BEAVATKOZÁSOK

Mini arcplasztika - MACS

Minimal Access Cranial Suspension - arcplasztika


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mini arcplasztika - MACS 1.kep
Kinek érdemes MACS-lift-et végeztetni?

Ha mérsékelt vagy közepes az arcbőr vagy a nyak bőrének lazasága, gyengült az izomtónusa, akkor érdemes egy MACS lift-be belevágni. És érdemes akkor is, ha elmélyült a száj és az orrszárny melletti redő, ha kifejezett arci és nyaki ráncok láthatók. Akkor is használható, ha az arc és nyak kontúrja megváltozott, fiatal feszessége elmúlt, ha az ember azt gondolja magáról, hogy fáradt vagy szomorú arckifejezése keletkezett.Mini arcplasztika - MACS 2.kep
A MACS arcplasztika kifejezett eredménye:

A MACS arcplasztika eredménye abban látszik leginkább, hogy a műtét az arcnak és nyaknak visszadja fiatalos, pihent kontúrját.

A MACS arcplasztikát gyakran ajánlják, mert kevésbé invazív beavatkozás, mint a többi arcplasztika, és kisebb hegeket hagy hátra.
Az arcplasztika ezen fajtája a nyak, az állak, az orca laza bőrét húzza meg és a mély szöveteket húzó fonalakkal feszíti meg.

A MACS lift mellett más beavatkozások segítik elő a tökéletes eredményt. Ilyen a szemhéjplasztika,a szemöldökemelés, az áll nagyobbítás, az orrplasztika vagy a lézeres arc resurfacing.
Fontos tudnivaló MACS lift esetében.

Beavatkozást demonstráló video:


Mellékhatás, szövődmény:A minimális diskomfort érzés a műtétet követően szájon át szedett fájdalomcsillapítókkal elmulasztható. Vérömleny és duzzanat, ha keletkezik, 10, de legkésőbb 20 nap múlva eltűnik. A MACS lift végső eredménye általában 4-6 hét múlva alakul ki.
Ellenjavallat, kockázat:Az esetleges rizikót és komplikációt a műtét előtti megbeszélésen az operáló orvos részletezi. Annyit tudni kell, hogy minden sebészi beavatkozásnak lehetnek szövődményei. Nagyobb szövődmény igen ritka ezen műtét után, kisebbek ritkán előfordulhatnak.
Gyógyulás:A műtét után a páciens a fejére és nyakára kompressziós kötést kap 1-2 napra.
Eredmény:A MACS arcplasztika eredménye abban látszik leginkább, hogy a műtét az arcnak és nyaknak visszadja fiatalos, pihent kontúrját. A MACS lift végső eredménye általában 4-6 hét múlva alakul ki.
Érzéstelenítés:Narkózisban végzik a MACS lift arcplasztikát.
Ellátás:Kérem, hívja a Meduburg Klinikát, ha részleteket szeretne megtudni a MACS lifttel kapcsolatban.


© 2010 szepsegbroker.hu | Mini arcplasztika - MACS
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink