BEAVATKOZÁSOK

Műtétmentes arcemelés, arckontúr javítás és bőrmegújulás 50+

Arckontúr helyreállítása multifil bioszálakkal és mikrofókuszált ultrahanggal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Műtétmentes arcemelés, arckontúr javítás és bőrmegújulás 50+ 1.kep

Arc Kontúrvesztése az 50 pluszos korosztálynálSokak számára a kor előrehaladtával (50 év felett) a legnagyobb gondot arcukon a kontúrvesztés jelenti. A bekövetkező bőrszerkezeti elváltozások és a gravitáció hatása együttesen eredményezi azt a folyamatot, mely során a pozícióvesztés következtében az arc kontúrja határozatlanabbá válik, kifejezettebb lesz az arcnak szomorú látványt adó szájzugi redő és erősödik az orr-ajak barázda. Az orcánk fiatalos teltsége elvész és a belső szemzugból egy mély megtöretés indul el, a szemeink a rácsúszó homlok miatt pedig bezárttá válnak.

Nem feltétlenül tudjuk ezt a problémát pusztán a bőr mechanikai kifüggesztésével, vagy megfeszítésével (pl. mini arclifting) optimálisan orvosolni, ilyenkor a bőr egyidejű minőségi megújítása és a szövetek megemelése jelent megoldást.

Két különleges eljárás áll rendelkezésünkre, melyek kombinálásával az egymást erősítő bőrregeneráló és lifting hatásuk eredményeként műtét nélkül, a saját vonások megőrzésével valósíthatjuk meg az arcemelést, arckontúr javítást és az arcfiatalítást.

Kombinált megoldás arckontúr javításra a Hattyú KlinikánA mikrofókuszált ultrahangos kezelés legfejlettebb, hőalapú technológiájával indítjuk a kezelést, amely kontrollált szöveti mikrosérüléseken keresztül fejti ki hatását három különböző mélységben, majd 4 hét múlva vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat.

E két, vezető műtétmentes eljárás kombinálása a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőrt minden eddiginél hatékonyabb módon regenerálja és kontúrozza.

A kombinációs kezelés ára teljes arcon a Hattyú Klinikán: 650 000 Ft

Egyedi ajánlat a SzépségBróker.hu olvasóinak ITT!

Időtartam:Előkészülettel együtt 60-90 percet vesz igénybe egy kombinált kezelés: mikrofókuszált ultrahang és a bioszálas, multifil arckontúr javító beavatkozás.
Ellenjavallat, kockázat:Aktív bőrbetegség ( pl. gennyes akné, fellobbant rosacea, kontakt dermatitisz), de nem jelent akadályt az arckontúr javító kezelésnek a pigmentációs zavar és az egyenetlen bőrfelszín.
Gyógyulás:Közvetlenül a mikrofókuszált ultrahang és a bioszálas, multifil arckontúr javító beavatkozás után látványos javulás észlelhető, mely a reaktív ödémának is köszönhetően 1-2 nap után enyhül, és a fibroblasztok aktivitásának beindulásával 3 hét után (amikor a kollagén termelődésnek már látható eredményei lesznek) újra tapasztalható lesz egy fokozatos regeneráció, bőrmegújulás, a mély ráncok mélysége enyhül és arc visszanyeri az eredeti, fiatalos teltségét és kontúrjait kb. a 2-3. hónapra. A kombinált kezelés eredményeként, de a páciens életmódjától függően 1-1,5 évig látványos marad.
Eredmény:A kezelés után közvetlen
Érzéstelenítés:Lokális érzéstelenítő krém használata a kezelés előtt 15 perc


© 2010 szepsegbroker.hu | Műtétmentes arcemelés, arckontúr javítás és bőrmegújulás 50+
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink