BEAVATKOZÁSOK

Mosolytervezés / Smile design

Egyéni mosoly tervezése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Dr. Bögi Katalin - a számítógépes mosolytervezés folyamatában
Dr. Bögi Katalin - a számítógépes mosolytervezés folyamatában
Felnőtt korunkra már csak igen kevesünk büszkélkedhet tökéletes mosolyával.

Mosolytervezés során megtervezik, hogy az egyén személyiségéhez, korához, arcformájához, ajkaihoz milyen mosoly illik a legjobban. Például a szexi csajoknak jól áll a „Magnum reklám” stílus, művészeknek jobban áll a kicsit szabálytalan, vezető személyiségeknek pedig a nagyon szabályos frontfogak.

Ezeken kívül tekintetbe kell venni az arc képleteit: szemöldök, szem, orr, száj, arcforma és az állkapocs szöglet. Ami szép, azt kiemelik, ami kevésbe, arról próbálják elterelni a figyelmet. Vannak meghatározott arányok és referencia síkok, amik vezetik a fogorvost a tervezésben.

A fogorvos megvizsgálja a fogak egymáshoz való viszonyát, formáját, a fogszínt, arányokat, elhelyezkedést, majd egyesével megtervezi az egyes fogak formáját. Erre mind van tól-ig szabály. Tervezés közben folyamatosan figyelembe veszi a fog aranyait, formáit, makro es mikrotexturáját, majd ezt mind beilleszti a többi foghoz.

A Smile design már maga a megvalósítás, amely vagy kontúrozással (becsiszolás), vagy ráépítéssel történik. A ráépítés lehet direkt héj, vagy indirekt pl. kerámia héj, vagy nagyobb fogszövet hiány eseten kerámia korona, ha pedig foghiány van, akkor híd, vagy implantátumon korona, ill. ezek kombinációját használja fogszakorvosa.
Dr. Bögi Katalin - 3 dimenziós modell segítségével demostrálja a tervezett mosolyt
Dr. Bögi Katalin - 3 dimenziós modell segítségével demostrálja a tervezett mosolyt

A mosolytervezés lépései1. lépés - Konzúltáció

Az első találkozás egy kötetlen beszélgetésre ad alkalmat, amely során megismerkedhet fogorvosának technikájával, előző munkáival, meggyőződhet szakrendelőjének modern felszereltségével és higiéniájával. A konzultáció során elmondhatja mosolyával felmerült problémáit és elképzeléseit.

2. lépés – Vizsgálat, felmérés-
Teljes körű általános fogászati diagnosztikában részesül (jól felszerelt rendelőkben video detektált és számítógépen archivált technikával), röntgenfelvételt (általában panoráma röntgent), majd tanulmányi mintákat (lenyomatokat) készít fogszakorvosa. Az arc, szem, száj és fogak szimmetriájának vizsgálata után több szögből és távolságból fotókat készít Önről fogorvosa.

3. lépés - Computer imaging (számítógépes tervezés)

A Smylist Professional szoftver segítségével lehetővé válik, hogy fogorvosa a mosolytervezés szabályait követve és az Ön egyéniségéhez igazodva a számítógép monitora előtt megtervezze mosolyát.

4. lépés - 4. Tervezés 3 D-ben

Ez a legjelentősebb lépése a mosolytervezésnek Az előzetes elkészített lenyomat alapján a fogtechnikus egy modellt készít, amelyre viasz felpakolással (wax up) modellezi az előzetesen megbeszélt változtatásokat. A modell fogak alapján készíthető el egy ideiglenes héj (mock up).

5. lépés - Smile design megvalósítása
Direkt (kompozit), vagy indirekt (kerámia, esetleg kompozit) héjakkal, ill. koronákkal, stb. megtörténik a fogak rekonsturkciója, a tökéletes mosoly kialakítása.


Mosolytervezés / Smile design 3.kep


AKCIÓ!Vásároljon szeretteinek FOGFEHÉRÍTÉS vagy MOSOLYTERVEZÉS ajándékutalványt karácsonyra 50% KEDVEZMÉNNYEL a Dental Consultnál (Dr. Bögi Katalin)!FOGFEHÉRÍTÉS ajándékutalvány 80 000 Ft helyett csupán 40 000 Ft-ért,
MOSOLYTERVEZÉS ajándékutalvány 50 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért vásárolható meg 2014 január 31-ig!Az ajándékutalványok 2014. június 31-ig használhatóak fel féláron!


Megrendelheti telefonon: 06 20 921 71 71; vagy email-ben ITT!

MEGRENDELÉSmenete: levelében jelezze a megrendelésre kerülő utalványokat, azok számát, és az Ön pontos nevét, címét, telefonszámát!
A kényelmesebb vásárlása érdekében a Dental Consult futára INGYENESEN házhoz is szállítja ajándékutalványát! Fizetés átvételkor!
Időtartam:2 alkalommal szükséges megjelennie fogorvosánál, alkalmanként kb. 60 percet vesz igénybe a mosolytervezés teles lépéssora. Illetve majd a smile design kivitelezése céljából kell megjelennie fogorvosánál. A megtervezett mosoly kialakítása akár 3-4 órát is igénybe vehet (a szükséges fogtechnikai lépésektől függően eltérő ideig tarthat egy ilyen kivitelezési folyamat)© 2010 szepsegbroker.hu | Mosolytervezés / Smile design
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink