BEAVATKOZÁSOK

Növényi őssejt terápia ROSALPINE / Piroche Cosmetiques

Bőrfiatalítás növényi őssejtekkel, bőrfiatalító növényi őssejt terápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Növényi őssejt terápia ROSALPINE / Piroche Cosmetiques 1.kep

Növényi őssejt terápia lényegeA legújabb bőrfiatalító eljárások célja, hogy stimulálják a bőr kötőszövetét, növeljék a kollagén- és a hialuronsav-szintézisét, valamint a támasztószövet elaszticitását.
Az irányzat másik vonala, hogy mindezen aktiváló hatást főleg őssejtekkel (emberi, állati, növényi) érjék el. Hisz ezek olyan genetikai faktorok, amik a szövet-specifikus sejtek önmegújító képességét kapcsolják be. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejt képes regenerálni és aktiválni az érett bőr kötőszövetét, még az idős bőrben található őssejt is visszanyeri a sejtképző képességét.

A kozmetikai iparág utóbbi 2-3 évének igazán innovatív lépése a növényi őssejtek alkalmazása bőrfiatalításraNövényi őssejteket már képesek kinyerni egy különleges almafajtából is, de a legújabb őssejt kutatások alpesi rózsára irányultak, annak magas ellenálló képességének és esszenciális, biostimuláló hatású organikus (bio) összetevőinek köszönhetően. Ezáltal a Piroche Costemiques család igazán egyedi organikus, növényi őssejt terépiát tudhat magáénak.


A Piroche Cosmetiques ROSALPINE növényi őssejt-terápiás eljárására jellemző:• 100%-ban természetes hatóanyagokból állnak
• aktivizálja az emberi bőr őssejtjeinek működését
• alátámasztja a bőr regenerálódását
• elősegíti a bőr védő barrierjét
• ellenállóvá teszi a bőrt a klimatikus változásoknak

A bőrfiatalító kezelés menete ROSALPINE növényi őssejt terápiás hatóanyagaival:A Piroche Cosmetiques Rosalpine növényi őssejt kezelése egy magas bőrfiatalító hatásfokú, kozmetikus által is végezhető kezelés. Nincs szükség drasztikus beavatkozásra, nem kell tűt használni, nincs bőrsérülés, vagy hámlasztás, és nem jelentkezhet semmilyen fájdalom a kényeztető kezelés alatt.
Az arcbőrt leradírozzuk a Rosalpine Phyto Staminal finomszemcsés radírral, majd a ultrahangkezelés következik, amely során a Rosalpine növényi őssejtes szérumot bevisszük a bőr megfelelő mélységébe. A magas technológiával előállított bio hatóanyag a nano méretének köszönhetően ultrahangos kezeléssel könnyen bejuttatható a bőr megfelelő rétegeibe. Ezt követi a Rosalpine Phyto Staminal pakolás, ami 10 perc alatt fejti ki hatását.

A kezelés végére a bőr csodálatos változáson megy keresztül: sugárzóan szép, homogén, fiatal és egészséges bőrt kapunk 100 %-ban természetes módon!

A kezelésben résztvevők bőre a rendszeres kezeléseknek (egy kúra= 3x 3 hetente) köszönhetően 70%-al kevesebbet öregszik.

A Rosalpine növényi őssejt kezelés nemcsak az arcbőr, hanem a teljes test kezelésére alkalmas. Ne feledjük, hogy a nyakunk, kezünk és a többi testrészünk sem áll ellen az öregedésnek! Ép ezért javasoljuk a növényi őssejt kúrát a napexpozíciónak kitett területekre is!

Alapárak:

Arckezelés: 50 perc/ 18.000 Ft
Arc-nyak-dekoltázs-kéz: 90 perc / 24.000 Ft
Teljes Test: 120 perc/ 32.000 Ft

Teljes test kezelés
A kezelés időtartalma: 90 perc/ 42.000,- Ft

A bevezető ár Szépség Kuponnal érvényes! Lásd alább!© 2010 szepsegbroker.hu | Növényi őssejt terápia ROSALPINE / Piroche Cosmetiques
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink