BEAVATKOZÁSOK

Nyári, kombinált dekoltázs fiatalítás

Hialuronsavas mélyhidratálás, Ránctalanítás LDM ultrahanggal, Bőrfeszesítés Elos/ Refirm ST-vel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Nyári, kombinált dekoltázs fiatalítás  1.kep

Dekoltázs fiatalítás nyáron nélkülözhetetlenNyáron nem csak a has, a lábak és a karok kerülnek a kritikus szemek elé, hanem a dekoltázs is. Talán az arc után ez a második- egyeseknél az első, amire az ellenkező nem figyelme rávetül. De hiába a megfelelő méretű és push-appolt melltartó, ha a dekoltázs gyűrött és feltűnően ráncos, az esztétikai élmény elillan 1 méteren belül.

A mellkas, dekoltázs vékony bőre komplex megoldást igényel a gyors és látványos bőrfiatalítás céljából. Viszont a nyári, erős napsugárzás beköszöntével korlátozódtak az esztétikai kezelési lehetőségek, a lézeres kezeléseket helyett előtérbe kerülnek az ultrahangos, rádiófrekvenciás és a bőrfiatalító hatóanyagos megoldások.

A Wellmed Medical Spa egyedi, kombinált rejuvenáló kezelése képes 4 hét alatt látványosan megfiatalítani a dekoltázs bőrét.
Nyári, kombinált dekoltázs fiatalítás  2.kep

Dekoltázs fiatalítás menete:1. Tisztítás: Az elhalt felhám eltávolítása enyhe, gyümölcssavas peeling-gel

2. Mélyhidratálás nano-hialuronsavval
Az epidermis alatti dermis (kötőszöveti rész) rétegébe tű nélküli eljárással csakis kisebb, módosított molekulaformában juttatható be. A nano méretű ún. nano-hialuronsav molekulák már képesek a bőr mélyebb rétegeibe behatolni erre alkalmas készülékek segítségével, pl. az egyedi ultrahanggal ellátott LDM Sonoskin-nel.

3. Rejuvenálás, ránctalanítás és hatóanyag bevitel LDM sonoskinnel
A nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámokat generáló LDM technológia segítségével a hialuronsav-nanogél gyorsan a megfelelő mélységbe jut, és támogatni képes a kezelt bőrfelület jobb vízeloszlását. Sőt, az egyedi ultrahang mikromasszás fokozza a bejutott hialuronsav nanogél kollagén- és elatisztin-rostokhoz való kötődését is, ezzel elősegítve a kötőszövet rugalmas térhálós szerkezetének kialakulását. Így a hialuronsav-nanogéllel kezelt bőrfelület teltsége, rugalmassága és feszessége jelentősen megnő.

Nyári, kombinált dekoltázs fiatalítás  3.kep
4. Bőrfeszesítés rádiófrekvenciás-infravörösfény kombinált ELOS technológiával
Az ELOS készülék ReFirm ST bőrfeszesítő kezelése során a felhám alatt a kötőszövet felmelegszik, hatására a meglévő kollagén rostok azonnal összehúzódnak, így már az első kezelés hatására is egy feszesebb rugalmasabb dekoltázsbőrt tapasztalhatnak a vendégek. A mélybe hatoló RF hullámok beindítják a fibroblasztok kollagén termelődését, amely igaz, hogy egy lassúbb folyamat, de biztosítja a ReFirm ST rádiófrekvenciás eljárás hosszú távú bőrfeszesítő hatását.

A kombinált dekoltázs kezelés hatása már az első kezelés után észlelhető, de egy érett bőr esetén (35 év felett) a látványos és tartós hatás érdekében minimum 4 kezelés ajánlott.

Nyári, kombinált dekoltázs kezelés ÁRA: 35.000 Ft/ alkalom


Szépségbróker-es Csomag Ár kuponletöltéssel ITT!

Időtartam:A kombinált dekoltázs kezelés (60 perc/ alkalom), általában 4 kezelés szükségszerű.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Aktív bőrbetegség, bőrsérülés
Eredmény:A két mell közötti-feletti terület kisimulása, fiatalos, egészséges bőr


© 2010 szepsegbroker.hu | Nyári, kombinált dekoltázs fiatalítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink