BEAVATKOZÁSOK

Nyári hydro-koktél

Teljes körű arctisztítás és ránctalanítás nyáron is: OctoLine2 + hydro-koktél hatóanyag


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Nyári hydro-koktél  1.kep

A mindentudó, a személyre szabható OctoLine2Az OctoLine2 olyan összetett és komplett berendezés, melynek a 8 különböző kezelőfeje számos technológia használatát teszik lehetővé.
Ennek segítségével minden bőrtípusra és problémára megoldást nyújt:
– érzékeny bőr
- akne
- heges bőr
- szem alatti sötét karikák
- pigmentfoltok
- öregedő, szürke bőr...
- ráncos bőr (mechanikai és mimikai)
– hatékony megoldást nyújt.
A kezelőfejek kínálta lehetőségek kombinálásával személyre szabható és teljes körű arcápolás végezhető nemcsak hatásosan és látványosan, de kényeztetéssel egybekötve.
Nyári hydro-koktél  2.kep

OctoLine2 kezelőfejei:1. Hidrodermabrázió
A lapszerű kezelőfej apró rezgései mechanikusan tisztítják meg arc bőrét. A mitesszereket is eltávolíthatja nyomkodás és fájdalom nélkül, így ez alkalmas a pórusos, zsíros, aknéra hajlamos bőr tisztítására is, és az akne betegség kialakulásának megelőzésére.

2. A kezelőfej lapját megfordítva az ultrahang rezgések jótékony hatását használhatjuk ki: a bőr mély rétegeibe juttatja a különböző hatóanyagokban gazdag gélt, krémet:
Hydro-hatóanyag koktél:
sejtregeneráló antioxidánsok, hidratáló hyaluronsav, sejtvitalizáló betain. valamint a sodium PCA-t és a glycerint, amelyek a bőr természetes barrierjeként megvédik az epidermist a kiszáradástól, megakadályozzák a kémiai anyagok és a mechanikai szennyeződés bejutását.

A speciálisan formatervezett kis ultrahang fejjel még azt a szemkörnyéki kényes területet is el tudjuk látni a hatóanyagokkal, ami sok hölgynek problémát okoz, és amit a legtöbb gépi kezeléssel nem tudunk megközelíteni.
Így az ultrahang rendkívül eredményesen képesek regenerálni, hidratálni, feszesíteni a bőrt és halványítani a pigment foltokat is.

Nyári hydro-koktél  3.kep
3. Az iontoforézissel működő technológia az arcfeszesítés és fiatalítás egyik leghatékonyabb eszköze. Sok esetben már egy alkalom után is látványos eredményt érhetünk el. Természetesen a hosszú távú jó eredményt az ismételt kezelések biztosítják.
Az iontoforézis technológia az egyik leghatékonyabb megoldás a hatóanyagok mélyrétegű bevitelére. Az OctoLine2 iontoforézis kezelőfejei változatos formájuknak köszönhetően az arc minden területét elérik, még a szemkörnyék bőrét is képesek tápláló hatóanyagokkal feltölteni. Az Y alakú kezelőfejjel különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, és láthatóan halványulnak a ráncok.


4. Az OxySpray kezelőfejjel az adott bőrtípusnak leginkább megfelelő hatóanyag tiszta oxigénnel vegyítve jut a bőrre és annak mélyebb rétegeibe egyaránt. Az OxySprayt általában a kezelés utolsó fázisában alkalmazzuk. A hűsítő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrt. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatását.


Felhasználási terület
: ránccsökkentés, akné kezelés, rosacea kezelés, sötét karikák kezelése, cellulitkezelés, tisztítás, hámlasztás, lifting, vitamin bevitel, pozitív iontoforézis, negatív iontoforézis, ionos vitaminbevitel, iontolifting, bőr hidratálása.
Nyári hydro-koktél  4.kep

FÉRFIAK is bátran választhatják!Az OctiLine2 komplex kezelési palettája kiválóan alkalmas a férfi vendégek
arcfiatalítására is, hiszen az eljárások valóban hatékonyak és fájdalommentesek. Így ők is részesülhetnek egy alapos arctisztításban és bőrfeszesítésben mialatt kellemesen relaxálhatnak.

Az OctoLine2 nyári hydro-koktél kezelését hetente ismételve, 4-6 alkalommal hozza meg a tartós és látványos mélyhidratáló és feszesítő hatását.

OctoLine2 nyári hydro-koktél 4 alkalmas CSOMAG ÁRA: 112.000 Ft

AKTUÁLIS AKCIÓS AJÁNLAT ITT!

Időtartam:Személyre szabottan használva a különböző kezelőfejeket és hatóanyagokat: 30-60 perc. Kúraszerűen 4-6 alkalom alkalom ajánlott hetente ismételve.
Eredmény:Az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, és láthatóan halványulnak a ráncok.


© 2010 szepsegbroker.hu | Nyári hydro-koktél
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink