BEAVATKOZÁSOK

Mimikai ránckezelés- Kleanthous

Complex h kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mimikai ránckezelés- Kleanthous 1.kep
A complex h kezelést a szem és száj környékén, homlokon és nyakon megjelenő mimikai ráncok esetén ajánljuk. A kezelés célja az arc mimikai izmainak ellazítása, a bőr nedvességkészletének hosszú távú feltöltése, kollagén-felépítésének és vérkeringésének javítása.
A ránckezelés fő összetevői a KLEANTHOUS professzionális kozmetikai termékcsalád cell supporting molekuláinak és válogatott növényi hatóanyagoknak a keveréke, melyek aktívan támogatják a bőr természetes működését.
Ilyen speciális hatóanyagok a keresztkötéses és nem keresztkötéses hyaluronsav, timföld, gatuline expression (növényi botox-szerű hatóanyag), gyömbér, acerola cherry, allantoin, méz, melyek javítják a vérkeringést, kisimítják a bőrt, semlegesítik a szabad gyököket, elraktározzák a nedvességet.

A kezelés intenzív tisztítással és peelinggel veszi kezdetét. Ezt követi az acerola cherry maszk, melynek folytatása a mélyszöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia). Ezután feszesítés következik a complex h szérummal. A mimikai ráncok kezelése akupresszúrás masszázzsal zárul.

A cell supporting molekulákkal (c.s.m.) és a magas koncentrációjú hyaluronsavval dúsított szérummal bőre szépségét és ragyogását még tovább fokozhatja az otthoni csomaggal.

Időtartam:Egy kezelés időtartalma kb. 60 perc. A kezelés azonnali, látványos eredményt hoz. Egyedien vagy kúraszerűen is alkalmazhatjuk.


© 2010 szepsegbroker.hu | Mimikai ránckezelés- Kleanthous
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink