BEAVATKOZÁSOK

Nyak körüli ráncok megszüntetése műtét és tű nélkül

Pelleve, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Nyak körüli ráncok megszüntetése műtét és tű nélkül 1.kep

Zavaró nyak körüli ráncok40 év felett a nyak köré árulkodó évgyűrűket szántanak a ráncok, amelyeket a rendszeres kozmetikai kezelésekkel már nem lehet mérsékelni. A nyakon lévő ráncok megszüntetése nem könnyű feladat a bőrgyógyász számára sem, hisz a legtöbb arcon bevált ránctalanító módszer (ráncfeltöltés, botox, mezoterápia) ezen a területen nem alkalmazható. A legújabb orvos-kozmetológiai fejlesztés, a rádiófrekvenciás Pelleve™ (korábban Radiage) viszont kiválóan alkalmas a nyak körüli ráncok műtét és tű nélküli eltávolítására.Változások a bőrben a rádiófrekvenciás kezelés hatására
Változások a bőrben a rádiófrekvenciás kezelés hatására

Pelleve™ bőrfiatalító hatásának alapjaA Pelleve™ (korábban Radiage) nem lézer alapú orvosi beavatkozás, amely a bőr megújítására szolgáló szabadalmaztatott (CE 2005, FDA 2009.maj.18.) rádiófrekvenciás technológián alapszik. A rádiófrekvencia által közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét (irha, dermis) anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A Pelleve™ rádiófrekvenciája által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti és beindítja a kötőszövet regenerálódását A dermis újabb, rugalmasabb kollagén rostokat képez, hatására a kezelt bőr teljesen átépül, un. rejuvenálódik. Egy fiatalosabb, rugalmasabb és feszesebb bőrfelület jön létre a Pelleve™ kezelést követően.
Az eljárás során nem juttatnak semmiféle mesterséges, vagy félszintetikus hatóanyagot sem a bőrbe, nem történik se szúrás, se bemetszés. A Pelleve™ egy teljesen non-invazív orvosi kezelés, amelyet évszaktól, napsugárzástól függetlenül, bármikor elvégezhetnek, mert a rádiófrekvencia nincs hatással a bőr pigmentképződési folyamatára, mint az egyéb lézeres és pulzáló fényterápiás (IPL, ELOS) bőrfiatalító eljárások.
Az enyhébb nyaki ráncokat teljesen eltünteti
Az enyhébb nyaki ráncokat teljesen eltünteti

Pelleve™ - az életteli gyönyörű bőrértA korábbi generációktól eltérően a mai emberek nagyobb hangsúlyt fektetnek egészségük és szépségük megőrzésére. Külsőleg is szeretnének olyan fiatalnak látszani, amilyen fiatalnak érzik magukat. A bőr öregedésének korai jelei (szarkalábak, homlokráncok, száj körüli apró ráncok) már az aktív fiatalokon is megjelenhetnek, melyek a kor előrehaladtával fokozódnak, mélyülnek, s kiterjednek a nyak köré is.
Sokan kíméletes, mellékhatás, és felépülési idő nélküli bőrfiatalító megoldást keresnek a vonzó külső megőrzése érdekében. Mindezen feltételnek megfelel a Pelleve™ eljárása, amely különösen eredményes a nyak körüli ráncok megszüntetése mind a hölgyek, s mind a férfiak számára.

A Pelleve™ bőrfeszesítő hatása révén alkalmas a száj, szem, homlok, szemöldök közötti ráncok kisimítására, a toka feszesítésére és az egész arc kontúrjának javítására is.

Pelleve™ nyakránctalanító kezlés menete:

A felszínen egy speciális cyro- géllel (cool gel) hűtött, az alsó rétegben viszont a rádiófrekvenciás energia által gyengéden felmelegített szöveti területen a kollagén rostok összehúzódnak, valamint új kollagén képződése indul el. A Pelleve™ 3-4, egymást rövid időszakonként követő alkalmazása után a bőr tónusa fokozódik, a bőrfelszínen tapasztalt ráncok kisimulnak. Bőrtípustól és életmódtól függően akár 18-36 hónapi is élvezheti a sima és feszes bőrét. Az ambulánsan végzett beavatkozás után nincsen gyógyulási idő. Egyéni érzékenységtől függően legfeljebb néhány órán belül múló enyhe bőrpír tapasztalható, a páciens azonnal, korlátozás nélkül folytathatja megszokott életvitelét. Várható eredményekről alább olvashat!
Mélyebb nyaki ráncoknál még látványosabb az eredmény
Mélyebb nyaki ráncoknál még látványosabb az eredmény

Biztonságos, kíméletes rádiófrekvenciás kezelést nyújt a Pelleve™ orvosi eljárásAz eljárás alapjául szolgáló rádiósebészeti technológiát megalkotó Ellman International 1969 óta végez fejlesztéseket a rádiófrekvencia orvosi célú felhasználása területén. A több évtizedes kutatások eredményeként jöhetett létre a Radiage™ bőrfeszesítési technológia, amely a bőrkezelési eljárások egyik legkíméletesebb módja.

Pelleve™ előnyei más bőrfiatalító eljárásokkal és sebészi beavatkozásokkal szemben• Kíméletes eljárás: nincs vágás, szúrás, szövetkárosodás
• A beavatkozás intenzitása a kezelt területeken pontosan szabályozható és kontrollálható
• A mellékhatás előfordulásának valószínűsége minimális
• Az eljárás bármely más bőrfiatalító beavatkozás mellett és után is alkalmazható*

* Botox-kezelés után érdemes 7 napot, míg hyaluronsavas feltöltést követően 6 hónapot várni a rádiófrekvenciás kezelésre.

Sok kozmetikai sebészeti beavatkozással szemben, a Pelleve™ kezelés után nem beszélhetünk felépülési időről, hiszen a páciens azonnal folytathatja normál életvitelét. Néhány esetben rövid időn belül elmúló, enyhe bőrpír tapasztalható. A kezelés nem okoz fényérzékenységet, így a napozás is megengedett.

A további kérdések a Pelleve-vel kapcsolatosan:


Milyen eredményt hozott a Pelleve™ bőrfeszesítő hatásának klinikai vizsgálata?Miért jobb a Pelleve™ kezelés, mint a Thermage?Bemutató Pelleve™ (Radiage) nyak körüli ráncok kezelésénél


Időtartam:Egy-egy Pelleve™ kezelés kb. 20-40 percet vesz igénybe a kezelendő bőrfelület nagyságától függően. Javasolt 3-4, egymást rövid időszakonként (2-4 hét) követő alkalmazása után a bőr tónusa fokozódik, a bőrfelszínen tapasztalt ráncok kisimulnak. Az ambulánsan végzett beavatkozás után nincsen gyógyulási idő.
Mellékhatás, szövődmény:A Pelleve™ nagy előnye más bőrfeszesítő, rejuvenáló eljárásokkal szemben, hogy nem jár szúrással, vágással, nem történik idegen anyag befecskendezése a bőr alá. Amikor a speciális kezelőfejek a bőr felületével érintkeznek, a felhasznált cryo-zselé azonnali hűtő hatásának köszönhetően a páciens csak közepes meleg érzetet tapasztal, de fájdalmat nem érez. Egyéni érzékenységtől függően legfeljebb néhány órán belül múló enyhe bőrpír tapasztalható, azonban a páciens azonnal, korlátozás nélkül folytathatja megszokott életvitelét.
Ellenjavallat, kockázat:Pacemaker; fémimplnatátum a kezelendő bőrfelület alatt; keloidképződésre, herpesre hajlamos bőr; folyamatos Aspirin kezelés (3 nappal előtte meg kell szakítani a rendszeres szedést), toka kezelés fennálló pajzsmirigy betegség esetén; egyéb daganatos betegség, immunszupresszív szerek használata.
Eredmény:A Pelleve™ kíméletes bőrfiatalító hatásának köszönhetően a nyak bőre feszesebbé válik (illetve a további kezelt arcfelület). Az eljárás alkalmas a megereszkedett bőr tónusának javítására. A páciensek többsége már az első kezelés után azonnali, látható eredményt tapasztal. A rádiófrekvenciás hullámok a bőr alsó rétegeiben az új kollagén képződését serkentik, emiatt a beavatkozást követő 3-6 hónapban további fokozatos javulás várható. A kívánt tartós hatás elérése érdekében 2-4 hetes időközönként 3-4 kezelés javasolt, s az eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy a Pelleve™ kúra eredménye 18-36 hónapig is látványos.
Mivel a bőr ez idő alatt is a normál élettani folyamatoknak megfelelően működik tovább, így a későbbiekben ismételt kezelésre lehet szükség.
Érzéstelenítés:A Pelleve™ rádiófrekvenciás bőrfiatalító kezelés nem igényel semmilyen lokális érzéstelenítő krém, vagy injekció használatát.

Pelleve™ Listaárai:

Nyaki régió: 50 000 Ft; Toka: 50 000 Ft; együtt Nyak+Toka: 75.000 Ft
Töltsön le Szépség Kupont, amellyel engedményesen veheti igénybe a kezeléseket!


© 2010 szepsegbroker.hu | Nyak körüli ráncok megszüntetése műtét és tű nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink