BEAVATKOZÁSOK

Mini TRINITI ránctalanító program

Ránctalanítás két lépésben


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mini TRINITI ránctalanító program 1.kep
Ez egy igen összetett és hatásos kezelés, amelyet 40 év feletti több felületi és kezdődő mély ráncú hölgyeknek, és akár férfiaknak is igazán ajánlunk!

A Mini Triniti ránctalanító program során hialuronsavat, ránctalanító peptideket (matrikineket) juttatnak a bőr kötőszöveti rétegébe igen fejlett technológiával rendelkező elektrokozmetikai eszközökkel. A hatóanyagok bevitelét ReFirme (ELOS, Triniti program) bőrfeszesítő készülékkel és az LDM ultrahanggal fokozzák.

Ránctalanító program elektrokozmetikai elemei:1. A Refirme™ bőrfeszesítő kezelés radiofrekvenciát és infravörös fényt használva (ELOS) beindítja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal azonnali feszesítő hatással van a kötőszövetre.

2. Az LDM ultrahang eljárás során pedig a különböző frekvenciájú, nagy sebességgel váltakozó ultrahanghullámok hatására a szövetben lüktető nyomásváltakozás jön létre. Ezek elősegítik a szövetekben a jobb vízeloszlást, valamint serkentik a kollagén- és elasztin termelést. Ezen túlmenően megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket.
Az LDM ultrahang technológia az erős mikromasszázs hatásával plusz mechanikus erőket von be, melyek a molekulák közötti keresztkötéseket még erősebben rezegtetik a kollagén molekulákban, sőt szét is szakíthatják azokat. Ebből adódik az LDM technológia erősebb feszesítő (lifting) hatása a hagyományos ultrahanghatáshoz képest. A technológia alkalmazása 10 MHz frekvenciás kombinációval azt eredményezi, hogy ezek az erők sokkal inkább a bőrben koncentrálódnak.

Ránctalanító program hatóanyag komponensei:1. Ránctalanítás az izmok relaxálásával, a ránctalanító peptidekkel.
Az izom összehúzódást, ezáltal pedig a bőrmozgást az ún. SNARE komplex befolyásolja. A Mini Triniti programban használt nemrégiben felfedezett, és szintetikusan előállított ránctalanító peptidek (matrikinek) gátolják a SNARE komplexen belül található idegsejtek ingerületátadását, így a botox-hatást utánozva, a kezelt terület izmait lazítják, de egyben fokozzák a kollagén, valamint az elasztin termelődését is. Mindezekkel jelentős mértékben csökkentik a ráncokat, javítják a bőr minőségét, feszesebbé és rugalmasabbá teszik azt.
Ezt a botox-szerű hatást két peptid kombinációja váltja ki: az Argireline (acetyl hexapeptid-3) és a Leuphasyl, amelyek egyike sem mérgező toxin, hanem egy biztonságosabb és gyengédebb alternatívája a botulinum toxinnak.
Ezek kombinációja ugyanarra a ráncképződési mechanizmusra hat, mint a botox, de az izom összehúzódásokat kétszeresen is gyengítik. Mérséklik a meglévő ráncok mélységét, másrészt bizonyítottan hatásosak azok kialakulása ellen is, ugyanis a kétkomponensű Argireline a mimikai izmok összehúzódását az ingerületátvivő anyag blokkolásával meggátolja. Így az arc ellágyul, az izmok ellazulnak, sokkal kevesebbszer húzódnak össze, ezáltal pedig jelentősen csökken a ráncképződés.
A kezelésre szolgáló szérumban a ránctalanító peptidek olyan formában vannak jelen, hogy a bőrön keresztüli felszívódásuk teljes mértékben adott.

2. A Mini Triniti program másik kulcseleme, a már jól ismert ráncfeltöltő anyag, a hialuronsav. A hialuronsav bőrön keresztüli felszívódását az LDM ultrahang nagy mértékben fokozza (tehát nem injekciós volumenpótlás történik a Mini-Triniti kezelés során!).

Mini -Triniti kezelés ára: 1 alakalom ára 50 000 Ft (havonta 1x ajánlott)
A 4 alkalmas kezelési csomagot, melyet engedményesen vásárolhat meg! Az engedmény érvényesítéséhez töltse az alábbi Szépség Kupont!


Időtartam:A mini TRINITI bőrfiatalítás a kezelendő területtől függően 30-45 perc
havonta 1x ajánlott, legalább 4 hónapon át
Mellékhatás, szövődmény:A mini TRINITI program alatt a kezelőfej és a bőr találkozásánál enyhe melegséget és csípő érzést észlel a vendég, amely kellemetlenséget a kezelés előtt felhelyezett hűtőzselével lehet elkerülni. A program után a kezelt bőrfelület nyugodt, fájdalmatlan és nem jelentkezik bőrpír, a vendég folytathatja napi tevékenységeit.
Ellenjavallat, kockázat:A legtöbb bőrtípus esetén elvégezhető a TRINTI bőrfiatalítás.
Eredmény:3-4 hónap után a páciens arcbőre olyan bőrterületéhez lesz hasonlatos, mely nem kapott az élete folyamán környezeti sugárzást. A mini Triniti program hatására az elasztikus rostok újra termelődése kb. 4-6 hónap után teljesedik ki, amikorra is a kisimult arc látványosan feltelődik. A kúra alatt nyugodtan használhat sminket, járhat kozmetikába, használhat hidratáló készítményeket is.


© 2010 szepsegbroker.hu | Mini TRINITI ránctalanító program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink