősen fokozza az eddigi CELLULIT-terápia eredményességét, és a helyi zsírpárnák megszüntetésével ALAKFORMÁLÁSt eredményez. Ezt az eljárást mezoterápiás LIPOLÍZISnek is nevezik.

Az alakformálás eredményessége nagyban függ az alkalmazott hatóanyagok minőségétől és arányuktól. A mezoterápiás koktélban a következő hatóanyagokat találhatjuk meg: phosphatidylkolin /PC/ és a deoxycholat/DC/. Ezek mellett benzylalkoholt, B vitaminokat, Natrium kloridot, L-karnitint, articsóka kivonatot, stb. Az orvosok csak olyan fix kombinációjú mezoterápiás koktélokat alkalmazhatnak lipolízisre, amelyeknek európai CE vagy magyar OÉTI engedélyük van!

szemkörüli mély árok és a szarkalábak eltünése mezoterápiés kezelések után
szemkörüli mély árok és a szarkalábak eltünése mezoterápiés kezelések után
A mezoterápiás lipolízis során az orvos a bőrt alapos fertőtlenítést követően egy háló rácspontjainak megfelelően a zsírszövetbe szubkután injektálják a gyógyszerkoktélt, enyhén átmasszírozzák, majd fedőkötéssel látják el. A Network Lipolysis protokollja szerint 3-5 kezelés ajánlott a kezelések közt 8 hét szünettel.

A mezoterápia hatékony BŐRFESZESÍTÉST biztosít a műtéti zsírleszívás után, vagy szülés után megnyúlt hasbőr esetén is (bőrfeszesítők: organikus szilícium, DMAE, centella asiatica kivonat, stb.)

Sőt, a terhesség, a gyors hízás során keletkező kötőszöveti szakadások, az un. STRIÁK eltüntetésére is nagy segítséget nyújthat a mezoterápia (köv. hatóanyagokkal: DMAE, eszenciális aminósavak, hialuronsav.

A mezoterápiás eljárás a HAJGYÓYGÁSZATban is bizonyított mint helyi kezelés, melynek során közvetlenül a fejbőrbe juttatnak speciális vitaminokat (elsősorban B-vitamint), aminosavakat és cinket. A mezoterápiás hatóanyagok életre keltik a hajtüszőket, helyreállítják a fejbőr mikrokeringését, s ezáltal csökkentik, esetenként meg is állítják a hajhullást.

A mezoterápia menete tűs módszerrel, illetve mezoterápiás pisztollyal a Mátyásföld Klinikán/ Dr. Sethlich Gábor

Mezoterápia from Mátyásföld Klinika on Vimeo.LEGÚJABB mezoterápiás eljárás a BIOLIFTING, amely BŐR- és ARCFIATALÍTÁSRA alkalmas

valamint a BIOSHAPING, amely ALAKFORMÁLÁSRA hatékony megoldás.

Exkluzív mezoterápia ARCFIATALÍTÁSRA a Fehérhajó Revital Centerben!

Exkluzív mezoterápia ALAKFORMÁLÁSRA a Fehérhajó Revital Centerben!

Időtartam:A kezelendő terület nagyságától függően a mezoterápiás kezelések 15- 30 percet vesznek igénybe, s ajánlott 10 naponta 3-4x megismételni őket.
Mellékhatás, szövődmény:A felületi mikrosérülések következtében apró bőrbevérzések, duzzanat, enyhe, égő fájdalom jelentkezhet. Azonban ezek néhány óra alatt enyhülnek, másnapra nem jelentenek problémát.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Gyógyulás:Nincs gyógyulási idő, hisz a mezoterápia utáni bevérzések, bőrpír, stb már a kezelést követő néhány órán belül enyhülnek és a következő napra meg is szűnnek. Az érzékeny arcbőrűeknek ajánlott a kezelést követően 1-2 hónapon keresztül fényvédőkrémet használni, s a szolárium arcbarnító programját kikapcsolni.
Eredmény:A mezoterápia hatására az arc, dekoltázs apróbb ráncai eltűnnek, a mélyebbek feltöltődnek, a bõr hamvasabb, fiatalabb lesz. A testkezelések is látványos eredményt mutatnak már az első kezelés után. A hatás fokozása céljából kezdetben intenzív injekciós kúra ajánlott, majd ritkább fenntartó adagolásra térhet át.
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítést sem igényel
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | MEZOTERÁPIA tűvel és tű nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. garaj   Június 14, 2011
2. garaj   Június 14, 2011
Egy tű nélküli mezoterápiás kezelésben részesültem 5 hónapja, egymás után 2-3 hetente 4 alkalommal, ami a bőröm tónusán javított, de nem eléggé, mostanra teljesen elmúlt a hatása. Ezért napokon belül intenzívebb kezeléssel próbálkozom a drakula féle MyCell terápiával a szépségbrókeren keresztül. Majd a tapasztalatokról beszámolok.
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink